If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имахме приятелски отношения и сме ходили 2 пъти на 8 декември заедно.
В това няма нищо лошо. Важно е, къде сте се събудили сутринта, на 9 декември (двамата в леглото, или след вечерята на 8 декември спахте в различни креватЧЕТА)...
... и може би тя е очаквала вечерта да продължи, след празника, но ти, Евго - си пропуснал момента...
Ами при толкова кандидати както вика Селенка, все трябва да избере един. Така 2мата отпадат от "пазара" и другите се пренасочват към останалите свободни жени. Както се вика - кой превари, той завари. Само, че заради социалните мрежи им се размътва съзнанието, трупат се комплекси и започват чрез тях да си чешат егото. Тук неоспоримо мъжкото поведение в интернет носи основната вина за вирнатите носове на женското съсловие.
И обратно. Прекалено лесният достъп до секс пък разглези мъжете до безобразие и обезцени стойностните жени.
Инфантилни са съвременните мъже. Разглезени и с много големи претенции. Жените също. Параграф 22.
Принципно да искаш да променяш мъж е вече диагноза. Както и да търсиш някаква жена от миналото дето вече я няма.
Адаптация му е майката. И за двата пола.
Коя жена от миналото я няма?Напротив има много свестни жени и не всички са куротрошачки,гонещи кариера и принцеси.Ако трябва да се адаптирам за някоя, която е целувала оная работа на десетки мъже, хайде няма нужда. Или към някоя принцеса, на която е под достойнството да сготви,изпере и почисти.
Днес се разминах с една колежка от следването на 40+ в центъра.
Тя катери планините като луда и тича из цяла София. Мома е.....Беше омърмушена и не я заговорих.
Спортува много, но нямаше приятел дълго време, сега не знам дали има. Въпреки че сме приятели във ф.б., един път не ми е честитила рождения ден и вече ми е безразлична.
Това че не тичам като откачалка не значи, че не работя много физическа работа и има къде да си изразходвам енергията.
Не е задължително да работиш физическа работа, за да бъдеш във върхова форма.
Освен това, заетите с физическа работа я упражняват активно, поне 3-4 часа дневно и с по-малко натоварване - останалите 4 часа.
"Да тичаш като откачалка", "да се мотаеш по баирите (планината)" - това са твои интерпретации, синоними на хора без работа. Всички други занимания (тип хоби) ангажират хората по тяхната воля и (все още не си разбрал и вероятно няма как да разбереш) и им доставят удоволствие.
Няма как да разбереш, че ако извървиш днес 20-25 км. по пресечена местност, когато се прибереш (скапан!) - това ще е поредната победа за теб, но още по-силно ще почувстваш прилив на нови сили за предстоящата работна седмица...
Е, как да усетиш природата и красотата й, ако в края на "работната" седмица си се прибрал от работа - много "уморен", за да не можеш дори да излезеш в някое заведение и да потърсиш контакти с хора, които ти заменяш с НАДЛЪГВАНЕ във Фейсбук и това според теб е "почивка", след тежък работен ден...
Подменяш смисъла на живота, Евго, когато търсиш възможности, за да редуваш умствено и физическо натоварване. Фейсбук, след работа ти е проблема. Създал си си въображаем свят, който замества реалното съществуване и реалните контакти... Трудно (и дори невъзможно) е излизането от подобен "омагьосан" кръг...
Инфантилни са съвременните мъже. Разглезени и с много големи претенции. Жените също. Параграф 22.
Принципно да искаш да променяш мъж е вече диагноза. Както и да търсиш някаква жена от миналото дето вече я няма.
Адаптация му е майката. И за двата пола.
Съгласен.
Адаптацията ще настъпи при следващите поколения, които ще са деца и внуци на сегашните. Като минат 1-2 бездетни поколения и бялата раса значително намалее, тези които останат ще оценят всъщност кое е богатството в живота. Но пак казвам, язък за усилията на толкова много хора по света, които няма да имат този късмет.
Отговорът е,че е жена.С това е повече от мъжа в отношенията между двата пола.Жена с приятна външност в сайт за запознанства ще получи стотици предложения от мъже,докато мъж с приятна външност ще получи само няколко и то от неатрактивни жени.Жените просто си стоят и мъжете идват при тях (естествено ако не се казват Бонка),докато мъжете трябва да правят много неща, за да се харесат на някоя жена. И заради голямата конкуренция от мъжете, жените имат и високи изисквания към тях.Ама някои прекаляват с изискванията и си остават стари моми.
Ами при толкова кандидати както вика Селенка, все трябва да избере един. Така 2мата отпадат от "пазара" и другите се пренасочват към останалите свободни жени. Както се вика - кой превари, той завари. Само, че заради социалните мрежи им се размътва съзнанието, трупат се комплекси и започват чрез тях да си чешат егото. Тук неоспоримо мъжкото поведение в интернет носи основната вина за вирнатите носове на женското съсловие.
Тя катери планините като луда и тича из цяла София. Мома е.....Беше омърмушена и не я заговорих.
Спортува много, но нямаше приятел дълго време, сега не знам дали има. Въпреки че сме приятели във ф.б., един път не ми е честитила рождения ден и вече ми е безразлична.
Това че не тичам като откачалка не значи, че не работя много физическа работа и има къде да си изразходвам енергията.
ама там, на студенстката скамейка май е имало нещо
Технологиите вредеят на човешките отношения. Всичко е лесно, бързо и достъпно.
За сметка на качеството.
Напълно и изцяло подкрепям. !!!
Човешките отношения са квинтенсенцията на живота!
(НЯма да казвам без препоръка, но дори напротив, наблягам на думата "Човешките")
Пиша от тел и трудно, да ме извинява Арана за пунктуация и правопи,
наблягаме на семантиката
Цяла Испания мъжката част. Има една линия на метрото аз там отивам да гледам мъже Ми то кеф да гледаш поддържани здрави и спортуващи индивиди от мъжки пол.
И дамите и те се стараят. Доста се спортува.
Повече се спортува, по-малко се пие и не се пуши.
Сега, има я и другата крайност по западналите квартали обаче ако трябва да се избира какво да се гледа няма да гледаш впиянчени дебелаци и изхабени бар дами …
Здрав дух в здраво тяло, Евгич.
Дай да чуем. Все пак тук говорим хипотетично, няма нищо лично. На мен ми е изключително интересно с какво средностатическата жена е повече от мъжа на нейното ниво, че да изисква радикални промени във визията, финансовото състояние и мирогледа му?
Коментар