Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Животът не е състезание. Който финишира първи не печели, а губи. За булка си трябва качествен контрол и подбор. Има от тези, на които са им избрали булка и са по-добре, от някой дето сами си я избират...
Късмет …Last edited by Arana; 20.10.2022, 14:39.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Нашите предци са го правили чекинг на брачният чаршаф не случайно. И са си взимали порядъчни жени за съпруги.Сега са целували оная работа на половината квартал, докато се омъжат. Имат по няколко аборта.И после възпитават деца.
Така че ако това момиче наистина е девствена, това е голямо предимство, а не недостатък.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Нашите предци са го правили чекинг на брачният чаршаф не случайно. И са си взимали порядъчни жени за съпруги.Сега са целували оная работа на половината квартал, докато се омъжат. Имат по няколко аборта.И после възпитават деца.
Така че ако това момиче наистина е девствена, това е голямо предимство, а не недостатък.
То и соц. жените от предишното поколение имат по няколко аборта от мъжа си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение....
Аз ще се оженя по-бързо от Евго, почти съм сигурен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеВсе още на 39след 2 седмици чуквам 40
, макар за мъж да не е късно.
Разкажи и ти как минават срещите ти.
На мен Джони ми беше споделил, че наистина повечето българки са лоши и меркантилни, с голямо самочувствие без покритие, мързеливи. Дори да ги изведеш на рестрант, 50% на 50% е да се стигне до .......интимент момент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Наздраве!
Отговорно е да - че после годеж, че после сватба и чекинг на брачния чаршаф … мани мани - сипи още едно от твоята реколта!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Абе чувал съм, че едни монаси в Аранда де Дуеро правели чуден еликсир, но само съм чувал. Та ако познаваш творението, наздраве.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Еми да ти дам отчет, за да си спокоен, аз те имам и за приятел:
Имам всичко необходимо, за да се обзаведе къща в битов народен стил, абсолютно всичко, което се слага.
Нови и красиви неща.
Имаше и дамаджана със сливова ракия, 20 л, но я откраднаха на село (един роднина я открадна).
препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Може, но на мен риоха ми предизвиква киселини. Трябва да супер риоха
Или дай нещо изтънчено, че е обедно време - едно Оксерроа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ти на колко си?след 2 седмици чуквам 40
Коментар
-
Еми да ти дам отчет, за да си спокоен, аз те имам и за приятел:
Имам всичко необходимо, за да се обзаведе къща в битов народен стил, абсолютно всичко, което се слага.
Нови и красиви неща.
Имаше и дамаджана със сливова ракия, 20 л, но я откраднаха на село (един роднина я открадна).
Искаш да кажеш кръчма в битов народен стил. Баба ти ще се гордее, що народни моми ще тропат хора там. А относно дамаджанката, трий бързо докато не са видели хората, обещавам да я върна и да я пазя на сигурно място при мен!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Язе съм стройна като табуретка - висока към 155 см, тежа 73 кила, прасецът ми е като на римски легионер пехотинец, ама откъдето и да ме погледнеш съм пълна с изящество и се радвам на завиден интерес от страна на мъжете.
Наздраве!
Да кажем, че празната ми и болна глава обръща Фнимание на някои неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеАаа, да ги нямаме такива, нещо от Ла Риоха си трябва в случая.
Не мога да вкарам друг цитат, но НЕ вярвам да се стигне до пиене на блага ракия.
Пижелавам го, но...
Коментар
Коментар