If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колите с предно са много наред казваш. Къде остана недозавиването? И там е много интересно.
Освен Civic Type R, не се сещам за друга стокова преднячка около 300кс. Всичко което има яко пауър, е или задно, или 4х4. А по софийския изциклен асфалт е силно препоръчително да имаш 4 полуоски. Не за друго, а като качиш някоя натокана мадама и раздадеш газта на 2-3 светофара, да й слезе кръвта от главата на друго място, че да не мисли много-много
Аха.Тоя е ударил джакпота. Тогава или сексуално я е привлякъл, или е тип"лошо момче".Вероятно и двете.
Друг въпрос е,че винаги в тоя брак ще има богата булка и беден жених.И не се знае колко ще изкара
Аз също навремето можех да се оженя за подобна.Ама винаги щях да съм втора цигулка с такава и предпочетох да не го правя.
Много предположения за да докараш тезата си.
Със здраве !
Вероятно си прав в някои от тезите си, но в повечето издишаш. Нищо, всеки има право на мнение...
Даскал не е, но и професията не е нещо особено. Сега вече е в бизнеса на тъста.
Аха.Тоя е ударил джакпота. Тогава или сексуално я е привлякъл, или е тип"лошо момче".Вероятно и двете.
Друг въпрос е,че винаги в тоя брак ще има богата булка и беден жених.И не се знае колко ще изкара
Аз също навремето можех да се оженя за подобна.Ама винаги щях да съм втора цигулка с такава и предпочетох да не го правя.
Ами не са чак толкова много милионерите в България,та тя да има огромен избор. Освен това младежът най-вероятно е с перспектива да расте в кариерата и финансово.Надали е някой даскал.
Даскал не е, но и професията не е нещо особено. Сега вече е в бизнеса на тъста.
Тъй де, може и да се впечатли, ама няма да е от колата. Веднага с пример. Щерката на мой познат се впечатли, че и се омъжи за обикновенно момче с кола за 10 халки, а баща й е с милионен бизнес.
Ами не са чак толкова много милионерите в България,та тя да има огромен избор. Освен това младежът най-вероятно е с перспектива да расте в кариерата и финансово.Надали е някой даскал.
Напротив-дъщерята на някой шейх ще се впечатли от подобен на нея по богатство. Няма да се омъжи за някой с кола от битака .
Тъй де, може и да се впечатли, ама няма да е от колата. Веднага с пример. Щерката на мой познат се впечатли, че и се омъжи за обикновенно момче с кола за 10 халки, а баща й е с милионен бизнес.
Абе ти от къде познаваш всички жени, че говориш толкова категорично?
ХодИ впечатли дъщерята на някой шейх с лъскава кола. Няма как да стане, тя си има всичко.
Напротив-дъщерята на някой шейх ще се впечатли от подобен на нея по богатство. Няма да се омъжи за някой с кола от битака .
Жените винаги търсят мъж, който да е по-богат или с по-високо социално положение от тях. Затова и жени на високи позиции в дадена сфера и с високи доходи често остават самотни, щото малко са мъжете,които да отговорят на критериите им.А те обикновено са заети,щото са привлекателни и за другите жени.
Абе ти от къде познаваш всички жени, че говориш толкова категорично?
ХодИ впечатли дъщерята на някой шейх с лъскава кола. Няма как да стане, тя си има всичко.
Не ни разваляй мохабета сега, че тази седмица при мен е кучешки студ, ерго рехав социален живот
Коментар