Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Жените на думи сте по-толерантни, но ти го казвам като мъж - ако сина ми един ден доведе жена с няколко ремаркета, ще го лиша от наследство. И това не означава, че го оставям без избор. Оставям избора на жената, която му е взела акъла - дали наистина го обича и е готова да го вземе гол като пушка, без моите постижения + тези на рода ни. Тогава много бързо нещата ще се наредят и лампата ще му просветне. Иначе и аз вярвам в безрезервната любов, но не по този начин
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеМного мъже гледат чужди деца но не знаят !
Дето едно момче отишло при баща си и рекло:
- Тате, мисля да се оженя за комшийката!
- Сакън, недей, тя ти е сестра! - казал бащата!
... момчето се разочаровало, но отишло при майка си и ѝ казало.
- Ааа, жени се, няма проблем, той не ти е баща - рекла майката!
Сложни са взаимоотношенията....
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Всъщност, ти даже не се усещаш как грубо пресичаш чуждите граници опитвайки се да наложиш обезателно своето мнение. Това си е комуникационен проблем.
Разбрахме го твоето мнение, но никой не ти дава право да осъждаш така категорично хората с друго мнение. Проумей го най-после де.
- 1 like
Коментар
-
Всъщност, ти даже не се усещаш как грубо пресичаш чуждите граници опитвайки се да наложиш обезателно своето мнение. Това си е комуникационен проблем.
Разбрахме го твоето мнение, но никой не ти дава право да осъждаш така категорично хората с друго мнение. Проумей го най-после де.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
По-кротко го давай. Нямам никакво намерение да те обиждам.
Щом те кефи синът ти да се ожени за по-стара жена с две деца,ок.Така да е.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Внимавай с изразните средства, ако искаш да ти отговарям! Избягвам да обиждам събеседниците си, но както е тръгнала работата, за теб мога да направя изключение.
Въобще не ме познаваш и не можеш да коментираш поведението ми. Аз съм надарена с изключително търпение, като хищник съм. Мога дълго да дебна, без да се намесвам. Смятам, достатъчно добре съм възпитала сина си и той ще вземе възможно най-доброто за него решение. Без след това да ме изкара мен виновна за действията или бездействията си.
Наздраве!
Щом те кефи синът ти да се ожени за по-стара жена с две деца,ок.Така да е.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Това и да го видя, няма да го повярвам - родител, който не взема никакво отношение за избора на детето си. Тънката манипулация с настройването и изказването на негативните черти също се брои.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Лъжеш.Никоя нормална майка няма да е възхитена, че синът й се жени за по-възрастна жена с две деца.
Въобще не ме познаваш и не можеш да коментираш поведението ми. Аз съм надарена с изключително търпение, като хищник съм. Мога дълго да дебна, без да се намесвам. Смятам, достатъчно добре съм възпитала сина си и той ще вземе възможно най-доброто за него решение. Без след това да ме изкара мен виновна за действията или бездействията си.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
А ако е вдовичка?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Много мъже гледат чужди деца но не знаят !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И аз не ги одобрявам тези неща.
Тя си е правила кефа с мъжа си. Родила 2 пъти - това е отговорност и за двамата да си ги гледат. В добро, в лошо, ще стискат зъби, ще си носят отговорността. Ако трябва, и на две работи ще ходи мъжа.
От къде на къде друг мъж ще ги гледа.
Има и такива случай като в "Стъпка по стъпка" - филма от 90-те години, но те са изключение и обикновено по филмите.
- 1 like
Коментар
-
Само един???
Създаваш доверие че си отговорен, вече се знаете че сте отговорни - капут ви не требеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И аз не ги одобрявам тези неща.
Тя си е правила кефа с мъжа си. Родила 2 пъти - това е отговорност и за двамата да си ги гледат. В добро, в лошо, ще стискат зъби, ще си носят отговорността. Ако трябва, и на две работи ще ходи мъжа.
От къде на къде друг мъж ще ги гледа.
Има и такива случай като в "Стъпка по стъпка" - филма от 90-те години, но те са изключение и обикновено по филмите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Мислиш ли?
Когато проблема е в камбанарията и 24ч фитнес няма да помогнат.
Това принципно, не насочено лично към Евго.
- 1 like
Коментар
Коментар