Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
Такъв е, за вас живота, повърхностен на пръв поглед, с пуканки..
Бас ловя, че не нищо не разбирате от политика и накъде се е запътил и как се движи света.
Не Вашият свят, а Света по принцип.
А, после се сърдите че не Ви взимаме на сериозно, нали /
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
КОЛКО са % на мъжете, които изпълняват домашната работа във Европа и САЩ ?
Колко са % на жените шеф на Мишелин ресторанти ?
От 100 въпроса, десет не можеш да отговориш по темата, а после се сърдиш.
Коментара е излишен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Беше грешка да се премахне казармата.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Такъв е, за вас живота, повърхностен на пръв поглед, с пуканки..
Бас ловя, че не нищо не разбирате от политика и накъде се е запътил и как се движи света.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИ вашите, не ти ли нашариха задника? Наблюдавания при теб феномен е известен, като "фундаментална атрибутивна грешка".
И не знам за какъв феномен говориш,но аз отговорих на tnm,че има начин да накара синът си да учи,защото тя твърди, че нямало как да го накара.
А не,че е ТРЯБВАЛО да го накара.Схващаш ли разликата?
Коментарът ми е за нейното поведение, с което обвинява учителката, че синът й не е научил достатъчно по химия. А вината си е негова,и нейна,щото не е упражнила контрол.И при мен беше така,но нито аз,нито родителите ми сме имали претенции към учителката.
Въпросът е,че когато си виновен да си поемеш вината, а не да я прехвърляш на другите.Last edited by Vergil1975; 28.01.2023, 21:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИ вашите, не ти ли нашариха задника? Наблюдавания при теб феномен е известен, като "фундаментална атрибутивна грешка".
Мечо
Коментар
-
Недоказано твърдение. Това, че имаш висулка между краката не те прави зрял мъж видно от разсъжденията ти.
Интересно ми е кой роден край е произвел подобно интелектуално бижу
От 100 въпроса, на десет не можеш да отговориш функционално-грамотно по темата, а после се сърдиш.
Коментара е излишен.Last edited by Бедният брoкер; 28.01.2023, 21:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Зависи. Ако е само до създаването на навици за дисциплина ок,трябва да я има.Ама ако интелигентно момче попадне в поделение с някакви утайки вече става друга работата.Знам за случаи на самоубили се заради извращения, случаи на изнасилвания,тежки побои.Аз лично извадих късмет, че ме преместиха в друго поделение, щото или щяха да ме пребият едни боклуци или щяха да ме съдят ,щото съм ги наръгал с нож. Щото бях решил ако ме нападнат да вадя ножа и да се защитавам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Дискусията тепърва започва. Пусни едни пуканки в микровълнова и засядай пред монитора. Ще научиш много невероятни неща както за себе си, така и за другите представителки на нежния пол.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнениеЕ баси, попаднах за жалост на жена професор тук, язък.
Когато ми отговаряш на мое мнение, дай ФАКТИ, а не пасажи от БГМАМА, щото съм мъж, дарлинг, такива локуми не ми минават.
Интересно ми е кой роден край е произвел подобно интелектуално бижу
- 1 like
Коментар
-
Беше грешка да се премахне казармата.
Коментар
-
В момента подготвяме с производното изпит по философия. Развиваме декарт. Стискайте палци. Контролното е идния петък.
Брокери и е прав, че майката е важна като роля, но таткото е също толкова важен. При нас предметите са по равно разпределени.
Отделно в неделя имаме българско училище.
Няма ги тези таткото да решава глобалните галактически въпроси
- 1 like
Коментар
-
Естествено, че го правят.
Естествено, че има и жени шеф на мишлин ресторанти.
Както казах - уникум. Десети век пасти да яде.
Я кажи от къде си ти родом, че ми стана много интересно.
Когато ми отговаряш на мое мнение, дай ФАКТИ, а не пасажи от БГМАМА, щото съм мъж, дарлинг, такива локуми не ми минават.
Коментар
Коментар