Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Жените първо гледат облеклото на един мъж.Не само дали е с чисти дрехи и обувки, но и как е облечен.Ако е чист,спретнат и с модерни дрешки и обувки шансовете му значително се увеличават.
после погледа е винаги към лицето.
някои силуети ги пропускат,
ако искаш да ти видят дрешките, трябва да приближиш фронталнопрепоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ама как ги измисляте тия критерии!?
- 1 like
Коментар
� -
ако беше добавил и раница на гърба,
щях да съм напълно сигурен, че описва някой сектант
Сега по една от кабеларките точно върви кръвожаден сериал с милото име “наздоровя”.Last edited by Arana; 12.05.2023, 09:34.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Уникум налино за някои е нацелило ваксата брокерчето. Спретнатите хора са приятни.
щях да съм напълно сигурен, че описва някой сектантпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
ама как ги измисляте тия критерии!?но за някои е нацелило ваксата брокерчето. Спретнатите хора са приятни.
Коментар
� -
Евгич, ако ме харесваше, сериозно бих се замислил за причините да ме харесваш... (многоточие, с намигане към "харесваните" от теб съфорумЦИ и към фитнес-манЯците, които дори не подозират, че са толкова харесвани от Евго...)
...........
Евго, ако се присъединиш (но ти си предубеден и едва ли желаеш контакти с жени!!!) - към мнението на колегите, че шансът ти да се запознаеш с жена е по-голям, ако я разсмееш (отколкото, ако си сериозен и дори - костюмиран), ето ти още един пример:
В ранния следобед влизам в магазин на една от известните вериги за хранителни стоки и мисля какво бих хапнал с удоволствие... Отдавна не бях ял телешко варено. С тая мисъл застанах пред съответния щанд. Продавачката ме фиксира и гледам - приближава с дежурната си вежлива (но все пак "служебна") усмивка. Поздрави ме и попита какво желая...
Телешкото беше нарязано на достатъчно едри шайби, според мен, за да се вижда, че месото е качествено и прясно (с еднакъв цвят)... Казах й, че искам от телешкото и го посочих, а тя попита колко ще желая.
Първото парче беше около 200 гр. и посочих второ. Погледнах везната. Сочеше точно.499 гр.
Тя, разбира се зададе ("задължителния" напоследък) въпрос:
- Така добре ли е? - пита ме тя.
- Каква точна ръка имате и същевременно - толкова добра интуиция! Как разбрахте, че бях решил да взема под 500 грама!
И се изкефих на непринудения й смях, съвсем различен от сдържаната, "служебна" усмивка.
(стига да желаеш да разсмееш една привлекателна млада дама - не мисля, че е трудно. Трудно е, да я "респектираш" със сериозен вид.., при което поне трябва да си облечен в костюм, с вратовръзка, тракащи обувки..., и не ми казвай, ако се носиш из града с костюм и маратонки ...).
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
И конкретно, накараш ли я да се разсмее, е твоя във 2/3 от случаите.
Отделно, ако обичаш децата, лъхащ на свежест, със чисти обувки, риза и щедър, се клони към 90%.
Естествено, процентите са различни за 30-40 и 50 годишните дами.препоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
+1
Точно така, умението да водиш непринудени и закачливи разговори с жени в много важно.
Отделно, ако обичаш децата, лъхащ на свежест, със чисти обувки, риза и щедър, се клони към 90%.
Естествено, процентите са различни за 30-40 и 50 годишните дами.
Коментар
� -
Бъркаш. Много зрели и много полезни съвети. Адмирации за Мико.
Изчервих се!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не ми допада този формат да ме анализират така, на сляпо.
Повече ми харесват мненията на Миродес, Кайзен и Лошия мечок,
Евго, на мен също не ми допада да говориш за всички дами, че "не допускат мъжете". Това е твоя теза, срещу която заставам с примери от ежедневието.
Правиш опити да те "допусне" някоя (твои думи) и тя не те "допуска".
Очевидно някъде грешиш, в усилията ти да бъдеш "допуснат".
Още повече си в грешка, когато смяташ, че участниците, мненията на които харесваш - смятат (като теб), че съвременните жени масово не "допускаЛИ" мъжете до себе си.
Евго, съвременните дами (най-общо - от твоята таргет-група) допускат мъжете до себе си! (лични впечатления)
С това изречение най-малкото искам да те обидя, Евго, нито пък желая да правя толкова гадни неща, като това - да те "анализирам". Не мога дори да си помисля това - да анализирам някого!
Уважавам всички тук и, когато имам времето - опитвам да помагам със съвети, които не са ангажиращи за никого.
- 1 like
Коментар
� -
Не ми допада този формат да ме анализират така, на сляпо.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Бъркаш. Много зрели и много полезни съвети. Адмирации за Мико.
- 1 like
Коментар
� -
Чета ги по диагонал и не ги харесвам никак. Казвам Ви честно,
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеИ какво ще я правиш на Бали със сребро в косите, камъни в бъбреците и злато в зъбите?
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар