If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма проблем .Ти определено си от хората, с които може да се дискутира, без да обиждаш и подиграваш.И ми е приятно да дискутираме.Но за съжаление не всички са като теб.
Преди време ходех често на фитнес и ми беше много неприятна миризмата на мъжка пот. А то винаги има там, малко или много.
Не бе човек, трябва да спреш да пишеш за мъже. Пречи ти на мисленето. Зарежи форума и излизай всяка вечер с различна, говори с жени, флиртувай, закачай се......какво направи с танците?
Не позна.Спрях да пиша, защото в тоя форум за няколко месеца видях толкова хейт,колкото не съм виждал за всички 47 години, в които съм на тоя свят.
Явно форумът е място за избиване на комплекси на някои хора (не на всички, има и много свестни участници).
Чудя му се и на Евго защо продължава да пише при положение, че постоянно е подложен на подигравки и обиди.
Дали ще пишеш си е твоя работа.
От форума можеш само ползи да извлечеш, ако се вслушваш, но ти явно не го правиш.
Кажи ми, кой от останалите мъжки никове в темата набляга на подробното описание на други мъже? Аз не съм видял такива, че дори и от женски никове не се прави. Е как очакваш тогава да не се задават въпроси за сексуалната ти ориентация? Няма лошо, твоя работа си е, ама си я изясни и бъди открит поне пред себе си. Нас това не ни влиза в работата.
ПП: на Миро/Вергил/ май модитата му затвориха устата .
Не позна.Спрях да пиша, защото в тоя форум за няколко месеца видях толкова хейт,колкото не съм виждал за всички 47 години, в които съм на тоя свят.То по принцип в реалният живот ако някой си позволи така да ме обижда,втори път не си и помисля да го направи. Но анонимността на форума позволява на всякакви отрепки да обиждат безнаказано.
Явно форумът е място за избиване на комплекси на някои хора (не на всички, има и много свестни участници).
Чудя му се и на Евго защо продължава да пише при положение, че постоянно е подложен на подигравки и обиди.
Като се регистрирах не съм си представял така нещата,а че ще се обсъждат различни теми с размяна на аргументи, а то всеки ден се пишат обиди за мен и семейството ми.
Пожелавам на тия участници във форума, с които не сме си разменяли обиди, всичко най-добро. Другите са ми безразлични.
Но определено приключих с участията си във форума. Включих се само да кажа, че не съм спрял да пиша,защото съм баннат.
От форума можеш само ползи да извлечеш, ако се вслушваш, но ти явно не го правиш.
Кажи ми, кой от останалите мъжки никове в темата набляга на подробното описание на други мъже? Аз не съм видял такива, че дори и от женски никове не се прави. Е как очакваш тогава да не се задават въпроси за сексуалната ти ориентация? Няма лошо, твоя работа си е, ама си я изясни и бъди открит поне пред себе си. Нас това не ни влиза в работата.
Пиша по-описателно. А вие търсите под вола теле.
Преди време ходех често на фитнес и ми беше много неприятна миризмата на мъжка пот. А то винаги има там, малко или много.
В днешно време чрез социалните мрежи хората си правят реклама и мъже и жени (особено несемейните).
По марково бельо, но да им се очертае каквото имат.
Жените също, то не са джуки, то не са цици, позират по бански и го сложили за аватар. Но точно тези с голотата са най-трудни за сваляне, защото са с нереални представи.
Стига бе Евго, стига, спри се.
Не може във всеки втори пост да пишеш за мъже и да твърдиш, че не те привличат, да забелязваш, коси, тела, стойки и пак да твърдиш, че не те привличат.
Дано поне с писането в темата си отвориш очите и спреш да се мъчиш с тези пусти жени.
Няма смисъл да се тормозиш с непривични неща.
Не го приемай, като обида, не е това целта.
Ще взема да спра да пиша, като Миро.
В днешно време чрез социалните мрежи хората си правят реклама и мъже и жени (особено несемейните).
По марково бельо, но да им се очертае каквото имат.
Жените също, то не са джуки, то не са цици, позират по бански и го сложили за аватар. Но точно тези с голотата са най-трудни за сваляне, защото са с нереални представи.
Стига бе Евго, стига, спри се.
Не може във всеки втори пост да пишеш за мъже и да твърдиш, че не те привличат, да забелязваш, коси, тела, стойки и пак да твърдиш, че не те привличат.
Дано поне с писането в темата си отвориш очите и спреш да се мъчиш с тези пусти жени.
Няма смисъл да се тормозиш с непривични неща.
Не го приемай, като обида, не е това целта.
евго, ама точно това е проблема
от къде ще знаеш, че има готини двупосочни и, че те харесват!?
що пачангата не го харесват?
той може и да предполага, че има такива, но си мисля,че не получава предложения
а ако разбере, че го харесват, предполагам, че ще вземне мерки, да не го харесват повече.
Евгич, викаш от 10 мадами, които водиш на срещи, че 2 ти пускат. Добра успеваемост имаш спрямо някои от моите приятелчета, дето си водят подобна статистика.
Ако не е тайна, каква е статистиката на твойте авери? Аз мисля, че 20% си е постижимо
Коментар