IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Ъхъм . Гледам си тая сутрин хороскопа - цели четири планети в огнен знак. Природа, сестро, ако не дръпна котката за опашката не мога. Ще пробвам да се самоозаптя тия дни.
    Забавлявай се, сестро!

На мен нещо не ми се удава напоследък... забавлявай се и за мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Моето "мяу-мау" беше за Ратко. Да го поуплаша малко

Обаче Аранка пусна филм за върастни, и Бота наля масло в огъня.

И така стигнахме до салама, следват розички и секс с пирати...

Ей, Бот!!! Искам да те ухапя! Мяу-мяу!!!
      Ъхъм . Гледам си тая сутрин хороскопа - цели четири планети в огнен знак. Природа, сестро, ако не дръпна котката за опашката не мога. Ще пробвам да се самоозаптя тия дни.
      Last edited by Arana; 26.03.2023, 10:44.

Коментар

Моето "мяу-мау" беше за Ратко. Да го поуплаша малко ;)

колко съм недостелив
        ох!
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение

Къртиш. Поздрави.
          Моето "мяу-мау" беше за Ратко. Да го поуплаша малко

Коментар

никой не те взема на сериозно.

Айде, и от мене мяу
            Кога е било различно?

Коментар

Пак се оливаш. Мярката, пич. Научи се да спазваш мярката и да търпиш критика.

Стига с това аз, аз, аз.

Как не разбра, че има едно ниво под което слизаш и оттам никой не те взема на сериозно.

Айде, и от мене мяу
              Стига си плещила глупости. Водим разговор за женитбата на Мърдок и вместо да се дискутира темата, ти и още няколко комплексари започвате да се занимавате с моята личност.
              Изобщо нямам никакво намерение да обсъждам каквото и да е било за мен-вие нарочно водите разговора в тази посока.
              А как ме възприемат разни комплексари в анонимен форум, ми е през еди какво си.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Котенцето ти как е?Доволно ли мърка или злобно ръмжи?
                И за толкова месеци така ли не разбра,че аз не се смятам за по-морален от другите хора,нито пък се сравнявам с когато и да е било. Кой каквото ще да прави или каквото ще да мисли-негово си право,мен това по никакъв начин не ме засяга.И никога не съм направил злобен и заядлив коментар по отношение на нечие мнение както постоянно се случва по отношение на моите коментари.
                Пак се оливаш. Мярката, пич. Научи се да спазваш мярката и да търпиш критика.

Стига с това аз, аз, аз.

Как не разбра, че има едно ниво под което слизаш и оттам никой не те взема на сериозно.

Айде, и от мене мяу

Коментар

Дай му малко време и ще навири пак гордо опашката и пак светът ще крив, а той ще е в бяло. Ком д’абитюд.

Миро си ни е котаракът на темата. Нека си мърка.
                  Котенцето ти как е?Доволно ли мърка или злобно ръмжи?
                  И за толкова месеци така ли не разбра,че аз не се смятам за по-морален от другите хора,нито пък се сравнявам с когато и да е било. Кой каквото ще да прави или каквото ще да мисли-негово си право,мен това по никакъв начин не ме засяга.И никога не съм направил злобен и заядлив коментар по отношение на нечие мнение както постоянно се случва по отношение на моите коментари.
                  Last edited by mirodes; 26.03.2023, 02:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

е той една думичка не можа да обели
                    Дай му малко време и ще навири пак гордо опашката и пак светът ще крив, а той ще е в бяло. Ком д’абитюд.

Миро си ни е котаракът на темата. Нека си мърка.

Коментар

Мяу - мяу!!!
                      Къртиш. Поздрави.

Коментар

• Чарли Чаплин е бил на 54 години, когато се е оженил за съпругата си,която е била на 18 години. Живели са заедно 34 години и са имали 8 деца.
                        А явно доста незадоволени котета има,та чак мяукат жално. В тая връзка се сетих за един виц:"Вървяло едно коте и видяло в една локва малко парче салам. Локвата не била голяма и котето малко се намокрило докато вземе салама.Продължило по пътя си и видяло по-голямо парче салам в по-голяма локва.Взело салама и се намокрило повече от първия път.Накрая стигнало до една много голяма локва,в която имало голям салам. Котето влязло в локвата и много се намокрило. Та изводът е-колкото е по-голям салама, толкова по-мокро е котето".
                        Та задоволявайте ги тия котета, че в противен случай много мяукат.

Коментар

Пиши бре, писане, никой не е излишен.

https://youtu.be/sQJqYSagujg
                          е той една думичка не можа да обели
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Обяснявам си го със старческата деменция.На тая възраст вече не са съвсем с акъла си.
                            И престани с твоите щуротии,че не всички мислили като мен. Естествено, че всеки си има собствено мнение и в този форум всеки си изразява своето мнение. Аз,както и всички други участници във форума, изразяваме само собствената си гледна точка. Нали затова е форум-всеки да си казва личното мнение.
                            Затова като пиша нещо то изразява ЕДИНСТВЕНО личното ми мнение и нямам никакви претенции да говоря от името на други хора.
                            Пиши бре, писане, никой не е излишен.

https://youtu.be/sQJqYSagujg
                            Last edited by Arana; 25.03.2023, 18:40.

Коментар

• Мяу - мяу!!!

Коментар

И ти ли Бруте?
                                Ти си човек,чието мнение уважавам,така че ако не искаш да пиша в темата, ще го направя.
                                я съм вуте
                                пиши, бе миродесчо. стига си търсил поводи да се отказваш.
                                Last edited by ratten; 25.03.2023, 17:15.
                                препоръка е

Коментар

X