Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Ами няма нужда, какви души, то нещата са прости - даваш пари, подаръци, кюфтета и гледаш дали се връща нещо - ако има нещо насреща - добре, ако няма - следващата.
Всъщност се майтапя, нещата не са толкова елементарни, но всяка жена и се стопля душичката от подходящо направен комплимент или подарък.
Ся, вчера сте пропуснали кюфтета, ще трябва да юркам по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието по разните му там Горнооряховски скари.
Ама, той вече свикна. Първо се запиняше като магаре на мост, но аз му чета форума. Така и така, виж какво мислят, че искат жените другите 1/2, 1/3 или 1/4 пълноправни членове на домочадията и самостоятелните бойни единици. Ще правиш равнис по тях, като в казармата.
Живи и здрави да сте и наздраве!Last edited by tnm; 18.11.2022, 12:02.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ами няма нужда, какви души, то нещата са прости - даваш пари, подаръци, кюфтета и гледаш дали се връща нещо - ако има нещо насреща - добре, ако няма - следващата.
Всъщност се майтапя, нещата не са толкова елементарни, но всяка жена и се стопля душичката от подходящо направен комплимент или подарък.
Има важни за жените неща.И уредбата на дома е едно от тях.И жената доволна,и мен не ме бърка,щото съм си направил една стая по мой вкус.Важно е мир да има и разбирателство. Пък да не се задълбочаваме чак толкова какво искат жените.Last edited by mirodes; 18.11.2022, 11:03.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Да ти се усмихне "палаво" жена на работното си място... (а ти да изтълкуваш това като готовност за бъдеща връзка)... Възможно е.
Да бъде толкова "отворена", че - след като поканиш същата на среща - още същата вечер тя да се "навие" да легне с теб... Възможно е.
Защо да не е възможно вече да се е усмихнала другиму (останалото, след "палавата усмивка" е заличено от паметта й)? Защо да не е възможно и да има (приятна) изненада за Евго през следващите месеци? За готов наследник говоря, но дори да бъде с африкански черти - пак ще си го обича...
В конкретния случай Евго не може да промени стереотипа си - да фиксира и търси стройни и добре поддържани тела (на спортисти от м.р.).., Може би е най-добре Евго да обърне внимание на племенниците, за които се грижи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не си ме разбрал. Казвам го в смисъл, че няма нужда да се задълбаваме чак толкова в женската душевност, а не че не трябва да правим това,което те искат от мъжете.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Чудя се, от една страна да не се интересуваме какво искат жените, от друга страна да имаме изисквания да са перфектните човеци - красиви, нежни, добросърдечни... ако не даваме насреща нещо, няма как да ти се връщат тези хубави качества, освен ако не е някоя влюбена или заблудена жена, ама и то е до време.
- 1 like
Коментар
-
Чудя се, от една страна да не се интересуваме какво искат жените, от друга страна да имаме изисквания да са перфектните човеци - красиви, нежни, добросърдечни... ако не даваме насреща нещо, няма как да ти се връщат тези хубави качества, освен ако не е някоя влюбена или заблудена жена, ама и то е до време.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Да ти кажа честно изобщо не ме вълнува какво толкова искат.Важното е да са женствени-красиви,нежни,добросърдечни,с майчински инстинкт.Без тях сме заникъде. Пък който знае как да се уреди и със секс не трябва да му завиждаме, а и ние да търсим начин да им се харесаме.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
То и жена може ма не иска гадината(да си мълчи когато трябва, да'н си помислите друго)
В деня на 50-годишнината им, дошъл екип на националната телевизия, да вземе интервю от щастливата двойка и попаднал на Блаже, който кротко си пиел ракията.
На въпроса на какво отдава безоблачното им съществуване като семейство, Блаже гаврътнал чашката и започнал да разказва отдалече.
- Като се оженихме, казал той, двамата с Мара заминахме на меден месец в Испания. Там, наред с другите забавления, на третия ден от пребиваването ни, ни заведоха в елитна ферма, да яздим коне. На мен ми се падна една много красива и кротка кобилка, та нямах проблеми, яздех и си свируках.
Добре, ама на Мара и се падна много лют кон, язди, що язди и я хвърли на 2 метра. Мара стана, поотръска се от прахта, па го помилва по гърба и с нежен глас каза:
- Това ти е първият път!
Продължихме да яздим, минахме 100 метра, конят се подплаши нещо и пак хвърли Мара. Тя пак се изправи, поизтупа си дрехите, поопипа се, че беше цялата насинена и пак помилва коня и му каза - Това ти е вторият път! Не мина много време, гледам конят пак хвърли Мара. Тогава тя се изправи и без да каже дума, извади пищов и го гр*мна между очите.
Аз се развиках - Какво направи, ку*ко, май*а ти мр*сна, нормална ли си, какво толкова ти направи добичето, ти знаеш ли колко струва такъв кон?
А Мара се обърна към мен и с нежен глас каза:
- Блаже, това ти е първият път...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не знам защо жените в темата остават с впечатлението, че упреквам жените какви мъже харесват. Аз ако бях една жена никога нямаше да се харесам за съпруг,ама слава Богу жените не мислят като мен.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Преди няколко дни ходих до Спиди. А там служителката ме гледа с един малко палав поглед, приятелски и се усмихва. Леко е пълна, но е младичка.
И мисля да я каня на среща
Само палавия поглед да не означава " давай по-бързо, че гледай ква опашка стана"
Покани я на среща, само не се стискай, че целия форум се запени да ти го повтаря.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Брей, я виж как пооправи “лексикона”
Аз винаги съм казвала, че ако един мъж иска - може(да си мълчи когато трябва, да'н си помислите друго)
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
такава убава манджа си направила после къш. То аромат, текстура, цветове ....
Аз винаги съм казвала, че ако един мъж иска - може
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАми ето - статията е от днес! Говоря му на Евго, ама он се прави, че не вижда важните постове!
Евго, отивай да си тренираш чувството за хумор, че остана по-малко от месец и ще те препитам!
======
Как да привлечете женското внимание?
Смехът е най-мощното оръжие на мъжете. Ако успеят да накарат една жена да се смее от сърце, почти сигурно е, че могат да спечелят и сърцето ѝ. Намерете начин да я разсмивате.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ами ето - статията е от днес! Говоря му на Евго, ама он се прави, че не вижда важните постове!
Евго, отивай да си тренираш чувството за хумор, че остана по-малко от месец и ще те препитам!
======
Как да привлечете женското внимание?
Смехът е най-мощното оръжие на мъжете. Ако успеят да накарат една жена да се смее от сърце, почти сигурно е, че могат да спечелят и сърцето ѝ. Намерете начин да я разсмивате.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар