Първоначално изпратено от mikomikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Значи е тъпа патка. Какво разбираш под “обществено положение”?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
И аз се сещам за позната двойка в подобна конфигурация, само че жената не е изобщо привлекателна визуално. Иначе тя е мъни мейкъра, а мъжа си цъка общак. Като цяло се разбират, но симбиозата в която са, не дава възможност за раздяла - имат и деца. Никой няма да успее да се оправи без другия.
При липса на деца обаче, когато жената почнат да я пускат хормоните, много бързо избива ненавистта към социалния статус на мъжа. В случая с твоя приятел е много вероятно да се е получило така. Принципно не е голяма загуба, щото не е лесно да се живее с човек "от голямото добро утро", който се има за нещо повече от останалите.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПонеже се коментират .......
...... Има един такъв момент, че много готини мъже не могат да намерят нормална жена в БГ, вкл. лекари и охранители, просто си няма и не допускат лесно.
Ще ти кажа, че първото условие жената да те "допусне" е съвсем елементарно. Накарай я да се усмихне!
Няма да повярваш, но е така.
Големият проблем пред теб е: как ще я накараш да се усмихне!
Можеш ли да разкажеш нещо елементарно от комуникацията си с привлекателна дама - последния път и кога беше това? (не визирам ежедневното ти висене във фейса)
Пример от днес (непретенциозен):
Верига магазини за техника
Купувам уред. На касите почти няма хора. Избирам една от касиерките (около 30-те)...
Поздрав, подавам покупките пред нея... Вадя 3 карти: една за разплащане и друга - за отстъпки е друга верига магазини...
Тя ми казва, че втората карта не й трябва...
Аз й отговарям, че умишлено съм искал да прецакам институцията, в която работят толкова наблюдателни служители, но парашута ми не се е отворил...
Усмивка! Непринудена! (като че цял ден беше я чакала)...
После отвори кутията и почна да ми чете гаранционната карта, после ходи на друга каса да поставя печат и се върна още по-усмихната..., не намери сток на гаранцията, но не увери, че е две години, усмихната...
Казах й, че ако бях неин работодател, бих я атестирал с минимум 3000 лв. брутна заплата, без месечните бонуси, с тя вече се смееше... Добави, че съм много далеч от истината...
После вече - самокритично вдигнах рамене и казах, че е разбрала защо нямам качества на работодател..
..............
Евго, опитвай да разсмиваш дамите от Те имат необходимост от това. Нали търсиш условие, за да бъдеш "допуснат" от тях? Гаранция, че усмихнати - допускат до себе си! ..
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Имам един съсед бачкатор,който се беше оженил за една юристка. Пича е много свестен,с добра фигура, не пие и не пуши,ама прост и необразован.Имам предвид ,че няма висок интелект, но не е някой простак, а е добре възпитан.И оная направо го побърка-ходеше на море без него,засичал съм я по дискотеки в компанията на другит мъже.В крайна сметка се разведоха, ама тая колко го унижаваше.
При липса на деца обаче, когато жената почнат да я пускат хормоните, много бързо избива ненавистта към социалния статус на мъжа. В случая с твоя приятел е много вероятно да се е получило така. Принципно не е голяма загуба, щото не е лесно да се живее с човек "от голямото добро утро", който се има за нещо повече от останалите.
Коментар
� -
Хич не е грозна. Не бих я върнал.Даже веднъж беше сама на един плаж и ако не му беше жена, щях да й направя свалката.Но майките ни са приятелки,та се въздържах да се пробвам.
Според мен й е харесало как я челастри и затова се е омъжила за него.В случаят има добре изглеждащ мъж,добър любовник,не е бедняк, щото вади пари, ама разликата в общественото положение е голяма и бракът се разпадна.
Коментар
� -
Не е гаранция. Грозна ли е?Даже веднъж беше сама на един плаж и ако не му беше жена, щях да й направя свалката.Но майките ни са приятелки,та се въздържах да се пробвам.
Според мен й е харесало как я челастри и затова се е омъжила за него.В случаят има добре изглеждащ мъж,добър любовник,не е бедняк, щото вади пари, ама разликата в общественото положение е голяма и бракът се разпадна.Last edited by mirodes; 11.05.2023, 17:04.
Коментар
� -
Ами живее точно срещу нас и го познавам от дете.А вече е около 40 годишен. Завърши най-смотаното училище в града,а и не работи нещо, свързано с интелектуален труд.
А тя е завършила елитна гимназия и"Право"така че няма как да е някоя тъпа патка.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не знам къде е, но беше много негативен и постоянно бълваше и в двете теми.
Коментар
� -
Хахаха-не съм очаквал и друг отговор от теб. Ама отдавна съм престанал да вярвам на това, което говорят жените, а гледам действията им.А те в повечето случаи не отговарят на това,което говорят.
Зъбатия е друга категория-известна футболна звезда, така че надали някой се интересува от образованието му. Положението му в обществото е достатъчно високо. Говорим за случаи на бачкатори-шофьори,работници в завод,майстори и тем подобни.Познавам жени с високо положение в обществото, които имат връзка с такива мъже.Ама във всички случаи става въпрос за доста неатрактивни жени.Та шансът такива жени да се обвържат с мъж с по-високо обществено положение клони към нула.
За колеги нищо не съм твърдял.Примерно ако и двамата са юристи(имам наблюдение в тия среди)не е проблем ако жената е с по-високо положение в обществото. Или лекари,зъболекари и така нататък.
Сега се сещам за поне две семейства от кръговете на родителите ми. Жената учена той не - функционират си семействата, защото има и други фактори. Не е невъзможно.Last edited by Arana; 11.05.2023, 16:48.
Коментар
� -
Аз данък обществено мнение не плащам. Ако самата жена е ок и бачкерът си я оправя редовно не виждам проблем. Какво значи приятелки? Дреме ми пък за колеги - имам собствен бизнес, така че въобще не ми дреме.
Друг е тук въпросът - когато има разлики в образователни и културни нива е възможно да възникнат търкания, но аз лично препоръчвам днешния бачкер, който утре може да се окаже самоук бил гейтс/стив джобс и прочее - образование и интелект не винаги са еднакви категории и не винаги образованието е признак за интелект.
Иначе ако е богат пак е все тая - виж го твоя любим пример оня зъбатия - надали има и средно.
И накрая защо жената ще е затруднена да си намери някой колега не ми стана ясно.
Зъбатия е друга категория-известна футболна звезда, така че надали някой се интересува от образованието му. Положението му в обществото е достатъчно високо. Говорим за случаи на бачкатори-шофьори,работници в завод,майстори и тем подобни.Познавам жени с високо положение в обществото, които имат връзка с такива мъже.Ама във всички случаи става въпрос за доста неатрактивни жени.Та шансът такива жени да се обвържат с мъж с по-високо обществено положение клони към нула.
За колеги нищо не съм твърдял.Примерно ако и двамата са юристи(имам наблюдение в тия среди)не е проблем ако жената е с по-високо положение в обществото. Или лекари,зъболекари и така нататък.Last edited by mirodes; 11.05.2023, 16:34.
Коментар
� -
И азспоних си за бате Пешо …
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
никога не съм успявал да устоя на покана за свинско с лук и туба виноспоних си за бате Пешо …
Коментар
� -
Кажи ти какво мислиш по въпроса-ок ли е връзка на стойностна жена по твоите критерии с мъж с по-ниско обществено положение?И как ще се приеме такава връзка от приятелките и колегите на жената?
Друг е тук въпросът - когато има разлики в образователни и културни нива е възможно да възникнат търкания, но аз лично препоръчвам днешния бачкер, който утре може да се окаже самоук бил гейтс/стив джобс и прочее - образование и интелект не винаги са еднакви категории и не винаги образованието е признак за интелект.
Иначе ако е богат пак е все тая - виж го твоя любим пример оня зъбатия - надали има и средно.
И накрая защо жената ще е затруднена да си намери някой колега не ми стана ясно.
Коментар
� -
Кажи ти какво мислиш по въпроса-ок ли е връзка на стойностна жена по твоите критерии с мъж с по-ниско обществено положение?И как ще се приеме такава връзка от приятелките и колегите на жената?
Коментар
�
Коментар