Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ти естествено харесваш добрите момчета с престилката. Не се и съмнявам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Ще вземем и ние една съдомиялна и проблемът е решен. Два дни писане във форума отидоха на вятъра, а то решението било толкова лесно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тцъ! Нито един от тях двамата не можеше да играе чист бридж.
Личният чужденеций почти не говори на диалект, пък и все пак в Чужденеция, освен някоя друга мамалигарска дума, разлики с говора в хабитатя почти няма.
Наздраве!
жена ми имаше съвсем други критерии
и никой от трите не покривах
искаш ли да си признаем, че критериите не важат в избора?Last edited by ratten; 28.02.2023, 21:57.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ако им разбираше, сега някой от тях можеше да е едрата част от семейството
иначе вашия говор мисле е по-близък до говора на чужденеция.
Личният чужденеций почти не говори на диалект, пък и все пак в Чужденеция, освен някоя друга мамалигарска дума, разлики с говора в хабитатя почти няма.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ще вземем и ние една съдомиялна и проблемът е решен. Два дни писане във форума отидоха на вятъра, а то решението било толкова лесно.
За ведрата и задушевна семейна атмосфера също така допринася наличието на автоматична пералня, сушилня, прахосмукачка робот, мултикукър и редица други джаджи в кухнята.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Имам двама колеги от РазлоЧ. В студентските ми години се случи да попадна в тяхна компания, след като и двамата бяха употребили определено количество твърд алкохол, щедро разредено с бира. Завърза се шумен разговор, при което аз реших, че без да разбера съм пресякла държавната граница в посока тогава, все още Република Македония. Доста неща ми се загубиха в превода.
Наздраве!
иначе вашия говор мисля е по-близък до говора на чужденецияLast edited by ratten; 28.02.2023, 21:41.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Изключения, Мире, изключения е имало и ще има.
Коментар
-
Благодаря за съветите, намирам ги за полезни и ще ги имам предвид занапред. Всъщност аз още с първия си пост тук написах, че на 90% споделям твойте виждания за нещата. Тези неща, които ги говорим последните дни, сякаш ги знам, но друго е някой да ти ги посочи в прав текст без заобикалки.
Вярвам, че всички гледни точки, изложени в темата, са на хора, които са стигнали до един или друг извод на база някакъв опит, затова дори и с пачанга, който беше доста остър в изказванията си, съм съгласен в известен смисъл.
Това, жена да шофира, а мъжа да се вози, и аз не го разбирам. Единствено бих дал жената да ме вози, ако съм пил. Преди време бях видял една от алесите /дизайнерки на дрехи, женската част от форума може би ги знаят/, караше зад мен една небесно синя Х6, а мъжът ѝ се возеше до нея. Много силно впечатление ми направи, но се замислих, че тя изкарва доста пари, не знам какъв е мъжът ѝ, но ако не е някой, който да изкарва повече пари, цял живот ще бъде в нейната сянка.
Аз съм си правил експеримент-отивам на нощен бар издокаран като примерно момче и никоя не ме поглежда. На другата седмица слагам прилепнала фланелка ,подстригвам се гола глава и пускам брада.Ами не съм имал пропуск да не забия някоя жена.Last edited by mirodes; 28.02.2023, 21:35.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Сега ви е лесно - питате изкуственият интелект дали да измиете чиниите в къщи, без след това си действие да загубите мъжествения облик в очите на нежната си половинка. Късметлии.
Поради липсата на това чудо на технологиите, преди повече от 20 години по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието нарина сумата му пари за закупуването и инсталирането на първата съдомиялна в кочинката.
Наздраве!
Коментар
-
На вас не съм светил,но познавам добри момчета,които още са девствени. Т.е предполагам, но то е ясно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Светил си ни ти на нас какво правим на тъмно
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не знам, кое поражда хумора,
но за мен най-ценен е непосредствения, прост и здрав хумор на хората от народа
ако е съчетан със съответният югозападен или северозападен говор, гарантирано се сцпевам
Мечо
Коментар
-
Тоя"ИИ"са го натъпкали с политкоректни идиотщини."Стереотипи,основани на полова принадлежност"и тем подобни глупости. Що във войната в Украйна се бият само мъже, а доколкото има жени те не са в бойните части.Значи стереотипът, основан на полова принадлежност,че във войните се бият само мъже е изцяло верен.
Други участници във форума може и да подиграват,но знаеш, че аз нямам такава намерения. И съвсем добронамерено ти казвам,че жените уважават мъже, които отстояват тия"полови стереотипи ".Все по-често наблюдавам коли да карат жени,а до тях седнали мъже на тяхната възраст, най-вероятно съпрузи или гаджета.Е какъв мъж е тоя,който поверява живота и здравето на семейството си на жена,вместо той да кара?По същия начин и с домакинската работа-това си е женско задължение.Моята жена отглежда децата и въпреки това се грижи изцяло за домакинството. А вие дори нямате деца и вършиш нейната работа. Замисли се над думите ми.
Вярвам, че всички гледни точки, изложени в темата, са на хора, които са стигнали до един или друг извод на база някакъв опит, затова дори и с пачанга, който беше доста остър в изказванията си, съм съгласен в известен смисъл.
Това, жена да шофира, а мъжа да се вози, и аз не го разбирам. Единствено бих дал жената да ме вози, ако съм пил. Преди време бях видял една от алесите /дизайнерки на дрехи, женската част от форума може би ги знаят/, караше зад мен една небесно синя Х6, а мъжът ѝ се возеше до нея. Много силно впечатление ми направи, но се замислих, че тя изкарва доста пари, не знам какъв е мъжът ѝ, но ако не е някой, който да изкарва повече пари, цял живот ще бъде в нейната сянка.
Коментар
-
Питай го тоя "интелект"дали хомосексуализма е психично заболяване?Може да го питаш и дали има разлика в Ай Кю между различните раси.Аз знам какъв ще е отговорът-политкоректен.
Иначе жените сте ясни-уж много харесвате добрите момчета, а се чукате с лошите.
Коментар
Коментар