Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Стига вече с тоя простак бе. Аман.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Да не е тоя приятеля ти?
https://www.youtube.com/watch?v=0yLz...nel=IvoDimchev
Иво Димчев . Уникален.))))) намерихме българския слепаков
Last edited by Arana; 02.02.2023, 16:09.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Това са й поредните измислици.Ето го Благо Георгиев нарцис до безкрайна степен.Жени се прави деца и ги зарязва .И жените ще се избият за него.
Така че Арана(Селена)представя желаното за действителност.Тъкмо обратното-мъжете без самочувствие са най-малко желани от жените.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Зависи, най-успешните хора са именно такива. Виж за псевдо нарцисите, които имитират поведението им, мислейки, че така ще станат и те успешни...нещата стоят баш както казваш. Разликата, както се вижда е в покритието.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Интересна работа имам един съсед пияница и пройдоха пък не е останал сам никога, а познавам над 10 отговорни мъже, които нямат приятелки.Даже на тоя пияницата сегашната му приятелка си заряза мъжа с две деца, само и само да е с тоя.Друг случай един спечели пари от лотарията и се ожени за някаква с деца от друг брак. Оная му взе парите и отиде при един боклук, който редовно я шамаросва,ама оная стои при него.Така че не ми разправяй врели некипели.Last edited by Arana; 02.02.2023, 16:09.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Да не е тоя приятеля ти?
Иво Димчев . Уникален.
Дори не ми е приятел, защото се държи нахално и надменно, за това писах "познат". И като визия е съвсем друг.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не е съвсем така.
Имам един познат, на 45 г. Пари има, работа доста хубава и колата също. Самият той е с голямо его, нахален, напорист, все себе си гледа.
На 20+ беше страшно симпатичен, както повечето хора и е висок.
Реалността на 45г е друга: няма приятелка и излиза все с лелки. Подозирам, че и платени услуги ползва.
Иво Димчев . Уникален.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Т.е. е останал ерген до 45?
Външния вид е основен фактор за тинейджърки и по-инфантилни жени. Като почнат да работят и се сблъскат с живота, осъзнават, че има и други важни неща. Достатъчно е един мъж "да хваща окото", което лесно се разбира. Ако среща погледи, когато е сред жени, или се случва да го поздравяват непознати, или пък да инициират "размяна на контакти", значи нещата визуално са ок.
Благо Георгиев е с хубава физика и модерна визия и за това му пускат бръмчалките.
Коментар
� -
Зависи, най-успешните хора са именно такива. Виж за псевдо нарцисите, които имитират поведението им, мислейки, че така ще станат и те успешни...нещата стоят баш както казваш. Разликата, както се вижда е в покритието.
Така че Арана(Селена)представя желаното за действителност.Тъкмо обратното-мъжете без самочувствие са най-малко желани от жените.
Коментар
� -
Интересна работа имам един съсед пияница и пройдоха пък не е останал сам никога, а познавам над 10 отговорни мъже, които нямат приятелки.Даже на тоя пияницата сегашната му приятелка си заряза мъжа с две деца, само и само да е с тоя.Друг случай един спечели пари от лотарията и се ожени за някаква с деца от друг брак. Оная му взе парите и отиде при един боклук, който редовно я шамаросва,ама оная стои при него.Така че не ми разправяй врели некипели.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Жените бягат от самовлюбени нарциси и егоисти.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Тц. Фактор номер едно е надеждността на мъжа. Може ли да си спазва уговорките или е въздух под налягане.
После идва самоувереността.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не е съвсем така.
Имам един познат, на 45 г. Пари има, работа доста хубава и колата също. Самият той е с голямо его, нахален, напорист, все себе си гледа.
На 20+ беше страшно симпатичен, както повечето хора и е висок.
Реалността на 45г е друга: няма приятелка и излиза все с лелки. Подозирам, че и платени услуги ползва.
Външния вид е основен фактор за тинейджърки и по-инфантилни жени. Като почнат да работят и се сблъскат с живота, осъзнават, че има и други важни неща. Достатъчно е един мъж "да хваща окото", което лесно се разбира. Ако среща погледи, когато е сред жени, или се случва да го поздравяват непознати, или пък да инициират "размяна на контакти", значи нещата визуално са ок.
- 5 Харесвания
Коментар
�
Коментар