IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Леле тоз балкански тигър/тигрес от емигранство съм го пропуснала. Какъв пропуск само хибрид между Фреди Мъркюри, Джон Малкович и Азис.
    Пропуснала го бях и аз , ето нещо да видиш, но мнението ми е ,че е повече от това
    За първи път когато го чух си помислих точно това което си написала ! Голям + от мен

https://www.youtube.com/watch?v=NuARf9NjhxQ

https://www.youtube.com/watch?v=iuFb3cB-LWk

https://www.youtube.com/watch?v=k5Q_a3ceyWM

Не съм му някакъв фен, но не мога да го задраскам и го следя да си призная
    Last edited by Дюри; 03.02.2023, 16:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
      Леле тоз балкански тигър/тигрес от емигранство съм го пропуснала. Какъв пропуск само хибрид между Фреди Мъркюри, Джон Малкович и Азис.
      Last edited by Arana; 03.02.2023, 15:48.

Коментар

Не го познавам. Ще го проуча. Мил пърдон.
        това е песента
        https://www.youtube.com/watch?v=XJ0WlE-Sxmo
        препоръка е

Коментар

• Кратък виц за работещите в НПО , защитаващи правата на жените .
          "Жената на анестезиолога никога не разбра , че той я биеше ."

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Иво Димчев е скандален, гениален и между другото е уникален музикант, хич не ми прилича на Слепаков. Примерно българският Труман Капоти по ще му тича...
            Не го познавам. Ще го проуча. Мил пърдон.

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Иво Димчев е скандален, гениален и между другото е уникален музикант, хич не ми прилича на Слепаков. Примерно българският Труман Капоти по ще му тича...
              +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Глупости. Кучки се търсят само за секс. А мъжете се женят за"добрите момичета ".Което в наши дни е доста относително, но все пак.
                Аз под кучка нямам предвид твоето понятие за кучка обаче. Останалите ме разбраха.

Коментар

Възможно е. То и при мъжете са най-вървежни “кучките”, а на добрите момичета им се качват на главата.
                  Глупости. Кучки се търсят само за секс. А мъжете се женят за"добрите момичета ".Което в наши дни е доста относително, но все пак.

Коментар

Уха. Този е находка. Мерси ))))) намерихме българския слепаков

Коментар

Сигурно, щом са самотни.Жените не харесват nice guys.
                      Възможно е. То и при мъжете са най-вървежни “кучките”, а на добрите момичета им се качват на главата.

Коментар

А и тях не ги познавам, щото твоето определение за “свестни” може да не съвпада с женското.
                        Сигурно, щом са самотни.Жените не харесват nice guys.

Коментар

Каква среда -просто ги познавам. И съм виждал подобни и в университета.
                          А и тях не ги познавам, щото твоето определение за “свестни” може да не съвпада с женското.

Коментар

Не ти познавам средата, за да дам отговор.
                            Каква среда -просто ги познавам. И съм виждал подобни и в университета.

Коментар

И защо тогава поне 10 мои познати свестни мъже, с добри доходи, отговорни,които биха били прекрасни съпрузи и бащи,са сами?А лошите момчета сами дълго не остават.
                              Не ти познавам средата, за да дам отговор.

Коментар

И защо тогава поне 10 мои познати свестни мъже, с добри доходи, отговорни,които биха били прекрасни съпрузи и бащи,са сами?А лошите момчета сами дълго не остават.
                                Имаш право.

Обаче, в днешния свят на изкуствени джуки, на изкуствени цици, и липса на ценности, много хора намират половинката си късно, на 40 г.

Тези мъже да се вземат в ръце и да намерят нещо. Има бедни, млади момичета без чалга визия, които са подходящи за целта.

Коментар

Working...
                                X