If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Между другото Наполеон е бил висок 168 см,което за времето си е било среден ръст.Така че мит е,че е имал комплекси заради ниският си ръст.
Аз също съм с ръст под средният пък нямам комплекси заради това.Със сигурност физиката ми не е такава, та да се комплексирам.Сега ако някой е под 170 см с крехка физика може и да има комплекси.Но пак си зависи от човека.Баща ми е 164 см,пък неговите приятели разправят,че бил голям плейбой, а е бил спортист. Също не съм го забелязал да му пука от височината му.
То ако само нечий ръст определяше нещата …имам съсед гений, който естествено се изтегли в силиконовата долина. Любимият му лаф бе “на високо ум не вирее”, и да не вземе да се обиди някой - винаги си има изключения .
Без да се обиждат високите, средните и ниските мъже си имат същото своите качества.
Щото ако ги пренебрегваме лошо - справка Наполеон, а в съвремието не ми се влиза … къде е иконката за страшен прилеп бе хора???
Между другото Наполеон е бил висок 168 см,което за времето си е било среден ръст.Така че мит е,че е имал комплекси заради ниският си ръст.
Аз също съм с ръст под средният пък нямам комплекси заради това.Със сигурност физиката ми не е такава, та да се комплексирам.Сега ако някой е под 170 см с крехка физика може и да има комплекси.Но пак си зависи от човека.Баща ми е 164 см,пък неговите приятели разправят,че бил голям плейбой, а е бил спортист. Също не съм го забелязал да му пука от височината му.
Три уикенда проваля срещите да излезем на кино и си измисля орпавдания. Аз дори й поставих въпроса......да ми каже какви намерения има, да си знам и да не ми губи времето, А тя не отговори.
И защо да е тежест?Единият спести пари и си купи собствено жилище, другият основно ремонтира наследствена къща. И двамата са държавни служители с добри за провинцията доходи. Третият пък е земеделец и прави доста пари.Напротив-много по-вероятно е някой плейбой тип Благо Георгиев да се увисне на врата на жената да го издържа.
Защото всички решения ще се налага да ги взема тя. Изнурителна дейност.
Сега ако дадеш и точна обосновка за твърдението на Миро, защо жените си падат по високи мъже, цена няма да имаш. Чист мит е това. Никоя жена не е успяла да ми даде точен отговор. Близо 1.90 съм, но по никакъв начин не се чувствам повече или по-малко от останалите мъже под моя ръст. И да бях една глава надолу пак щях да съм си същия
Коментар