Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Голем си динозавър. Пращат си “снимки” по мрежите. И това ли не знаеш? Испанката преди да е видяла снимката въобще не кълве и не си губи времето.
Не убивай вестоносеца. Аз само вземам хонорар при разводите
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеДали няма как да прецени?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Интересно как преценява дължината и фи преди да е правила секс?
Не убивай вестоносеца. Аз само вземам хонорар при разводите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Относно каката и на мен ми се мярна подобна мисла навремето. На много стана е тъкала тази кака явно.
Имам две такива познати и двете 40+
Едната е българка, другата е испанка. Испанката е брутална в критериите - дължина и фи. Тази е всеядна. Българката беше тази с възрастовите критерии. Тя пък от 35 надоле и тя беше всеядна.
Което ме поставя и мен в позицията на Миро, но се опитвам да не ги съдя. Тя е ок и това е нейн избор. Съответно разказите ѝ на Тиндър кралица с потенциални 6000 кандидата за секс ѝ повишават самочувствието.
Всяка събота е по клубове или дискотеки. Рок концерти и прочее мероприятия. Те са цяла женска глутница, имат си и азиатка в групата. И излизат на лов.
Като представител на хуманитарна професия от антропологическа гледна точка за мен всички са интересни.
Хората са много различни.
За оная с годините е ясно.Иначе за жените не е никакъв проблем да си намерят ебач.Но за мъжете не е толкова лесно още същата вечер да изчука някоя жена. С изключение на курортите-там не е толкова трудно.Last edited by mirodes; 16.02.2023, 21:29.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Вземайки предвид женската природа да изопачават нещата, готви бая дрЪва
- 2 Харесвания
Коментар
-
Интересно. Не, че 2 бройки са достатъчни за обобщения, но най-вероятно е общовалидно - младо и надарено. С леки вариации в предпочитанията дали повече към младото, или към надареното.
Удебеленото е другото което ми е направило впечатление. За разлика от девойките около 20г., жените на 40 са доста по-практични и отиват на дискотеката с ясна цел. Което пък означава, че Евго не трябва да си търси жена от там. Шанса после да му мерят инструмента или портфейла, значително нараства.
Обяснението е в хормоните. Предполагам знаеш, че и дамите имат в тялото си тестостерон. Но в по-малки количества. С годините относителната тежест на този хормон в женското тяло нараства, докато при мъжете е обратното, увеличават се женските хормони и мъжете стават романтични. Спомни си “Люлека ми замириса” на дядо Вазов например
За хормоните малко да ми помогне тнм, че аз съм прост хуманитарLast edited by Arana; 16.02.2023, 21:26.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Има разлика между необоснована ревност и основателна.Първото е идиотщина,второто опит за запазване на връзката.
Ако някоя от дъщерите ми се върне нашамаросана,щото се е заигравала с други мъже ще й дам съвет или да се маха от настоящия си мъж или да спре с глупостите .Трети вариант няма.Ако необосновано са яли бой вземам едно по-голямо дърво и ще го вкарам в действие по отношение на бияча.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Относно каката и на мен ми се мярна подобна мисла навремето. На много стана е тъкала тази кака явно.
Имам две такива познати и двете 40+
Едната е българка, другата е испанка. Испанката е брутална в критериите - дължина и фи. Тази е всеядна. Българката беше тази с възрастовите критерии. Тя пък от 35 надоле и тя беше всеядна.
Което ме поставя и мен в позицията на Миро, но се опитвам да не ги съдя. Тя е ок и това е нейн избор. Съответно разказите ѝ на Тиндър кралица с потенциални 6000 кандидата за секс ѝ повишават самочувствието.
Всяка събота е по клубове или дискотеки. Рок концерти и прочее мероприятия. Те са цяла женска глутница, имат си и азиатка в групата. И излизат на лов.
Като представител на хуманитарна професия от антропологическа гледна точка за мен всички са интересни.
Хората са много различни.
Удебеленото е другото което ми е направило впечатление. За разлика от девойките около 20г., жените на 40 са доста по-практични и отиват на дискотеката с ясна цел. Което пък означава, че Евго не трябва да си търси жена от там. Шанса после да му мерят инструмента или портфейла, значително нараства.
- 2 Харесвания
Коментар
-
За онзи адресат беше прекалено, защото щеше да се изтълкува погрешно
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Именно, въпреки трите думи на кръст ми се стори прекалено.
- 1 like
Коментар
-
Скоро не . Що изтри това романтично описание на твоята личност? Шегувам се. Не бива да се прекалява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Кой е правил това проучване и може линк, че и ние да се запознаем с тази информация? Доста често я цитираш и ми стана интересно.
Наздраве!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мире, две дъщери имаш бре, ако се върнат шамаросани от някой подивял, понеже не може да си озапти ревността, кое предписание ще следваш - бащиното или мъжкото?
Ако някоя от дъщерите ми се върне нашамаросана,щото се е заигравала с други мъже ще й дам съвет или да се маха от настоящия си мъж или да спре с глупостите .Трети вариант няма.Ако необосновано са яли бой вземам едно по-голямо дърво и ще го вкарам в действие по отношение на бияча.
- 1 like
Коментар
Коментар