IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Вече имах възможност да го кажа: тия, двечките (Съни и Арана) някак са сработени. Сега са хвърлили око на Бота. Не е трудно да се установи корелационната зависимост, дори от съседна галактика.

От една страна - Ботът може да заформи бърза тройка (как само опипват почвата и ни "доказват", че не се познавали)...

От друга страна - едната се "оплаква" на другата, че "напоследък нещо се е сецнала от забавления"... , някак си не й се удаваЛО...

Ами то - има ли дама, на която да й идва отвътре да се "забавлява"? Пак и пак! Ще опита ли някоя да ме опровергае, че се връща всяка вечер сияеща, пърхаща от радост, щастлива, готова - още с влизането си в къщи да хвърли всички дрехи от себе си, нетърпеливо да си вземе бърз душ и да се отдаде на очаквания див и необуздан секс?

Ей на - и Съни... Не й се удаваЛО напоследък... Нещо не е ясно: кой точно й е забранил да се удава на забавления?

Има някаква вероятност двете да са - например - майки-кърмачки! Забавленията (казват) - засилвали отделянето на кърма. Кърмата била богата на антитела... и т.н., и т.н....

Извод: Бота вече се е изкъпал и очаква млади(те) дами, ' неудавали се на забавления (напоследък). Предполагаме, че той не би върнал кърмещите мамчета!

Е че нещо, ама все пак си е баш по темата. Имаше някъде из нета една кариктура на мъжкия мозък. Огромна зона от него бе наречена “секс”, после имаше една незабележича точица за “домакински задължения”, друго огромно поле бе отделено за “спорт” и малка точица за “емоции”.

В тази връзка имаше и карикатура на женския мозък. Там пък беше още по-интересно, безкрайни лабиринти включващи хиляди дейности. Деца, домакинство, you name it, така че, уважаеми, Мико, сещайте се за тези карти, когато автоматично, тетейки за жени, при вас се включва зоната “секс” .

Коментар

• Вместо да отракат евго (сигурен съм че не е правил тройка) те ....
      Ще трябва сами повечето работа да вършат че вече не съм младо лъвче.
      2 мъже и 1 жена е по удачния вариант - не съм срещал наситена жена - все повече иска, мъжа 2 пъти и почва да мрънка.
      И минаваме на варианта.
      хей ръчички, хей ги две
      ще оправят най добре
      две женички за норматив
      най-добре без презерватив .....
      Last edited by bota156; 27.03.2023, 08:55.
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Забавлявай се, сестро!

На мен нещо не ми се удава напоследък... забавлявай се и за мен!

Вече имах възможност да го кажа: тия, двечките (Съни и Арана) някак са сработени. Сега са хвърлили око на Бота. Не е трудно да се установи корелационната зависимост, дори от съседна галактика.

От една страна - Ботът може да заформи бърза тройка (как само опипват почвата и ни "доказват", че не се познавали)...

От друга страна - едната се "оплаква" на другата, че "напоследък нещо се е сецнала от забавления"... , някак си не й се удаваЛО...

Ами то - има ли дама, на която да й идва отвътре да се "забавлява"? Пак и пак! Ще опита ли някоя да ме опровергае, че се връща всяка вечер сияеща, пърхаща от радост, щастлива, готова - още с влизането си в къщи да хвърли всички дрехи от себе си, нетърпеливо да си вземе бърз душ и да се отдаде на очаквания див и необуздан секс?

Ей на - и Съни... Не й се удаваЛО напоследък... Нещо не е ясно: кой точно й е забранил да се удава на забавления?

Има някаква вероятност двете да са - например - майки-кърмачки! Забавленията (казват) - засилвали отделянето на кърма. Кърмата била богата на антитела... и т.н., и т.н....

Извод: Бота вече се е изкъпал и очаква млади(те) дами, ' неудавали се на забавления (напоследък). Предполагаме, че той не би върнал кърмещите мамчета!

Коментар

Моето "мяу-мау" беше за Ратко. Да го поуплаша малко

Обаче Аранка пусна филм за върастни, и Бота наля масло в огъня.

И така стигнахме до салама, следват розички и секс с пирати...

Ей, Бот!!! Искам да те ухапя! Мяу-мяу!!!

Не съм чел диалога назад, но не може да се каже, че приличаш на Мара Подробната.

Трябваше поне да уточниш нивото, на което искаш да го ухапеш. Вероятно Бота не би имал нищо против.
          ​​​​​​
          Ми, уточнявайте ги тия неща...

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Ъхъм . Гледам си тая сутрин хороскопа - цели четири планети в огнен знак.

Ще пробвам да се самоозаптя тия дни.
            Онзи хороскоп ли?
            За второто изречение хич не ти вярвам

Коментар

Ъхъм . Гледам си тая сутрин хороскопа - цели четири планети в огнен знак. Природа, сестро, ако не дръпна котката за опашката не мога. Ще пробвам да се самоозаптя тия дни.
              Забавлявай се, сестро!

На мен нещо не ми се удава напоследък... забавлявай се и за мен!

Коментар

Ъхъм . Гледам си тая сутрин хороскопа - цели четири планети в огнен знак. Природа, сестро, ако не дръпна котката за опашката не мога. Ще пробвам да се самоозаптя тия дни.
                Last edited by Arana; 26.03.2023, 10:44.

Коментар

Моето "мяу-мау" беше за Ратко. Да го поуплаша малко ;)

колко съм недостелив
                  ох!
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение

Къртиш. Поздрави.

Коментар

никой не те взема на сериозно.

Айде, и от мене мяу
                      Кога е било различно?

Коментар

Пак се оливаш. Мярката, пич. Научи се да спазваш мярката и да търпиш критика.

Стига с това аз, аз, аз.

Как не разбра, че има едно ниво под което слизаш и оттам никой не те взема на сериозно.

Айде, и от мене мяу
                        Стига си плещила глупости. Водим разговор за женитбата на Мърдок и вместо да се дискутира темата, ти и още няколко комплексари започвате да се занимавате с моята личност.
                        Изобщо нямам никакво намерение да обсъждам каквото и да е било за мен-вие нарочно водите разговора в тази посока.
                        А как ме възприемат разни комплексари в анонимен форум, ми е през еди какво си.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Котенцето ти как е?Доволно ли мърка или злобно ръмжи?
                          И за толкова месеци така ли не разбра,че аз не се смятам за по-морален от другите хора,нито пък се сравнявам с когато и да е било. Кой каквото ще да прави или каквото ще да мисли-негово си право,мен това по никакъв начин не ме засяга.И никога не съм направил злобен и заядлив коментар по отношение на нечие мнение както постоянно се случва по отношение на моите коментари.
                          Пак се оливаш. Мярката, пич. Научи се да спазваш мярката и да търпиш критика.

Стига с това аз, аз, аз.

Как не разбра, че има едно ниво под което слизаш и оттам никой не те взема на сериозно.

Айде, и от мене мяу

Коментар

Дай му малко време и ще навири пак гордо опашката и пак светът ще крив, а той ще е в бяло. Ком д’абитюд.

Миро си ни е котаракът на темата. Нека си мърка.
                            Котенцето ти как е?Доволно ли мърка или злобно ръмжи?
                            И за толкова месеци така ли не разбра,че аз не се смятам за по-морален от другите хора,нито пък се сравнявам с когато и да е било. Кой каквото ще да прави или каквото ще да мисли-негово си право,мен това по никакъв начин не ме засяга.И никога не съм направил злобен и заядлив коментар по отношение на нечие мнение както постоянно се случва по отношение на моите коментари.
                            Last edited by mirodes; 26.03.2023, 02:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

е той една думичка не можа да обели
                              Дай му малко време и ще навири пак гордо опашката и пак светът ще крив, а той ще е в бяло. Ком д’абитюд.

Миро си ни е котаракът на темата. Нека си мърка.

Коментар

Мяу - мяу!!!
                                Къртиш. Поздрави.

Коментар

X