Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
Баси, всички ли си губите времето със тия тъпотии, даже им знаетв подробностите от живота.
Времето е най-ценно, не го губете във глупости (даже и у анонимния форум).
На ски сме, само дето е прекалено топло и водата тече отсекъде!
Вечер се забавляваме да анализираме психо-профили.
Едно от настолните ми четива е ето това!
https://bg-nacionalisti.org/BNF/inde...5;t=1669274497
Дълго е, отнема време.......... но си струва!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ооо, много по-зле се очертава да е.
Ама по-скоро търси някакви съкратени репортажчета, другото ще е тотална загуба на време.
Времето е най-ценно, не го губете във глупости (даже и у анонимния форум).
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ами ок. Аз имам по-различно мнение обаче. Защото проследих във времето две три такива отхвърляния случили се на приятелски семейства и резултатите не бяха добри.
И аз да си кажа - ще го приема и ще приема избора му. От няколко месеца е с първото си момиче и не е каквото аз искам, но мълча и приемам. Каквото има да става то ще става.
- 1 like
Коментар
-
В миналия сезон можеше рускинята да е нагла, но поне прояви характер и износи шоуто на гръб. За сметка на хейта, който отприщи. Сега определено няма отличаващи се образи. Липсва опаковка и съдържание. А младежа е толкова галантен, че на моменти се чудя, дали не е част от групата на съблазнителките
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ооо, много по-зле се очертава да е.
Ама по-скоро търси някакви съкратени репортажчета, другото ще е тотална загуба на време.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ако е по-зле от предишния път ще се напъна да го изгледам с антропологичен интерес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНасран, ама ти казвам насран до ушите!
Ама и те са му подбрали едни такива силиконки, че нямам думи.
п.п.
Виж, аз съм представител на поколение, което няма как да каже "дама" на жена, която се е набамкала до ушите със силикони и хиалурони и прочее... а по-скоро ще потърси начин да им помогне! Само че те не го виждат като проблем,.... всъщност болестта е тяхната гордост! :-((( Това е драмата на нашето съвремие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеНов ерген ли има? Утре ще наваксвам.
Ама и те са му подбрали едни такива силиконки, че нямам думи.
п.п.
Виж, аз съм представител на поколение, което няма как да каже "дама" на жена, която се е набамкала до ушите със силикони и хиалурони и прочее... а по-скоро ще потърси начин да им помогне! Само че те не го виждат като проблем,.... всъщност болестта е тяхната гордост! :-((( Това е драмата на нашето съвремие.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
прав си, щото им е по-лесно така,
не е като да се бъхти от работа всеки ден на Запад като мъжете.
Как да те разбере някой дето е генерално на друга честота ? Никога.Last edited by mibova; 22.02.2023, 09:44.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕй, ся докато превключвахме тука каналите го мярнах.
Абе какъв е тоя насран ерген бря!
Тоя по цял ден сапунки щеше да прави у поделението!
Едната мома вика, че типичния българин бил с "чанта диагоналка" - верно ли бре!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не очаквам жена да разбере какво имам предвид. Жените сте индивидуалисти,а и много лесно предавате своя род,народ,Родина.От познатите ми мъже само един българин е женен за чужденка срещу поне 20 българки,омъжени за чужденци.И всички те отглеждат децата си като немци,англичани, араби и така нататък, а не като българи. Но историята е показала,че много по-добре е да имаш по-голям и сплотен род, отколкото да си индивидуален играч.Двамата най-велики пълководци в историята са Александър Македонски и Чингис хан.Първият оставя само един малолетен син,който най-вероятно бива убит,империята му се разпада и частите се управляват не от негови роднини. Докато Чингис Хан има 4 официални сина и стотици незаконни.След смъртта му синовете му разширяват империята, а в наши дни има десетки милиони потомци на Чингис хан.При нито един на Александър.
Не ми тръгвай по тази нишка, защото пак ще удариш на камък.
Ей писна ми от тоя Чингиз Хан, брей.Last edited by Arana; 21.02.2023, 23:12.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не очаквам жена да разбере какво имам предвид. Жените сте индивидуалисти,а и много лесно предавате своя род,народ,Родина.От познатите ми мъже само един българин е женен за чужденка срещу поне 20 българки,омъжени за чужденци.И всички те отглеждат децата си като немци,англичани, араби и така нататък, а не като българи. Но историята е показала,че много по-добре е да имаш по-голям и сплотен род, отколкото да си индивидуален играч.Двамата най-велики пълководци в историята са Александър Македонски и Чингис хан.Първият оставя само един малолетен син,който най-вероятно бива убит,империята му се разпада и частите се управляват не от негови роднини. Докато Чингис Хан има 4 официални сина и стотици незаконни.След смъртта му синовете му разширяват империята, а в наши дни има десетки милиони потомци на Чингис хан.При нито един на Александър.
не е като да се бъхти от работа всеки ден на Запад като мъжете.
Как да те разбере някой дето е генерално на друга честота ? Никога.
- 1 like
Коментар
Коментар