Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Бая гладни квачки требва да сте,
та Миро не го оставихте на мира.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Остави го Аполон. Богът на войната Арес е лошото момче,от което се подкосяват женските крака.При Аполон я няма тръпката.
НаздравеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аз ще й покажа фланелката моряшка, а тя да ми покаже нейната синя....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
ТВа тук става интересно!
На дължина, или на дълбочина ще си ги мерите (сравнявате)? А ако използвате и различни мерни системи - тогава ще търсите и "преводач"...
Коментар
-
Остави го Аполон. Богът на войната Арес е лошото момче,от което се подкосяват женските крака.При Аполон я няма тръпката.)))
Коментар
-
Остави го Аполон. Богът на войната Арес е лошото момче,от което се подкосяват женските крака.При Аполон я няма тръпката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Снимка, снимка, колко да е снимка. Уж по бански се беше изтипосал у фейсо. А то тука кво да видим - стандартна работа.
Миро, Миро, една сиеста не мож човек да направи и вече си я изтървал работата.
Барем тури некой бог Зевс, ни съ излагай с таз снимка.
Ах каква си....
- 1 like
Коментар
-
Фейсо си е фейсо. Там могат да ме виждат само приятелите ми.Ти приятелка ли искаш да ми станеш?
И както казах нямам какво да крия.Пусни и ти една и да си ги мерим.
Ако пусна снимка в реален формат, ще взема да ти докарам некой инфаркт щото моя милост барабар с виаграта дето я хвалиш е лоша комбинация.
Както виждаш, старая се да се грижа за ближния, а и се боя, че сме с разни вкусове.
Както и преди съм отбелязвала (питай Бота) , търся “младо” гадже с червено ферари/мерцедес (може и друг цвят).
Малко си ми дъртичък, джанъм, пък и плешив, пък и с двойни стандарти - нема да си образуваме нервички сега.
В моя фейс “приятели” имам около 2000, ма да ми ги крадеш сега не давам, а и да, ревнива съм като испанка със съпруг с фалшив профил в Тиндър, когото тя естествено е гепнала … (ти не искаш да знаеш за какво ти приказвам, вервай ми)Last edited by Arana; 20.10.2022, 17:46.
Коментар
-
Фейсо си е фейсо. Там могат да ме виждат само приятелите ми.Ти приятелка ли искаш да ми станеш?
И както казах нямам какво да крия.Пусни и ти една и да си ги мерим.
На дължина, или на дълбочина ще си ги мерите (сравнявате)? А ако използвате и различни мерни системи - тогава ще търсите и "преводач"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тцъ! На Зевс едва ли ще клъвнем. От Аполон нагоре трябва да е.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Снимка, снимка, колко да е снимка. Уж по бански се беше изтипосал у фейсо. А то тука кво да видим - стандартна работа.
Миро, Миро, една сиеста не мож човек да направи и вече си я изтървал работата.
Барем тури некой бог Зевс, ни съ излагай с таз снимка.
И както казах нямам какво да крия.Пусни и ти една и да си ги мерим.Last edited by mirodes; 20.10.2022, 17:20.
Коментар
Коментар