Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеТЪРСЯ МЪЖ - работлив, грижовен, моногамен, да не е рибар, да не гледа с часове футбол. Ще го показвам на другите жениза пари.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Да де ама като почиваш няма да Я срещнеш.
С комплекси мерки (офанзива), а не единични както до сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз все пак съм на 40+ и предпочитам вечер да си почивам, а не да подскачам,
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Дам, така се получава, защото масово имат проблем със самочувствието. Съответно провокацията с егото, поставяйки ги в позицията на гонеща страна, я приемат като високо валю.
Друго на ръка е, че заявката за “само секс” от страна на мъжа, всъщност е тест доколко жената е лапнала куката и има ли себеуважение. От там идва и позорната успеваемост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
В крайна сметка, всички класически бройкаджии така правят. Не им пука за чувствата на жените, което, мамка му, не знам защо, още повече привлича жените.
Момичето, за което споменах по-рано днес, ѝ бях казал, повече от секс да не очаква. Беше съгласна.
Друго на ръка е, че заявката за “само секс” от страна на мъжа, всъщност е тест доколко жената е лапнала куката и има ли себеуважение. От там идва и позорната успеваемост.
- 1 like
Коментар
-
Но все още си ерген, братле, нали?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Постижимо е ако свалката е с вдигнати карти. Аверчета за които иде реч са откровени и директно казват, че не търсят връзка, а секс. Съответно голяма част от мадамите не откликвали, понеже са 30+годишни, които очакват нещо сериозно. Иначе са нормални средностатистически пичове.
За мен такъв живот е мазохизъм и дори да прозвучи леко надуто, изобщо не бих се занимавал да излизам със случайни момичета. Обикновенно гледам да си фокусирам действията върху конкретен обект и да атакувам здраво, вместо да пръскам усилия по множество цели.
Иначе и за мен си е мазохизъм да си разпиляваш времето и енергията, като твойте авери. Въпреки това, ако го играят, че имат сериозни намерения, ще имат в пъти по-голям успех. В крайна сметка, всички класически бройкаджии така правят. Не им пука за чувствата на жените, което, мамка му, не знам защо, още повече привлича жените.
Момичето, за което споменах по-рано днес, ѝ бях казал, повече от секс да не очаква. Беше съгласна.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Постижимо е ако свалката е с вдигнати карти. Аверчета за които иде реч са откровени и директно казват, че не търсят връзка, а секс. Съответно голяма част от мадамите не откликвали, понеже са 30+годишни, които очакват нещо сериозно. Иначе са нормални средностатистически пичове.
За мен такъв живот е мазохизъм и дори да прозвучи леко надуто, изобщо не бих се занимавал да излизам със случайни момичета. Обикновенно гледам да си фокусирам действията върху конкретен обект и да атакувам здраво, вместо да пръскам усилия по множество цели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Ако не е тайна, каква е статистиката на твойте авери? Аз мисля, че 20% си е постижимо
- 4 Харесвания
Коментар
-
Губиш време, а можеше тази вечер да си на някое салса парти или хоротека.
Коментар
-
Просто съм разказвал случки с мои познати и приятели.
Още не съм се записал на танците, но ще ходя тази пролет. И занапред.
- 1 like
Коментар
-
Не бе човек, трябва да спреш да пишеш за мъже. Пречи ти на мисленето. Зарежи форума и излизай всяка вечер с различна, говори с жени, флиртувай, закачай се......какво направи с танците?
Още не съм се записал на танците, но ще ходя тази пролет. И занапред.Last edited by Evgo; 17.03.2023, 19:26.
Коментар
Коментар