Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнениеДокато чакаме наш Евго да се задоми, е как се развива ситуацията в нашата татковина...[ATTACH=CONFIG]n4060775[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Какво щеше да стане при това положение?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ако баба ми беше мъжка …
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ако ги пердаши добре, ще взема пари.
Коментар
-
И да дава пари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнениеДокато чакаме наш Евго да се задоми, е как се развива ситуацията в нашата татковина...[ATTACH=CONFIG]n4060775[/ATTACH]
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
Като гледам пак са почнали с хейта и простотиите днес. Хем на Пачангата му пожелах някои неща и не спира да ме дразни.
Като физика съм много добре, нито имам корем, нито съм отпуснат. Работя много физическа работа и имам power.
Въпросната жена на 40 г. още има шанс и вероятно има и любовик в момента.Last edited by pa4anga; 05.05.2023, 15:14.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
недей да спираш да пишеш,
просто им пожелай по нещо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИскам да Ви кажа, че половината писали днес сте големи простаци и ще спра да пиша в темата изобщо.
просто им пожелай по нещопрепоръка е
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Така е в живота, първо търсиш голям капитал, а после домашен любимец.
Съветвам те, да свалиш границата надолу под 30г. Тези които са бездетни около 40те, отдавна са взели решение дали да имат деца, но някои още не са го осъзнали. Без да се притесняваш от разликата във възрастта и без да натискаш много. Сега тенденцията е такава, че 10г. са норма и я налагат жените, а не ние!
Като гледам пак са почнали с хейта и простотиите днес. Хем на Пачангата му пожелах някои неща и не спира да ме дразни.
Като физика съм много добре, нито имам корем, нито съм отпуснат. Работя много физическа работа и имам power.
Въпросната жена на 40 г. още има шанс и вероятно има и любовик в момента.
Last edited by Evgo; 05.05.2023, 14:38.
- 1 like
Коментар
-
И да дава пари?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
имам една колежка, която много се занимава с чужденци, на 40 г е, имала е няколко любовника чужденци и още е госпожица.
Готина е и добра, но има някакви нейни изисквания за пари и богатство и иска мъж, който да е нещо над средното българско ниво (с апартамент, кола и депозит - това са базови неща, а тя иска нещо от сорта на големия капитал).
Наскоро разгледах фейсбука на нейн бивш любовник - италианец. Той също е на 40г или 40 +, ерген, гони и сваля мадамите, снимал се с майка си и баба си и казва, че където е баба, там е дома,
Та в днешно време никой не бърза да се задомява, особено като няма подходящ обект на хоризонта.
Приеми че от теб съпруг не става. Няма как да имаш деца и си живей живота без терзания за това което НЕ МОЖЕШ да бъдешНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 8 Харесвания
Коментар
Коментар