If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не, колата е добра, купето е гранд, 178 hp, 2L ако не се лъжа, предно, дизел, автомат, 8 степенна кутия. Е, новата Х 7 ца е 180К лева. Преебавам си плана за инвестиране в следващите 3-5 години.
БМВ на предно?? Пу, пу, да не ти е вкъщи! За мадами става, де.
Не, колата е добра, купето е гранд, 178 hp, 2L ако не се лъжа, предно, дизел, автомат, 8 степенна кутия. Е, новата Х 7 ца е 180К лева. Преебавам си плана за инвестиране в следващите 3-5 години.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Според мен, както ти го описа, тя вече е готова - и без кола ще стане. Щом се съгласява да я возиш и не те е отрязала още първия път, значи само чака следващата стъпка от твоя страна. Забелязала е че имаш кинти и социален статус, по-си възрастен и и даваш сигурност, не си някой сухар, а имаш чувство за хумор....Обикновено 9-ките и 10-ките търсят точно такива мъже. В последствие, след като вече сте заедно, почват да се опитват да те променят както на тях им е угодно, съответно идват и големите проблеми за теб. Поиграй си малко с нея и толкова, не си струва обаче да купуваш нова кола само и само да я впечатлиш, тя ти знае възможностите вече. По-скоро те чака да я заведеш някъде и да се усамотите.
Тук ти свалям шапка и ти се покланям!
Не си експерт, а гений. Тя е добро моме, но е горда, защото е загубила баща си, и се блъска сама. Понякога е рязка, но е лъчезарно същество. Но пък тя е нещо повече от другите, това е жена която трябва да насърчиш, да и вдъхнеш увереност, да и покажеш че е ценна и желана не за една вечер. Умна е, преценявам я и я познавам повече от година. Тя самата смята че аз не я зачитам достатъчно, показва ми без да я питам коя ме харесвала. А, добре ми казваш, отговарям и, нямаше да забележа хич.
Колата ще и оставя да кара и да ме вози. И без това ще продавам едната, на 5,5 години е вече. Секънд хенд в момента е с 25% нагоре отколкото съм я взел 2020.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
И това си е мъжки автомобил. Аз се позагледах на едно БМВ М2 2021 на 20К км - служебен автомобил. Днес му правих тест драйв. Ще го оперкам на 80К лева с лизинг. Ако го тресна кеш ще му река да свали на 75К. Инак ново е 108К левчета със тези екстри които има.
Вземи го на лизинг, че ако те зареже, да си плаща лизинга сама.
Не, решил съм дълго да продължа да я праскам. ...но си експерт, тук те признах. Веднага включваш кое как е и защо.
Според мен, както ти го описа, тя вече е готова - и без кола ще стане. Щом се съгласява да я возиш и не те е отрязала още първия път, значи само чака следващата стъпка от твоя страна. Забелязала е че имаш кинти и социален статус, по-си възрастен и и даваш сигурност, не си някой сухар, а имаш чувство за хумор....Обикновено 9-ките и 10-ките търсят точно такива мъже. В последствие, след като вече сте заедно, почват да се опитват да те променят както на тях им е угодно, съответно идват и големите проблеми за теб. Поиграй си малко с нея и толкова, не си струва обаче да купуваш нова кола само и само да я впечатлиш, тя ти знае възможностите вече. По-скоро те чака да я заведеш някъде и да се усамотите.
Чакай сега, човекът е искал да спази закона, ти си искал да укриваш данъци, и го изкраваш едва ли не виновен, така ли?
Нищо подобно. Никакви данъци не се укриват. На реална продажна цена плащаш всичко. На по-ниска, но винаги над данъчната пак си плащаш, но по-малко. Но рискът е за купувача ако нещо стане си ебан - вземаш си само парата по нот акт.
Не, човекът искаше да са му чисти еврата които получава, защото го е страх - утре не може да докаже произхода им. Пррдстваяш ли си? Човек с три магазина не може да декларира приход от 60 и малко евра. Затва държавата ти е на тва дередже. Понимаеш?
От брака си искам да съхраня единствено децата.Нищо друго.Ако знам, че те ще останат при мен досега 100 пъти да съм се развел.Ама за съжаление ясно е ,че ще бъдат дадени на майката.
И аз търпя да съм нещастен в тоя брак единствено заради децата.
При раздяла е редно да са при майката , тя е безусловната любов !
Проблемът не са роднините на жена ми,а отношението на жена ми към мен и моите роднини.
Грижи се за домакинството, ама не това е най 'важното в един брак.
Искам да имам до себе си любяща жена.Любов ми липсва Евго,любов.
Проблемът не са роднините на жена ми,а отношението на жена ми към мен и моите роднини.
Тя те обича по нейния начин, след като е родила от теб и иска да сте семейство.
Може да пробвате да ходите на море на ол инклюзив в чужбина, но без странични хора. Кажи й , че искаш любов и повече секс.
Преди години, в периода 1978-2002 г. много допускахме едни роднини на баща ми и още едни на майка ми. Канехме ги и контактувахме с тях. Но и двете семейства ни правеха номера и то големи - едните подучиха баща ми да продаде голям апартамент в СФ, вместо да се помъчи да го изплати и го насърчаваха да харчи пари по провинцията за боклучиви имоти, а другите само му плачеха и накрая той им помогна много с пари и ни ощети нас. След което и неговия паричен поток секна.
И през 2002г. вдигнах голям скандал и забраних на майка ми да ги кани у нас и на вилата и много да не се контактува с тях, и с двете семейства. (Както съм Ви разказвал, на младини, на 20+ бях огън и не цепех басма на никой.)
И откакто изолирахме и двете семейства, нещата ни потръгнаха. Една приятелка вика: "Най-после се отървахте от тяхното лошо влияние",
Така че вместо да се развеждаш, вдигни скандал и ги изолирай тези роднини на жена ти,
Коментар