Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
На колкото и маймуни да съм дал пари почти НИКОЙ не ми ги е върнал. Дори и суми по 5-10лв. Чак ми стана навик да давам на някой шушляк 10лв ПУБЛИЧНО и да го отсвирвам/гавря след като не ми ги е върнал
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ако искаш да се отървеш от някого, дай му пари на заем
не помня кой го беше казал
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
няма ли поне да им смигаш, може някоя да се реши да пробва що е то балкански мъжLast edited by Vergil1975; 23.01.2023, 19:19.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Не си много обективен, Евго.
При социализЪма имаше НОРМАТИВИ, за спазването на които (от ОБИКНОВЕНИТЕ хора) - се следеше.
Поне на шлосерите, не даваха апартаменти в блоковете на УБО, по него време...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
На колкото и маймуни да съм дал пари почти НИКОЙ не ми ги е върнал. Дори и суми по 5-10лв. Чак ми стана навик да давам на някой шушляк 10лв ПУБЛИЧНО и да го отсвирвам/гавря след като не ми ги е върнал
не помня кой го беше казалпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеСега съм на един спа хотел във Велинград. Има няколко красиви туркини и са все с някакви ръбели турци.Явно си се женят в тяхната общност млади и такава жена изобщо няма как да завърже връзка с някой българин.А са си расови кобилки.
На Евго някоя такава му трябва. Ще върти домакинството,ще му роди деца и ще има уважение към съпругът си.Да търси в Студентски град някоя такава студентка.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Когато си прав си прав, а най-добре по банков път и да се пази бележката.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Не си много обективен, Евго.
При социализЪма имаше НОРМАТИВИ, за спазването на които (от ОБИКНОВЕНИТЕ хора) - се следеше. Трябваше да бъде регламентиран произходът на средства в едно домакинство (от трудови доходи).
Стриктно се следеше спазването на следните НОРМАТИВИ:
1. На едно домакинство се полага едно жилище.
2. Това жилище не може да има площ, повече от 120 кв.м.
3. Броят на стаите.....
4. Художествено-теорческста Ентелигенция има право на....
.......
В тоя смисъл, твоят баща, художник по природа (с толкова ценна реликва в твое лице), все пак е направил повече, отколкото е било възможно по закон. Още: дал ти е добро възпитание, а също е инвестирал в твоето образование....
Редно е да четем добри неща за родителите ти...
Хората с връзки са се уреждали по втория начин. И към края на соца, много хора не ги спазваха, т.е. вземали са апартаменти без да имат право.
Last edited by Evgo; 23.01.2023, 18:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Беше с голяма заплата известно време, която предполагаше.......че може да ни купи апартаменти и коли, или да ни остави пари в брой.
При социализЪма имаше НОРМАТИВИ, за спазването на които (от ОБИКНОВЕНИТЕ хора) - се следеше. Трябваше да бъде регламентиран произходът на средства в едно домакинство (от трудови доходи).
Стриктно се следеше спазването на следните НОРМАТИВИ:
1. На едно домакинство се полага едно жилище.
2. Това жилище не може да има площ, повече от 120 кв.м.
3. Броят на стаите.....
4. Художествено-теорческста Ентелигенция има право на....
.......
В тоя смисъл, твоят баща, художник по природа (с толкова ценна реликва в твое лице), все пак е направил повече, отколкото е било възможно по закон. Още: дал ти е добро възпитание, а също е инвестирал в твоето образование....
Редно е да четем добри неща за родителите ти...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Сега съм на един спа хотел във Велинград. Има няколко красиви туркини и са все с някакви ръбели турци.Явно си се женят в тяхната общност млади и такава жена изобщо няма как да завърже връзка с някой българин.А са си расови кобилки.
На Евго някоя такава му трябва. Ще върти домакинството,ще му роди деца и ще има уважение към съпругът си.Да търси в Студентски град някоя такава студентка.Last edited by Vergil1975; 23.01.2023, 17:22.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Изобщо не трябва да се дават големи суми на човек, който може и да не ги върне.
Има и разписки за тази цел.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеАко може въщо така, да не се занимаваш с мен и да не ме коментираш и анализираш.
Направи си собствен и там си дефинирай свои правила.
Апропо, не се 'занимавам' персонално с теб, а с всички изказвания, които по една или друга причина са привлекли вниманието ми - т.е. или са били смешни, или сбъркани, или откровено глупави...
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар