Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Защото жената е родена за да отглежда и да възпитава. Да. Ще се променят защото са семейство а не колеги.
Разбира се говоря за жени, които се женят на 20-25 год. Такива дето ще раждат на 40, че на 55 като са в менопауза а дъщеря им да кара див пубертет, не ми се и мисли.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И от какъв зор жената ще променя мъжа?Същото естествено се отнася и в обратният случай, ама съм забелязал, че такива случаи са редки,докато първите чести.Ами в един момент на мъжа му писва да го контролират непрекъснато и резултата е или извънбрачна връзка или развод.
Разбира се говоря за жени, които се женят на 20-25 год. Такива дето ще раждат на 40, че на 55 като са в менопауза а дъщеря им да кара див пубертет, не ми се и мисли.
- 1 like
Коментар
-
Мале, мале. Че тя ако не се опитва да промени мъжа и да си го възпитава, то таз жена е една гъба. Ние мъжете сме едни хайвани, бай Митьо и само жената може да ни вкара в пътя и да ни изтърпи. Жената трябва непрекъснато да контролира мъжа и той /мъжа и/ да се радва на свободното си времи като новобранец, да слуша и много много да не се бърка в решенията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Работата е там, че НЕ знаем. Една част от учените само го предполагат, други имат съвсем различни предположения.
П.П. Все се каня да те питам....защо на всеки пост "викаш" наздраве?
Дотогава ще се наложи да се възхищаваш на тънкото ми чувство за хумор.
Наздраве!
Ся, аз от ранни зори засядам у Кръчмата, та затова с наздравиците след всеки коментар.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Хората вече се интересуват само от пари. Мислят, че ако имат пари, всичко ще им е наред. Не знаят, че един ден тези пари няма да им служат за нищо…
vijti.com
Заветите на Ванга: Жената е огледало на мъжа, домът е огледало на жената, а децата- на мъжа и жената
- 3 Харесвания
Коментар
-
Мале, мале. Че тя ако не се опитва да промени мъжа и да си го възпитава, то таз жена е една гъба. Ние мъжете сме едни хайвани, бай Митьо и само жената може да ни вкара в пътя и да ни изтърпи. Жената трябва непрекъснато да контролира мъжа и той /мъжа и/ да се радва на свободното си времи като новобранец, да слуша и много много да не се бърка в решенията.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Не можеш да промениш зрял човек. Това е основна заблуда в женската част от човечеството и редовна причина за конфликт....желанието и опитите да променят мъжа до тях...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Можеш открито и дректно да кажеш на твоята какво не ти харесва у нея, като поведение и постъпки. И да поискаш от нея да се коригира, за да не я напускаш. Това, че може би не е секси, не е чак такъв проблем.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ами то е решено-ще си стоя в тоя брак единствено заради децата и ще жертвам щастието си заради тях.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Хехе, мен не ме мисли, въобще.
Целият ти подход дотук е на незрял капризен индивид. Ти ще въртиш колелото като хамстер, повтаряйки системно същите грешки. Най-лошото е, че по пътя има вероятност да нараниш доста жени.
Въпросът въобще не е в търсенето на нови връзки, а в подхода към партньора.
На твоя фон наш Евго изглежда учудващо помъдрял и узрял.
Паузирам засега и оставям сцената на останалите.
Ти нещо се самозабрави-нито ме познаваш ,нито знаеш житейската ми съдба и чак и квалификации правиш.
Коментирай темата, а не мен.Last edited by mirodes; 23.09.2022, 18:17.
Коментар
-
Какво общо има търсенето на нови връзки при провал на старите с нарцисизма?И ти ако духовно се чувстваш дърта си е твой проблем.
Целият ти подход дотук е на незрял капризен индивид. Ти ще въртиш колелото като хамстер, повтаряйки системно същите грешки. Най-лошото е, че по пътя има вероятност да нараниш доста жени.
Въпросът въобще не е в търсенето на нови връзки, а в подхода към партньора.
На твоя фон наш Евго изглежда учудващо помъдрял и узрял.
Паузирам засега и оставям сцената на останалите.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар