Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Външният вид на мъжа естествено е важен за жените. Но наистина не е фактор номер 1 при техният избор.Най-важният фактор е самоувереността на мъжа.
После идва самоувереността.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Външният вид на мъжа естествено е важен за жените. Но наистина не е фактор номер 1 при техният избор.Най-важният фактор е самоувереността на мъжа.
Имам един познат, на 45 г. Пари има, работа доста хубава и колата също. Самият той е с голямо его, нахален, напорист, все себе си гледа.
На 20+ беше страшно симпатичен, както повечето хора и е висок.
Реалността на 45г е друга: няма приятелка и излиза все с лелки. Подозирам, че и платени услуги ползва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Въобще не е някакъв голям фактор външния вид. В сериозна грешка си.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Добро утро,
аз пък мисля, че в днешния свят една жена ще вземе един мъж заради 2 неща или поне едно от тях:
1) мъжка хубост, близка до Холивудската красота. Това повече важи за 20+.
2) парите или ако е много бедна и изпаднала, би взела всеки мъж, който ще я измъкне от тежката ситуация.
Поздрави
- 3 Харесвания
Коментар
-
Изобщо не става въпрос за възпитание.Това си е вродено в жените да са пасивната страна в една връзка. Което е един вид тест за мъжете-успех сред жените имат само настойчивите и самоуверени мъже, които не се страхуват да ги заговорят и заяват желанията си.
В конкретният случай аз не съм проявил настойчивост към това момиче, защото бяха много близки със сестра ми и тогава смятах,че ако тръгна да я свалям,а тя не е навита,това може да повлияе негативно на отношенията им със сестра ми.Което естествено е било грешка,но тогава още не познавах жените толкова добре. Една жена винаги ще е поласкана от вниманието на мъжа към нея,дори и да не откликне на желанието му за връзка.
Евго чети внимателно тука. Всеки ред е верен.
Коментар
-
Изобщо не става въпрос за възпитание.Това си е вродено в жените да са пасивната страна в една връзка. Което е един вид тест за мъжете-успех сред жените имат само настойчивите и самоуверени мъже, които не се страхуват да ги заговорят и заяват желанията си.
В конкретният случай аз не съм проявил настойчивост към това момиче, защото бяха много близки със сестра ми и тогава смятах,че ако тръгна да я свалям,а тя не е навита,това може да повлияе негативно на отношенията им със сестра ми.Което естествено е било грешка,но тогава още не познавах жените толкова добре. Една жена винаги ще е поласкана от вниманието на мъжа към нея,дори и да не откликне на желанието му за връзка.
аз пък мисля, че в днешния свят една жена ще вземе един мъж заради 2 неща или поне едно от тях:
1) мъжка хубост, близка до Холивудската красота. Това повече важи за 20+.
2) парите или ако е много бедна и изпаднала, би взела всеки мъж, който ще я измъкне от тежката ситуация.
Поздрави
Коментар
-
Не казвам, че ти така мислиш или правиш, казвам ти как се възпитават момичетата и какво им се казва в къщи.
Казвам ти защо не ти е дала сигнал въпросната жена.
Относно подчертаното изречение - по някаква причина не е посмяла. Зависи и твоето поведение по онова време какво е било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Едната е до Перник, а другата до Български извор. До втората съм ги возил веднъж.
Аз съм разумен и карам бавно. Със 100 км на чист път и 80-90 км ако има коли на магистрала.
До морето пътят е дълъг и опасен. Ние в последно време със самолет ходим.
И ако искаш да е@еш....ма никога не казвай пред обекта на желанието, че пътя до морето е дълъг и опасен.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеИма и други що годе мощни на предно, но леко остаряха. Белите пък стават и с 90к.с, примерно. Висока скорост, остър завой и "волана свърши, завоя не"Е то според изследване на група съветски учени, автомобила се преобръща 5 градуса след насирането.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Глупости. За пореден път ми приписваш неща, които НИКОГА не съм мислил или правил.Интересно като се явяваш в съда използваш ли подобни похвати?Които са недопустими.
В конкретният случай приятелката на сестра ми имаше предвид сериозни отношения между нас,които биха прераснали и в брак.А не за някакво чукане за спорта.
Казвам ти защо не ти е дала сигнал въпросната жена.
Относно подчертаното изречение - по някаква причина не е посмяла. Зависи и твоето поведение по онова време какво е било.
Last edited by Arana; 01.02.2023, 22:07.
Коментар
-
Обаче ако ти даде “иширет” ти и тебеподобните автоматично ще я квалифицирате като “к”. Параграф 22.
В конкретният случай приятелката на сестра ми имаше предвид сериозни отношения между нас,които биха прераснали и в брак.А не за някакво чукане за спорта.Last edited by Vergil1975; 01.02.2023, 17:14.
- 1 like
Коментар
-
Не казват и пропускат възможности,щото не винаги мъжете четат женските сигнали. Аз на сватбата на сестра ми поканих кумата й на танц,която беше там с мъжа си.А двете със сестра ми бяха много близки и тя често е идвала у нас.И като я поканих на танц тя ми вика:"Защо чака толкова години и не ме покани,а сега ме каниш като съм заета?".И аз останах като гръмнат,щото не съм предполагал,че ме харесва.А хич не изглежда зле.Ако беше ми поне намекнала с нещо естествено, че нямаше да блея.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Гранд Витара иска много гледане, че ги яде ръжда, по-добре бягай далеч. Тигуан=Тиган= нямам идея как са. Туарег-поддържаш Порше Кайен, брат ми си продаде Туарега. Мерцедес SUV зависи кой модел и кой мотор, да речем МЛ 500, мед ми капе на сърцето. Мини Купър също нямам идея. Октавията става(казват и още Оставия)
След като нямаш опит взимай някоя бангия за 1000лв, докато свикнеш някой друг месец. После я хвърляй на скрап и скачай в дълбокото.
Алфа Ромео Брера, купе или спайдър, няма жена, която да не се изкефи на красотата и. Отделно рядко се срещат.
Но е само за върли фенове на марката. Иска сърце най-вече. Cuore sportivo.
Един познат, майстор на паркети, има такава и много хубаво печели (и по 500 лв на ден си изкарва от 2-ма клиента), но го боли главата редовно от лаковете.
- 1 like
Коментар
Коментар