Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Да допълня и аз общата картина:
в София има едно овълчване и опростачване, дори в блоковете няма хубави отношения. И да дойде някоя жена от провинцията, тя си има нейни нрави и разбирания, които са различни от софийските и ако не пуска лесно, трудно ще я вземе някой софиянец. И това че един мъж има жилище и работа, много не ги интересува. Те искат да харчат и са комерсиално ориентирани.
Относно студентките, навремето пускаха на който решат, дори да не е хубав, на който тя реши и колежките ходеха на работа и гледаха да учат, та не беше лесно да се свали студентка. Харесваха малко по-зрели мъже, последен курс и ако има пари. Две от колежките в групата бяха доста комерсиални за онези времена и спяха с дърти мъже,
Никога не са ме канили на купон в Студентски град.
Имаше диви момичета. Бях първи курс и на първия ми такъв купон, буквално на втората ми седмица в София, две момичета почнаха да правят стриптиз. Почувствах се като във филм от поредицата американски пай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Познавам над 20 самотни мъже.Нито един от тях не е женомразец.По-скоро са приели факта, че ще си останат самотни и на тази база градят живота си.И са си напълно нормални в отношенията с другите хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
А в самотните мъже онанисти дали си се заглеждал? Там е настъпило такова изменение в психиката, че ти е бедна фантазията. Включително придружено със системно женомразство щото на кривата ракета не ѝ се е отворил парашута.
от другия край на коридора в унсс му личешепрепоръка е
Коментар
-
А в самотните мъже онанисти дали си се заглеждал? Там е настъпило такова изменение в психиката, че ти е бедна фантазията. Включително придружено със системно женомразство щото на кривата ракета не ѝ се е отворил парашута.
- 1 like
Коментар
-
в София има едно овълчване и опростачване, дори в блоковете няма хубави отношения. И да дойде някоя жена от провинцията, тя си има нейни нрави и разбирания, които са различни от софийските и ако не пуска лесно, трудно ще я вземе някой софиянец. И това че един мъж има жилище и работа, много не ги интересува. Те искат да харчат и са комерсиално ориентирани.
Относно студентките, навремето пускаха на който решат, дори да не е хубав, на който тя реши и колежките ходеха на работа и гледаха да учат, та не беше лесно да се свали студентка. Харесваха малко по-зрели мъже, последен курс и ако има пари. Две от колежките в групата бяха доста комерсиални за онези времена и спяха с дърти мъже,
Никога не са ме канили на купон в Студентски град.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Глупости. Един мъж ще си удари една злобарка и ще разпусне напрежението.Ама при жените не е така.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Нали виждам как се държат някои жени,които не са правили секс. Изнервени,истерични, злобни.А познавам и мъже, които сигурно са девствени, ама поведението им изобщо не е такова.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Никога не са ме канили на купон в Студентски град.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Дали са били малко или много няма значение, няма сега да си меря бройките.Нека не забравяме, че все пак живея в сравнително неголям по население град с не толкова голям избор на жени.Бих казал доста ограничен, щото жените напускат града, за да учат в големите градове или чужбина и повече не се връщат.А тия,които остават в повечето случаи са заети.В София в това отношение сте много привилегировани, щото се стичат жени от цяла България и повечето от тях са там с надеждата да се оженят за някой софиянец.Така че ако си бил обект на засилен женски интерес като студент и след това,при мен не е било така.Аз съм бил свидетел как няколко мъже свалят една мадама от общежитие и тя на никой не върза,а на един купон дойде един пловдивчанин и още същата вечер я изчука. Това важи в пъти повече за София.
Не очаквам да ме разбереш,щото не си бил в ситуация като моята.
Никога не са ме канили на купон в Студентски град.Last edited by Evgo; 30.04.2023, 09:46.
Коментар
-
Ти щото си жена си пак категоричен
- 1 like
Коментар
-
Глупости. Един мъж ще си удари една злобарка и ще разпусне напрежението.Ама при жените не е така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение[/B]
Да бе не се отразявало. Тотално пощръкляват и двата пола.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хехе сега колега ли стана. Преди беше ти самият.
То и ти си голем специалист по това какво искали жените.
Иначе си права,че вече съм специалист по това какво искат жените. Ама кел файда като съм женен
А и нямам син,на когото да предам тия си знания.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Айде бе. Аз имам 3 колежки дето ходиха на лекар и им препоръчаха ВСЕКИ ДЕН СЕКС. От 100км личеше кой ден не са правили. И 3-те имат по НЯКОЛКО, повтарям НЯКОЛКО нагонозадоволяващи мачовци
Коментар
Коментар