Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
⚠️ Гледам повечето Жени и Не разбирам едно...⚠️
Жените имат супер високи изисквания към мъжете. Да е млад, да изкарва по 20-30 хиляди на месец, да има супер скъпа кола, няколко апартамента или къщи и тяло като Аполон. А в същото време... “ТЯ” какво предлага ?
Безработна е и спи на надуваем матрак при приятелка, не учи, не се развива и се чуди в коя чалготека ще мята гюбеци мислейки се за Ким Кардашиян или Адрияна Лима (зависи, колко й е развита фантазията). Тя не харесва нормални мъже, защото нямат стандарта на живот на Холивудска звезда.
Взето от ФБ.Last edited by polax; 29.09.2022, 20:40.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ето го. Пък и се извърташсущий таекуондист.
Този коментар е в отговор на мнението на Евго.Иначе изобщо аз не съм правил подобни коментари.
Явно целта ти е да се заяждаш с мен.Отсега нататък прекратявам всякаква комуникация с теб.
За съжаление форумът не позволява функцията ignore. Но така или иначе вече съм те игнорирал.Last edited by mirodes; 29.09.2022, 18:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не съм казал, че не трябва да свири.Напротив.Но ако не знае как с времето ще се научи. Важното е желание да има.Затова не трябва да отхвърляш жена,която не е опитна в секса,но се старае в леглото.
Ако не иска да ти изпълнява сексуалните желания, тогава наистина не ти трябва, щото явно не я е грижа достатъчно за теб.сущий таекуондист.
После - последното изречение - то зависи от сексуалните желания.Last edited by Arana; 29.09.2022, 18:36.
- 1 like
Коментар
-
Нищо не означава фактът,че жена от Русия или Украйна се е регистрирала в сайт за запознанства. Няма как да прецениш каквото и да е било за личността й от този факт. Напомняш ми комунистическите лозунги,че американските войници се напивали с"Кока кола"и грабели наред. Т.е изкараха пиенето на"Кока кола "лошо нещо,така както ти изкарваш лошо регистрирането в сайт за запознанства.
Ти си пълнолетен и сам вземаш самостоятелни решения. Изказвам мнение. Толкоз.
- 1 like
Коментар
-
Дерзай, ама после няма да разкажеш. Не, не е до етнос, но сайт за запознанства + определен етнос навява на някои емпирични разсъждения подплатени от дългогодишни наблюдения.Last edited by mirodes; 29.09.2022, 17:06.
Коментар
-
Сори, ама изискването жена да можела да “свири” като коментар е супер вулгарно. Това, че не се усещаш си е твой проблем.
А като изискване за съпруга е откровено малоумно. По-долу са обяснили защо.
- 1 like
Коментар
-
Пълни глупости. Нищо вулгарно не съм написал.Що не цитираш тия вулгарни мои мнения?Ако не цитираш такива значи клеветиш.Нали си юрист-къде са ти доказателствата ,че пиша вулгарни мнения?
И точно обратното написах на Евго,че по-добре да си намери скромно момиче ,което не е опитно в секса.Дъщерите ми също ще ги възпитавам да се въздържат от сексуални контакти преди да намерят мъж,с когото да създадат семейство.
А като изискване за съпруга е откровено малоумно. По-долу са обяснили защо.Last edited by Arana; 29.09.2022, 16:18.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Значи ти преценявяш хората по етническият им произход, а не какви са самите те.По същата логика и за българките в Западна Европа могат да се изкажат по същият начин.Last edited by Arana; 29.09.2022, 16:18.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеВиж сега, Грую може да е любимец не само на тая планета, ами на и на половината Млечен път, но ако е изтърсил, че първото условие за жената е да ти прави свирки - е казал не глупост, ами МЕГА-ГЛУПОСТ!Приказки на пияна глава и тежка маса.
Зарежи ги баровете - там ще събираш само някакви пушачки, пиячки, татуирани, дрогирани....
И преди ти казах - търси си девойка по интереси! Не те знам какво харесваш, но иди на някоя екскурзия, личи си кои са сами - или ще е с приятелка, или с родители... запиши се в някоя планинарска група и върви по излети / хижи. Купи си сносно туристическо оборудване и там по-може да намериш сродна компания - като смениш средата по-трудно ще попаднеш на някоя пиячка/пушачка... не че и горе няма, но все пак има някаква отсявка.
И друго - Спри да живееш в миналото /колко пъти да го повтарям/ - все някакви соц-носталгии те тресат, все някакви спомени отпреди 20 години...... хубаво/лошо - вече е свършило и НЯМА да се върне! Запомни: няма друго време освен настоящето! Миналото е само в спомените ти, бъдещето е само в представите ти! Умът ти трябва да е там, където е и тялото ти - т.е. в настоящето!
По принцип, си прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Сложих ти един лайк, но ме обиждаш.
Темата ми е интересна, за това пиша тук.
Ако съм искал, да съм се оженил на 23-25 г за някое момиче без любов, имаше доста кандидатки (че нашите имали хубав апартамент и уж са богати).
1) Груьо не пише глупости и е любимец на форума.
2) В София изборът на жени също не е много голям. То не може да закачаш непознати на улицата или по баровете (където не ходя) без тя да ти е дала сигнал, жените не харесват това. Има много готини мъже на 40г без половинка.
Аз съм ви разказвал в болка ми, преди 18 г дойде една млада и красива жена, на 25 г. Можехме с нея да се вземем, но не ме харесваше и не ми обръщаше внимание. Обръщаше внимание на некъпаните чичовци без зъби, но не и на готиния и костюмиран пич на 25 г. (който вкарва голям автомобил в гаража си). Дори не ме поздравяваше, постепенно това се промени. Тя дори не кани мъже у тях, с едно изключение от 2004г. и още е мома с животинка. Сега си говори с мен и е любезна след като минаха толкова години. Казала е, че без мъж и е по-добре.
По провинцията наистина няма жени, освен ромейки, заради демографската ситуация и липсата на поминък.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеСложих ти един лайк, но ме обиждаш.
Ако съм искал, да съм се оженил на 23-25 г за някое момиче без любов, имаше доста кандидатки (че нашите имали хубав апартамент и уж са богати).
2) В София изборът на жени също не е много голям. То не може да закачаш непознати на улицата или по баровете (където не ходя) без тя да ти е дала сигнал, жените не харесват това. Има много готини мъже на 40г без половинка.
Аз съм ви разказвал в болка ми, преди 18 г дойде една млада и красива жена, на 25 г. Можехме с нея да се вземем, но не ме харесваше и не ми обръщаше внимание. Обръщаше внимание на некъпаните чичовци без зъби, но не и на готиния и костюмиран пич на 25 г. (който вкарва голям автомобил в гаража си). Дори не ме поздравяваше, постепенно това се промени. Тя дори не кани мъже у тях, с едно изключение от 2004г. и още е мома с животинка. Сега си говори с мен и е любезна след като минаха толкова години. Казала е, че без мъж и е по-добре. По провинцията наистина няма жени, освен ромейки, заради демографската ситуация и липсата на поминък.Приказки на пияна глава и тежка маса.
Зарежи ги баровете - там ще събираш само някакви пушачки, пиячки, татуирани, дрогирани....
И преди ти казах - търси си девойка по интереси! Не те знам какво харесваш, но иди на някоя екскурзия, личи си кои са сами - или ще е с приятелка, или с родители... запиши се в някоя планинарска група и върви по излети / хижи. Купи си сносно туристическо оборудване и там по-може да намериш сродна компания - като смениш средата по-трудно ще попаднеш на някоя пиячка/пушачка... не че и горе няма, но все пак има някаква отсявка.
И друго - Спри да живееш в миналото /колко пъти да го повтарям/ - все някакви соц-носталгии те тресат, все някакви спомени отпреди 20 години...... хубаво/лошо - вече е свършило и НЯМА да се върне! Запомни: няма друго време освен настоящето! Миналото е само в спомените ти, бъдещето е само в представите ти! Умът ти трябва да е там, където е и тялото ти - т.е. в настоящето!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеХехе, темата придобива все по-весел завой!
Евго хич да не си и помисля да търси жена с богат сексуален опит, защото самия той очевидно няма такъв (глупостите на Грую хич не си заслужава да се коментират)! Ако Евго имаше подобен сексуален опит - щеше да има опит и в отношенията и нямаше да спами всяка тема за търсенето на жена. Това първо!
Второ - дори по някаква случайност да попадне на такава жена - защо си мисли, че тя ще се занимава с него? От състрадание, от съжаление... да го учи, понеже е представителка на благотворителна фондация?(Има малък шанс, но само ако е някоя "катастрофирала" в живота, напатила си, и която вече не търси секс-машина като нея самата, но тогава обикновено ще върви с някакъв 'багаж' - или ще е с деца най-малкото , може да има издадена съдебна забрана предишния ѝ мъж да я доближава и прочее богато минало).
Трето - богатия сексуален опит е нещо хубаво, но не е никаква гаранция за успешен брак! Добрите любовници понякога си остават точно там - добри любовници, но не стават задължително добри съпруги!
Важното е да си имат доверие един на друг - това е основата, на която може да се гради всичко останало. Първоначалното влюбване /физическото/ ако изобщо има такова - дори то бързо ще премине ако се хванат един друг в лъжа. Почнат ли един друг да си говорят зад гърбовете - да се оплакват на приятели/приетелки за 'половинките си', а иначе да си казват колко се обичат..... това дълго няма да изтрае. Но има и друго - не очаквай от жените лоялност - демек първо да скъса с теб, пък после да си търси друг. Жените са като маймунките - няма да пуснат първия клон, ако вече не са се хванали за втория.То и в алпинизма е така - осигуряваш се с два карабинера. В нито един момент не трябва и двата да са свободни. Откачаш единия, прехвърляш го, чак тогава освобождаваш втория... жените явно са усвоили добрите алпийски практики в това отношение! Докато мъжете сме малко в стил "Глей ся к'во мога" - и някой път дотам!
И другото е - да искаш да даваш, а не да взимаш! Тези, които все търсят да взимат - не стават за семейство. Трябва да искаш, да имаш нуждата да даваш.... почнеш ли да го теглиш на кантар и да смяташ: Бе аз не получавам, колкото давам...... обикновено не свършва добре.
Стига, че много дълго стана - няма кой да чете, повечето хора се уморяват след 2-то изречение!
Идеята на темата е да се даде "пълната картина" и колегите да пишат и да споделят опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеХехе, темата придобива все по-весел завой!
Евго хич да не си и помисля да търси жена с богат сексуален опит, защото самия той очевидно няма такъв (глупостите на Грую хич не си заслужава да се коментират)! Ако Евго имаше подобен сексуален опит - щеше да има опит и в отношенията и нямаше да спами всяка тема за търсенето на жена. Това първо!
Второ - дори по някаква случайност да попадне на такава жена - защо си мисли, че тя ще се занимава с него? От състрадание, от съжаление... да го учи, понеже е представителка на благотворителна фондация?(Има малък шанс, но само ако е някоя "катастрофирала" в живота, напатила си, и която вече не търси секс-машина като нея самата, но тогава обикновено ще върви с някакъв 'багаж' - или ще е с деца най-малкото , може да има издадена съдебна забрана предишния ѝ мъж да я доближава и прочее богато минало).
Трето - богатия сексуален опит е нещо хубаво, но не е никаква гаранция за успешен брак! Добрите любовници понякога си остават точно там - добри любовници, но не стават задължително добри съпруги!
Важното е да си имат доверие един на друг - това е основата, на която може да се гради всичко останало. Първоначалното влюбване /физическото/ ако изобщо има такова - дори то бързо ще премине ако се хванат един друг в лъжа. Почнат ли един друг да си говорят зад гърбовете - да се оплакват на приятели/приетелки за 'половинките си', а иначе да си казват колко се обичат..... това дълго няма да изтрае. Но има и друго - не очаквай от жените лоялност - демек първо да скъса с теб, пък после да си търси друг. Жените са като маймунките - няма да пуснат първия клон, ако вече не са се хванали за втория.То и в алпинизма е така - осигуряваш се с два карабинера. В нито един момент не трябва и двата да са свободни. Откачаш единия, прехвърляш го, чак тогава освобождаваш втория... жените явно са усвоили добрите алпийски практики в това отношение! Докато мъжете сме малко в стил "Глей ся к'во мога" - и някой път дотам!
И другото е - да искаш да даваш, а не да взимаш! Тези, които все търсят да взимат - не стават за семейство. Трябва да искаш, да имаш нуждата да даваш.... почнеш ли да го теглиш на кантар и да смяташ: Бе аз не получавам, колкото давам...... обикновено не свършва добре.
Стига, че много дълго стана - няма кой да чете, повечето хора се уморяват след 2-то изречение!
Аз съм ви разказвал в болка ми, преди 18 г дойде една млада и красива жена, на 25 г. Можехме с нея да се вземем, но не ме харесваше и не ми обръщаше внимание. Обръщаше внимание на некъпаните чичовци без зъби, но не и на готиния и костюмиран пич на 25 г. (който вкарва голям автомобил в гаража си). Дори не ме поздравяваше, постепенно това се промени. Тя дори не кани мъже у тях, с едно изключение от 2004г. и още е мома с животинка. Сега си говори с мен и е любезна след като минаха толкова години. Казала е, че без мъж и е по-добре.
По провинцията наистина няма жени, освен ромейки, заради демографската ситуация и липсата на поминък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
OK
Скромна ще търся,
Наскоро гледах един филм, "Търновската царица" и много ми хареса. Гледал съм го много пъти и пак го харесвам.
"Знаете ли колко богаташи взеха публични и създадоха хубави семейства."
"Вземи ме мен, ще ти народя много и здрави деца",
- 1 like
Коментар
Коментар