Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by Vergil1975; 31.01.2023, 17:41.
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Абсолютно същото важи с двойна сила за мъжа. Аз го наричам “брауново движение”.
Мъжете имат чест, великодушие и все неща, които жените нямат. Жените нямат примерно топки.
Оп, тука за топките не е много сигурно. Сега е много, как да кажа, похвално котгато на една жена и кажат, че има топки.
Това става, когато тя прояви някакъв инат. Тогава казват "браво, това момиче има топки" или "това момиче има по-големи топки от еди-койси.
И тя се радва, милата, че са я накичили с две хубави космати топки.
"Брауново движение" как въобще ти хрумна?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеПод заможен сигурно се разбира милионер. Щото един мой далечен роднина е Ай Ти специалист в София и да ти кажа хич не е популярен сред жените.А пък е добре платен със собствено жилище. В крайна сметка се ожени за някаква филипинка ,с която се запозна по Интернет. Пак нещата опират до поведение и визия.Жените много повече се впечатляват от демонстрацията на богатство, отколкото самото богатство. Аз затова и казвам на Евго да купи някоя спортна кола, задължително "Мерцедес "или"БМВ",естествено не нова,но на 6-7 години има запазени, да се облича с модни дрешки,да е нахакан и резултатите няма да закъснеят.
Колкото до"фенклуба"и аз го имам от две вдовици и една разведена. Знам,че са ми "фенки",щото като ги видя им правя"пичи мохабед "и ония се хилят. Нищо не е станало с тях, но съм сигурен, че ако побутна леко и нещата ще се получат. Но засега нямам интерес. Т.е имам,но е свързана с доста затруднения една такава връзка.
Има таксита, когато се налага.
Те филипинките са лесна топка, искат да се измъкнат от мизерията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеПод заможен сигурно се разбира милионер. Щото един мой далечен роднина е Ай Ти специалист в София и да ти кажа хич не е популярен сред жените.А пък е добре платен със собствено жилище. В крайна сметка се ожени за някаква филипинка ,с която се запозна по Интернет. Пак нещата опират до поведение и визия.Жените много повече се впечатляват от демонстрацията на богатство, отколкото самото богатство. Аз затова и казвам на Евго да купи някоя спортна кола, задължително "Мерцедес "или"БМВ",естествено не нова,но на 6-7 години има запазени, да се облича с модни дрешки,да е нахакан и резултатите няма да закъснеят.
Колкото до"фенклуба"и аз го имам от две вдовици и една разведена. Знам,че са ми "фенки",щото като ги видя им правя"пичи мохабед "и ония се хилят. Нищо не е станало с тях, но съм сигурен, че ако побутна леко и нещата ще се получат. Но засега нямам интерес. Т.е имам,но е свързана с доста затруднения една такава връзка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Реципрочното на такава жена е заможен мъж с хубава визия и приятен характер. Затова не винаги добре изглеждащите се класират за секс - липсват им другите компоненти. И дори хубавата жена като тръгне да търси и да се предлага, често мъжете се чудят какво й е - т.е. си занижава стойността.
Иначе под фенклуб, нямах предвид жени които мъжа не познава и му се кефят в социалните мрежи. А такива с които вече има някакъв контакт и са дали валидация, че биха спали с него. Дори и тези с които вече е спал, но са съгласни от време на време да се виждат. Без поддържането на такива контакти, мъжът е обречен на ръкоблудство, ако остане без половинка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ако си платят - приятелка
безплатно само с приятел
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Остави тенжерата. Една жена без мъж губи опорната си точка, а също и ориентацията. Защо? Защото всеки женен мъж знае, че жената никога не е виновна " Аз ожулих колата но ти си виновен" - казва тя. И винаги и за всичко е така. И това нормално се приема със шега и в края на краищата е някак си мило.
Когато няма мъж жената започва губи сигурноста си, започва да се съмнява в себеси и да се самообвинява. И за да си върне самочувствието започва да обвинява всички мъже вкупом.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Естествено, че не.Ама ако дойде някоя добре изглеждаща и иска секс, няма да я върна.Докато и за добре изглеждащ мъж не е лесно да получи секс.Не че и аз не съм свалял жени в дискотека и съм правил секс с тях същата вечер, ама не е чак толкова често да се случва. Трудничко е.
Иначе под фенклуб, нямах предвид жени които мъжа не познава и му се кефят в социалните мрежи. А такива с които вече има някакъв контакт и са дали валидация, че биха спали с него. Дори и тези с които вече е спал, но са съгласни от време на време да се виждат. Без поддържането на такива контакти, мъжът е обречен на ръкоблудство, ако остане без половинка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Че какво пречи да го има този мъж до себе си по-начесто, но за по-кратко!? Не съм убедена, че една разведена жена ще хукне през глава в нова ангажираща връзка. Сексът в случая е между другото. Има много начини да се наслаждаваш на живота. Това ще ти го каже всяка една жена
Наздраве!
И наистина има много начини да се наслаждаваш на живота,ама самотните жени си търсят ангажираща връзка в повечето случаи .Но тъй като често не намират никой мъж,който отговаря на критериите ,то си остават самотни.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Нито той, нито кандидатките са с качества на нормални хора.
Сигурно е много извратен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Има, като Ники Михайлов и други негови колеги.
Но вкусът му за жени е отвратителен.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Е, не се и съмнявам, че е имало загореляци, които друго не ги интересува, щом има дупка...Ти би ли се прежалил с такъв хипопотам?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Да и свали тенджерата от високия шкаф. Нищо друго.
За търсачите на слугини нЕмам думи...дъно след дъно.
Когато няма мъж жената започва губи сигурноста си, започва да се съмнява в себеси и да се самообвинява. И за да си върне самочувствието започва да обвинява всички мъже вкупом.
- 5 Харесвания
Коментар
-
А защо мислиш, че няма мъже които държат няколко кандидатки на полусъединител?
Но вкусът му за жени е отвратителен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Хахаха-това важи за мъжете, но не и за жените. За една жена е много важно да има мъж до себе си.То жените ако правеха толкова лесно секс без ангажименти щяха да се чукат всеки ден,да свалят мъжете, които харесват и така нататък преди да се омъжат. Само че нещата са много различни.Всеки мъж ще ти го каже.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
Коментар