Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеЕвго, сетих се за тебе и специалистките по старци. Ей го, изгоре и Рупърт Мърдок
Тия старци акъл нямат. Изкукуригали, дори на 50+ и 60+.
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеИ ти имаш пари и не си стар. Влачиш ли ги у вас?
Постъпката на жената е грозна, но се замисли дали наистина е "курва"?
Брака, въобще връзката, е неспирна борба. Борба един за друг, а не един срещу друг.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеИ ти имаш пари и не си стар. Влачиш ли ги у вас?
Постъпката на жената е грозна, но се замисли дали наистина е "курва"?
Брака, въобще връзката, е неспирна борба. Борба един за друг, а не един срещу друг.
Мъжът работеше в чужбина, тя ме е канила у тях да разгледам, обаче се хилеше като курва и вероятно в някой чат си е намерила новия мъж. Те са от провинцията и тя хич нямаше контакти с мъже в София. И ми казваше, че и двамата с тогавашния й мъж са със старото възпитание, морални.
Не ги каня у нас често, защото трудно пускат и имам малко контакти. Но са ми идвали гостенки и съм правил генекологични прегледи.Last edited by Evgo; 24.03.2023, 14:30.
Коментар
-
В квартала ми имаше 2 семейни жени, около 40 -годишни, с по 2 деца, образовани, които избягаха при любовници. ? !
Аз си мислех, че в единя случай има шанс да се оправят нещата. Но мъжът е изтрил всички снимки на "курвата" от фейсбука си. И все няма настроение и не е на себе си.
А може да си влачи жени в къщи, не е стар, пари също има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеДа ти кажа проблема не е в българките в зряла възраст, както се изразяваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеТвои лични наблюдения или един строен, мускулест мъжага/бабата съседка така каза?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВ реалния живот българката не е толкова сексуална. Особено в зряла възраст.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ти не знаеш ли вица за корабокрушенеца и синди крауфорд (смятай колко е стар).
Не се ли похвалиш каква манекенка/красавица си свалил все едно нищо не си свършил
Нещата не ги разбирам по този начин. Не се хваля. Къде, кога, с коя касае единствено мен и съответната дама. Отнасял съм бъзици за това, но ми е точно през левия крачол.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеЖените имат нужда от такъв мъж - като му се обади "Тежко ми е", той да отвърне "Събличай се след 10 минути съм при теб"
В реалния живот българката не е толкова сексуална. Особено в зряла възраст.
Коментар
Коментар