Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Затова трябва да направиш свой клан.Колкото повече хора защитават интересите на тоя клан,толкова по-добре.За целта трябва да се стремиш да създадеш колкото се може повече деца и да сте задружни, като така всички ще защитават интересите на клана,а ти като негов лидер едновременно ще браниш другите,но и те ще те бранят. Само при хора генетично свързани може да се получи здрава спойка. Ти си развиваш бизнеса или каквото там работиш,едното ти дете може да стане лекар,другото юрист и така нататък в различни сфери ,та да се защитят максимално интересите на клана.
Оставям ви за час и после пак веселба
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение"Нима - тя рече - падна Троя
сред плам и кръв и вик,
мъже-глупаци, заради тоя
примамлив женски лик
Сред нас жените, както знае
сред нас жените, както знае
и сетния глупак
На лоши пет една добра е....
не, не на десет, а и тя е
съмнителна все пак"
Шекспир "Добрия край оправя всичко" Където Бертрам богат наследник и земевладелец се жени за Елена без да разбере как.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Жените на думи сте по-толерантни, но ти го казвам като мъж - ако сина ми един ден доведе жена с няколко ремаркета, ще го лиша от наследство. И това не означава, че го оставям без избор. Оставям избора на жената, която му е взела акъла - дали наистина го обича и е готова да го вземе гол като пушка, без моите постижения + тези на рода ни. Тогава много бързо нещата ще се наредят и лампата ще му просветне. Иначе и аз вярвам в безрезервната любов, но не по този начин
И аз да си кажа - ще го приема и ще приема избора му. От няколко месеца е с първото си момиче и не е каквото аз искам, но мълча и приемам. Каквото има да става то ще става.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеДоколкото виждам цитата е към друг.
Явно черпака е играл някъде...
- 1 like
Коментар
-
Грешно се изразих - "ако имам син", трябваше да напиша. Но дори и хипотетично, не бих си променил мнението. Виждам как са се овълчили хората и има много ламтеж за чуждото, така че трудно бих се доверил на приказки. Лоялността и доблестта останаха някъде в предишните поколения, сега на фронта са сблъсъка на интереси.
Трябва човек очите на 4 да си отваря.
Ами в "Първичен инстинкт" писателката какво правеше........първо ги изтощава със секс, а после вади шилото за лед от под леглото.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеДоколкото виждам цитата е към друг.
тебе бе, кой те пита изобщо ?
Просто сега влязох във форума и видях какви ги е нацяъкала Ганчето сноши сутринта.
Сега схвана ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Забележи в моя пост присъства думата “нормален”. И не визирам никой от форумците тук. Принципно говоря.
ъъъ, слабо се изявяваш нещоLast edited by harpiata; 21.02.2023, 20:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнениеКво си се заяла с мене, кат не ти харесва, у лево, какво не разбра пак ?
- 1 like
Коментар
-
"Нима - тя рече - падна Троя
сред плам и кръв и вик,
мъже-глупаци, заради тоя
примамлив женски лик
Сред нас жените, както знае
сред нас жените, както знае
и сетния глупак
На лоши пет една добра е....
не, не на десет, а и тя е
съмнителна все пак"
Шекспир "Добрия край оправя всичко" Където Бертрам богат наследник и земевладелец се жени за Елена без да разбере как.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Всъщност, ти даже не се усещаш как грубо пресичаш чуждите граници опитвайки се да наложиш обезателно своето мнение. Това си е комуникационен проблем.
Разбрахме го твоето мнение, но никой не ти дава право да осъждаш така категорично хората с друго мнение. Проумей го най-после де.
Ганче, вземи се във ръце и по-полека, че ми писна от компететни същества.
Кво си се заяла с мене, кат не ти харесва, у лево, какво не разбра пак ?
- 1 like
Коментар
-
Грешно се изразих - "ако имам син", трябваше да напиша. Но дори и хипотетично, не бих си променил мнението. Виждам как са се овълчили хората и има много ламтеж за чуждото, така че трудно бих се доверил на приказки. Лоялността и доблестта останаха някъде в предишните поколения, сега на фронта са сблъсъка на интереси.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
от теб ще стане чудесна свекърва
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Хайде пак с твоите глупости-изобщо не ме бърка какво ще правиш ти или tnm,та чак и да съм осъждал поведението й.Това по никакъв начин не ме засяга.Затова й казвам-щом я кефи синът й да се ожени за по-дърта жена с две деца ,ок.Нейн си избор.Ама ти и затова се заяждаш.
Като цяло ще приема всяко негово решение, но се надявам то да е разумно.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Колко е голям синът ти?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар