Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Хубаво е, че вървиш по пътя на признанието. За пред себе си. Не е лошо да направиш и едно хормонално изследване, може "проблема" да е поправим. Често срещано е мъже с ниско ниво на тестостерона да залитат към бисексуалност. Първоначално изразявайки се под формата на ниска увереност/самочувствие, впоследствие ескалираща към влечение на донимиращи фигури, включително и мъже.
Държа да подчертая, че написаното е с добронамерен, а не подигравателен тон!
Моите са си добре, самолетът си лети както трябва......и имам сили за физическа работа.
Виж, на 60г без виагра не знам дали може. Дори да може, е нещо слабичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Двойката беше точно срещу мен. И можах да ги видя като ставаха.
Нали знаете, че при редовен секс се разширява малко ханша и при мъжа, и при жената. Той беше седнал доста разкрачено. Просто бяха хубави, както повечето хора на 20 г.
Държа да подчертая, че написаното е с добронамерен, а не подигравателен тон!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
сега вече е повече от сигурно, че прави редовно секс, но от другата страна на секса
Нали знаете, че при редовен секс се разширява малко ханша и при мъжа, и при жената. Той беше седнал доста разкрачено. Просто бяха хубави, както повечето хора на 20 г.
Коментар
-
Вчера имаше една младичка, самотна, 20+.
Два пъти и помагах за куфара. Но имаше много хора и не вървеше да я заговарям. Препълнено купе.
И хората си гледат в телефоните, а не както по-рано да търсят разговор с непознати.
Пичът от провинцията (с доста татуси) явно прави редоно секс, защото тазът му беше леко разширен.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Два пъти и помагах за куфара. Но имаше много хора и не вървеше да я заговарям. Препълнено купе.
И хората си гледат в телефоните, а не както по-рано да търсят разговор с непознати.
Пичът от провинцията (с доста татуси) явно прави редоно секс, защото тазът му беше леко разширен.Кажи ми, че е печатна грешка, а не си зяпал задника на момчето....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Тя доста време беше навън, на прозореца.
Аз й помогнах без да я питам, защото тя нямаше да се справи да го качи и свали. А самият аз се бях натоварил много и едвам моите неща носех.
Може и да си има приятел, никога не се знае. И беше притеснена и реших да не я закачам.
Това, че съм успешен човек до момента, не значи че ще се впечатли някоя мадама и не съм склонен да си пилея парите с лека ръка като плейбой,
В крайна сметка парите са за това да ни правят живота приятен.А какво по приятно от това да си някъде на хубаво място с хубава жена?Last edited by mirodes; 26.09.2022, 11:01.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Колкото повече те чета, толкова повече получавам усещане за пътуване с едно сто години назад във времето.
Пич, ти си направо артефакт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Какво значение има дали има хора или не?Заговаряш, без да ти пука ако ще и 100 човека да са около вас. Имай предвид, че за жените това е един вид тест ,ако мъжът пръв ги заговори,това за тях е знак,че е самоуверен, а те най-вече това харесват в мъжете.И жените може и да гледат в телефона, ама ако мъж ги заговори и привличе вниманието им,със сигурност ще оставят телефона. На тая с куфарите е трябвало да я питаш закъде пътува и да си предложиш услугите да й помогнеш с куфарите при сваляне.Да завържете разговор, да й кажеш, че си бил лятото на вилата ти на морето,да споменеш къде живееш и че си сам в голям апартамент и какво работиш.
Аз й помогнах без да я питам, защото тя нямаше да се справи да го качи и свали. А самият аз се бях натоварил много и едвам моите неща носех.
Може и да си има приятел, никога не се знае. И беше притеснена и реших да не я закачам.
Това, че съм успешен човек до момента, не значи че ще се впечатли някоя мадама и не съм склонен да си пилея парите с лека ръка като плейбой,
Коментар
-
Пичът от провинцията (с доста татуси) явно прави редоно секс, защото тазът му беше леко разширен.
Евго-ти си като шестица от тотото за много жени.Просто трябва да проявиш инициатива, за да го разберат това.Last edited by mirodes; 26.09.2022, 10:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Във влака е подходящо място за запознанства с жени.Така че добре си се ориентирал.Сядаш до някоя мадама и започваш разговор. Между другото кажи,че си ерген, софиянец, имотен и с високи доходи. Със сигурност ще я заинтригуваш.
Пичът от провинцията (с доста татуси) явно прави редоно секс, защото тазът му беше леко разширен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЗдравейте,
уикенда ходих в прованса с влак, защото не може с друг транспорт до там,
Вчера следобед беше доста препълнен, предимно със студенти или работещи млади хора.
В купето имаше много симпатична млада двойка, 20+ от провинцията. Направи ми впечатление, че през целото време показваха жестове на интимност, леки, без да се обарват и да се мляскат продължително. Само с лека целувка. Такива неща няма при двойките 40+.
ПоздравиLast edited by mirodes; 26.09.2022, 10:19.
Коментар
-
Здравейте,
уикенда ходих в прованса с влак, защото не може с друг транспорт до там,
Вчера следобед беше доста препълнен, предимно със студенти или работещи млади хора.
В купето имаше много симпатична млада двойка, 20+ от провинцията. Направи ми впечатление, че през целото време показваха жестове на интимност, леки, без да се обарват и да се мляскат продължително. Само с лека целувка. Такива неща няма при двойките 40+.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Класика, брат - децата или личното щастие? Много тегав въпрос с невъзможен отговор. хвани си любовница, ако имаш достатъчно кинти, и не се занимавай с глупости - препоръкЪ е
Трябва и нещо повече, например... букет от малко търпение, смирение, емпатия, себепознание, саможертва, любов...
Това са все неща, които са безплатни, но ако ги нямаш... не можеш да си ги купиш с кинти... нито с много кинти
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар