Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Естествено условията в санаториумите не са като в петзвезден хотел.Ама са си прилични,все пак не сме като някои претенциозни принцеси.
Иначе на тоя етап се отказах от нова връзка с по-млада жена заради децата.В момента имат нужда от мен не само финансово.Като поотраснат тогава ще го мисля.Или по-скоро нямам намерение да създам ново семейство, а за нещо неангажиращо не е проблем.Там вече таргег групата ми се увеличава възрастово.
какъв пример даваш на евго
тия туркини какво дирят в санаториумапрепоръка е
Коментар
-
Естествено условията в санаториумите не са като в петзвезден хотел.Ама са си прилични,все пак не сме като някои претенциозни принцеси.
Иначе на тоя етап се отказах от нова връзка с по-млада жена заради децата.В момента имат нужда от мен не само финансово.Като поотраснат тогава ще го мисля.Или по-скоро нямам намерение да създам ново семейство, а за нещо неангажиращо не е проблем.Там вече таргег групата ми се увеличава възрастово.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
ПАк се правиш не разбрал... Характерна черта на едно поколение.
По времето, за което говориш вече си бил в гимназиалния курс на обучение...
Кое беше пречката пред самия теб - здрав, прав, корав, кипящ от енергия - да се хванеш и да работиш ЗДРАВО - и САМ да "го изплатиш - почти готовия апарт" ?
Най-вероятно щеше да се утвърдиш и като предприемач в областта..., задочно щеше да завършиш..., а мацките щяха да те налазят - точно като мухи на... мед..., щяха да те смучат...
..... и тогаз - кеф ти в "Бели брези", кеф ти - в Докторската....,
Но то и сега си си добре, най-ценното го имаш... (това ми беше думата на "изказващ се неподготвен"...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Стига, стига...че за момент си представих Евго на санаториум с кадъни покрай него, а отстрани тайничко надничат анадолски манафи.
Ще ме уморите някой ден.Last edited by Arana; 24.01.2023, 15:09.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
УжасТ. Не мога да спра да се смея. Имам нужда от хуманитарна помощ - някой да сипе едно голямо питие, а ще се постарая да не се задавя.
Наздраве!
Стига, стига...че за момент си представих Евго на санаториум с кадъни покрай него, а отстрани тайничко надничат анадолски манафи.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Знам го това и не коментирам тези неща на първите срещи.
Тези санаториуми ми бият на социализъм, не че беше лошо.
Ти отказа ли се от рускини и украинки?
Иначе на тоя етап се отказах от нова връзка с по-млада жена заради децата.В момента имат нужда от мен не само финансово.Като поотраснат тогава ще го мисля.Или по-скоро нямам намерение да създам ново семейство, а за нещо неангажиращо не е проблем.Там вече таргег групата ми се увеличава възрастово.Last edited by Vergil1975; 24.01.2023, 12:52.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Така е.
Трябва да сме по-смирени и да не се ламти.
Но наистина беше възможно да се справи, само че нямаше кой да го научи и си беше зле със сметките.
Можеше да се хване да работи здраво и да го изплати, беше почти готов.
ПАк се правиш не разбрал... Характерна черта на едно поколение.
По времето, за което говориш вече си бил в гимназиалния курс на обучение...
Кое беше пречката пред самия теб - здрав, прав, корав, кипящ от енергия - да се хванеш и да работиш ЗДРАВО - и САМ да "го изплатиш - почти готовия апарт" ?
Най-вероятно щеше да се утвърдиш и като предприемач в областта..., задочно щеше да завършиш..., а мацките щяха да те налазят - точно като мухи на... мед..., щяха да те смучат...
..... и тогаз - кеф ти в "Бели брези", кеф ти - в Докторската....,
Но то и сега си си добре, най-ценното го имаш... (това ми беше думата на "изказващ се неподготвен"...)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
УжасТ. Не мога да спра да се смея. Имам нужда от хуманитарна помощ - някой да сипе едно голямо питие, а ще се постарая да не се задавя.
Наздраве!
Коментар
-
Има и млади жени.Някои ходят да си лекуват безплодие.И някои наистина забременяват след санаториума.Въпросът е какво точно лечение са приложили.
А ти прекалено бързо говориш на жените за обвързане,деца и така нататък. А те се плашат от такива директни разговори. Първо нека се привърже към теб и тогава тия въпроси ще се дискутират.
Тези санаториуми ми бият на социализъм, не че беше лошо.
Ти отказа ли се от рускини и украинки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Благодаря за подробното описание на казуса.
Това описание показва, че нямаш понятие от това, какви са били разходите (на твоя баща) по това време: за отглеждане на две момчета (ти и твоя брат), по-късно - и за следване в университета и други квалификации - напр. курсове за чужд език и подобни...
Освен това баща ти е помагал финансово на слаб роднина (която не оправдавам за това, че не е върнала заетата от него сума)...
Да, има ХОРА и като твоя баща!
Предпочел е да не продължава да строи и да прави тези разходи, но децата му да не растат в недоимък и да останат без образование (то вече беше платено), а ежедневните разходи бяха сериозни.
Пиша го за теб, специално, Евго.
Бъди благодарен на твоя баща за това, че е устискал , вкл. финансово - на "промените" - и ви е отгледал: живи, здрави, образовани, работоспособни. (да не говорим за това, че е оставил апартамент в София и вила на морето)...
Трябва да сме по-смирени и да не се ламти.
Но наистина беше възможно да се справи, само че нямаше кой да го научи и си беше зле със сметките.
Можеше да се хване да работи здраво и да го изплати, беше почти готов.
- 1 like
Коментар
-
Но не ходят млади мацки по тези санаториуми.
Вчера вечерта, докато си писахме тук, паралелно чатих с една жена във фейса.
Мога да копирам и чата, готова е на всичко, лошото е, че скоро ще стане на 44г и цикълът й прескача, лекарите й казали, че е в предкритическа фаза.
Аз й казах да отиде отново на лекар и да попита. И после ще говорим.
А ти прекалено бързо говориш на жените за обвързане,деца и така нататък. А те се плашат от такива директни разговори. Първо нека се привърже към теб и тогава тия въпроси ще се дискутират.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
често ги споменаваш тия санаториуми
то май е като да влезе вълк в кошара
- 1 like
Коментар
-
Отново пишеш на изуст. Днешния свят предлага много възможности да се купи апарт в СФ, кредити също има. Аз съм купил таман 2 пъти.
През 1991 г. дядо ми не искаше да помогне на майка ми да купи жилището, което му бяха дали през 1968 г, защото старата мома го настройваше и ние го върнахме на УБО. А бяхме изплатили 1/4 от него като наеми.
През 1994 г. баща ми не можа да изплати хубав и скъп тухлен апарт в кв. Бели брези и го продаде на груб строеж. А имаше вариант да го довърши и да се пусне под наем.
Пиша го за теб специално.
Благодаря за подробното описание на казуса.
Това описание показва, че нямаш понятие от това, какви са били разходите (на твоя баща) по това време: за отглеждане на две момчета (ти и твоя брат), по-късно - и за следване в университета и други квалификации - напр. курсове за чужд език и подобни...
Освен това баща ти е помагал финансово на слаб роднина (която не оправдавам за това, че не е върнала заетата от него сума)...
Да, има ХОРА и като твоя баща!
Предпочел е да не продължава да строи и да прави тези разходи, но децата му да не растат в недоимък и да останат без образование (то вече беше платено), а ежедневните разходи бяха сериозни.
Пиша го за теб, специално, Евго.
Бъди благодарен на твоя баща за това, че е устискал , вкл. финансово - на "промените" - и ви е отгледал: живи, здрави, образовани, работоспособни. (да не говорим за това, че е оставил апартамент в София и вила на морето)...Last edited by mikomikov; 24.01.2023, 11:56.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Но не ходят млади мацки по тези санаториуми.
Вчера вечерта, докато си писахме тук, паралелно чатих с една жена във фейса.
Мога да копирам и чата, готова е на всичко, лошото е, че скоро ще стане на 44г и цикълът й прескача, лекарите й казали, че е в предкритическа фаза.
Аз й казах да отиде отново на лекар и да попита. И после ще говорим.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар