Прави ми впечатление все по-често срещаното шаблонно мислене. Като се започне от подредбата на срещите, развитието им...сходно с интервю за работа и т.н. Без елементи на импровизация, без емоция. Това, че на жените им е скучно е видно от километри, но и на мъжете не им е особено интересно. Правят го по задължение - защото така трябва. Явно голямото количество информация заливаща хората притъпява естественото държание и подход при контакт.
Тук е момента да се отбележи, че при мъжете е доста по-изявено. Нежния пол са много деликатни и изобретателни в това направление. И понеже мъжката роля е водещата, нерядко се случва да стане едно голямо нищо
Ето например често използвана реплика от жените в нова компания е - много си ми познат отнякъде...абсолютно неангажираща, даваща възможност за хиляди импровизации след нея, без човек да се чувства като на кръстосан разпит.
В тоя ред на мисли, ще ми е интересно да чуя мъжкия контингент от форума с какъв арсенал от оръжия разполага в това отношение, съответно и аз ще споделя част от моите
Тук е момента да се отбележи, че при мъжете е доста по-изявено. Нежния пол са много деликатни и изобретателни в това направление. И понеже мъжката роля е водещата, нерядко се случва да стане едно голямо нищо

В тоя ред на мисли, ще ми е интересно да чуя мъжкия контингент от форума с какъв арсенал от оръжия разполага в това отношение, съответно и аз ще споделя част от моите

Коментар