Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Казали са: който търси - намира! Ама...
Дъри, концентрирал съм в себе си (както се очаква, разбира се) - всички отрицателни качества на мъжката половина на човечеството, затова почвам да умувам... Сигурен съм, че мъжът, който е до теб - изобщо НЕ подозира, не, Дъри, че се ровиш в нета, за да търсиш мускулести мъже - а те пък - мачовците, де - прегърнали твоята любима порода "кучо"...
А сега, де! Мноооого си съмнителнО, Дъри! Много! А и нас трудно може да ни заблудиш: знаЕМ, че първо си открила в нета мачото...
Аз ви разбирам - хубавите дами! По-скоро - опитвам да ви разбера. Знаем, че за всяка дейност от ежедневието си - утвърдената е живота дама - има отделен мъж: за споделяне, за шопинг, за кулинарни изпълнения, за романтични преживявания, за екскурзии, за сексуални преживявания (щях да ги поставя в началото, но много щеше да бие на очи), за кино, театрални постановки, концерти и оперни спектакли, за туризъм.
Горепосочените не са свършили, Дъри, ама при теб нещата, както се казва - ескалират (!) наистина ми изглеждат някак (между нас казано) - почти скандални......, щом на теб ти трябва и доверен мъж за търсене в нета на мускулести мачо-вци - с твоята любима порода кучо...., който (довереник - мъж) също ще трябва да те "спасява" и да обяснява убедително на мъжа до теб, че твоите занимания в подобен стил в нета - изобщо не са това, което си представя, че ти си доброто момиче, на което той може да вярва безпрекословно..., нищо, че случайно е мернал мачовците... (позволих си да проследя някаква идея, ама не ми се продължаваше в дълбочина, а и кафето ми вече свършва...)
Обаче!
Мисля,. че само половината работа си свършила, Дъри... От къде ти разбра (например) - ориентацията на тоя мачо - от снимката? Виждаме, че има куче, но не знаем от кой вид "градинки оре/изорава" (за мачото става НА въпрос, при кучетата е елементарно - спор няма:: мъжкото е винаги отзад...)
Това е тънкостта в казуса: ако мачото е ориентиран към дамския състав - защо му е изобщо да се занимава с фитнес? (риторично - но може да те попита и всеки мъж, комуто правят впечатление добре развитите тела във фитнеса)...Доста по-просто е, случайно ми попадна календара на австралийските пожарникари за 2023 г. и нямаше как да не го разгледам
Ето, оплакнете очи и вие :
https://www.google.com/search?sa=X&s...h=652&dpr=1.29
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Казали са: който търси - намира! Ама...
Дъри, концентрирал съм в себе си (както се очаква, разбира се) - всички отрицателни качества на мъжката половина на човечеството, затова почвам да умувам... Сигурен съм, че мъжът, който е до теб - изобщо НЕ подозира, не, Дъри, че се ровиш в нета, за да търсиш мускулести мъже - а те пък - мачовците, де - прегърнали твоята любима порода "кучо"...
А сега, де! Мноооого си съмнителнО, Дъри! Много! А и нас трудно може да ни заблудиш: знаЕМ, че първо си открила в нета мачото...
Аз ви разбирам - хубавите дами! По-скоро - опитвам да ви разбера. Знаем, че за всяка дейност от ежедневието си - утвърдената е живота дама - има отделен мъж: за споделяне, за шопинг, за кулинарни изпълнения, за романтични преживявания, за екскурзии, за сексуални преживявания (щях да ги поставя в началото, но много щеше да бие на очи), за кино, театрални постановки, концерти и оперни спектакли, за туризъм.
Горепосочените не са свършили, Дъри, ама при теб нещата, както се казва - ескалират (!) наистина ми изглеждат някак (между нас казано) - почти скандални......, щом на теб ти трябва и доверен мъж за търсене в нета на мускулести мачо-вци - с твоята любима порода кучо...., който (довереник - мъж) също ще трябва да те "спасява" и да обяснява убедително на мъжа до теб, че твоите занимания в подобен стил в нета - изобщо не са това, което си представя, че ти си доброто момиче, на което той може да вярва безпрекословно..., нищо, че случайно е мернал мачовците... (позволих си да проследя някаква идея, ама не ми се продължаваше в дълбочина, а и кафето ми вече свършва...)
Обаче!
Мисля,. че само половината работа си свършила, Дъри... От къде ти разбра (например) - ориентацията на тоя мачо - от снимката? Виждаме, че има куче, но не знаем от кой вид "градинки оре/изорава" (за мачото става НА въпрос, при кучетата е елементарно - спор няма:: мъжкото е винаги отзад...)
Това е тънкостта в казуса: ако мачото е ориентиран към дамския състав - защо му е изобщо да се занимава с фитнес? (риторично - но може да те попита и всеки мъж, комуто правят впечатление добре развитите тела във фитнеса)...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Когато проклетото псе беше малко го разхождаха по график и сваляха мацките из квартала.
Наздраве!грижовния чичо зарибява кукли.
В този случай англичанчето води стръв...за Евго.
- 1 like
Коментар
-
Наздраве!Last edited by tnm; 29.11.2022, 23:22.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение, ти помисли ли, че на Евго сърцето може да не издържи? Малко безтговорно го давате тая вечер чини ми се …
- 7 Харесвания
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Недей ,че и на теб ще се разсърди !Възприема всеки съвет, който му е даден от съфорумци за обида. Освен ако съвета не е от един определен...човек
Last edited by harpiata; 29.11.2022, 23:51.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Погледнато обективно, ако кучо върви в комплект със стопанката си, Евго може да го погледне с презрение..., Дъри, не можа ли да потърсиш до кучо някой фитнес -манЯк, скъпа? Мускули-това-онова! Трябваше да се потрудиш в тая посока малко повече, момиче!
От друга страна, не си падам по кучовци, но само заради стопанката (в комплект) - защо пък да не заобичам животните? Мога да направя подобна саможертва...Нали постоянно усъвършенстваме себе си, променяме се в положителна посока, израстваме емоционално, а животните (и най-вече - техните стопанКИ!) са част от обществото, в което сме интегрирани!
https://www.facebook.com/photo/?fbid...86826487323838
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Обаче това е било преди 20г. Сега е 40+ или 50 + и вече е готин чичо, предполагам.
А младичките на 20, 25 и 30 г са по-готини и повече ги предпочитат и за работа и за други неща.
Като се костюмират и изглеждат супер. И по-хубаво ще изорат нечия градина.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
По държане и изказ е 60+
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ти не беше ли готин чичо на 40 + ?а дали е готин само той си знае, не ме и вълнува. Според мен Дънинг и Крюгер не са билЕ в неговото училище.
Last edited by harpiata; 29.11.2022, 22:34.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Обаче това е било преди 20г. Сега е 40+ или 50 + и вече е готин чичо, предполагам.
А младичките на 20, 25 и 30 г са по-готини и повече ги предпочитат и за работа и за други неща.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 5 Харесвания
Коментар
-
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Хаха, след това описание няма да ти се налага да гониш Евгича. Сам ще ви намери
Наздраве!!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар