Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
За да приключа "спора", без претенции за менторство, бих насочил твоето внимание (на утвърдения и единствен учител на Евго в тоя форум)...
Досещал ли си се за възможността - Евго да заживее с мисълта за осиновяване на красива дама, с професия...., досущ в негов стил?
Да завърти разговорите в тая посока...
Сещаш ли се?
Евго (ПОСТЕПЕННО) става и супер-конкурент на младежа... Възраст - поносима, имоти в столицата и страната...
До тук с подсказката..
Кажи ясно какво имаш предвид с"осиновяване"на жена.Да й стане спонсор ли,а оная да се чука с друг ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Осиновяването също е спасяване на човешки живот.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Прав си, богата съм. Имам прекрасно семейство, двама изключително близки приятели, разбрани колеги и упражнявам професия, която ми допада.
Не знам дали си запознат с процедурата по осиновяване на дете в България. Защото аз съм минала 3-пъти по нея, т.е. след първата регистрация се "презаписвах" още 3 пъти, мисля, през 3 години. Измина доста време и вече не помня точно колко години важеше вписването в регистъра.
Та, като започнем от здравословното ни състояние, извлеченията от банката, наличието на имоти, големина на основното жилище, професия, заемана длъжност и прочие ..., почти до секси дантелено ми боди, целият ми социален и битов живот бе обект на разглеждане от т.н Съвет по осиновяване.
Няколко пъти ни предлагаха деца, които фенотипно не съответстваха на общия вид на семейството ни, макар че, преди всяка среща ни звъняха и ни питаха за цвета на нашите очи, коси и кожа. Накрая се оказа, че трябва да платим. Защото тъй като имаме собствено дете, винаги са ни слагали в групата на последно подходящите. Съпругът ми категорично отказа да купи дете като парче месо от близкия магазин.
Така че, не е каквото да не съм опитала.
Наздраве!
Такива хора уважавам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хахаха-какво общо имат двете неща?Естествено, че одобрявам всяка процедура ,която спасява човешки живот.Включително и трансплантация.
- 1 like
Коментар
-
Затова плащаме данъци, държавата да осигурява подкрепа на изоставени деца и сираци.
Иначе нищо не ти пречи да осиновиш дете и да се различаваш от повечето животински видове. Доколкото съм ти разбрал от коментарите имаш само едно дете и не си бедна,така че няма да имаш проблем да отглеждаш чужди деца. Подкрепи думите си с действия.
Не знам дали си запознат с процедурата по осиновяване на дете в България. Защото аз съм минала 3-пъти по нея, т.е. след първата регистрация се "презаписвах" още 3 пъти, мисля, през 3 години. Измина доста време и вече не помня точно колко години важеше вписването в регистъра.
Та, като започнем от здравословното ни състояние, извлеченията от банката, наличието на имоти, големина на основното жилище, професия, заемана длъжност и прочие ..., почти до секси дантелено ми боди, целият ми социален и битов живот бе обект на разглеждане от т.н Съвет по осиновяване.
Няколко пъти ни предлагаха деца, които фенотипно не съответстваха на общия вид на семейството ни, макар че, преди всяка среща ни звъняха и ни питаха за цвета на нашите очи, коси и кожа. Накрая се оказа, че трябва да платим. Защото тъй като имаме собствено дете, винаги са ни слагали в групата на последно подходящите. Съпругът ми категорично отказа да купи дете като парче месо от близкия магазин.
Така че, не е каквото да не съм опитала.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 6 Харесвания
Коментар
-
Само ти в тоя форум явно не си разбрал, че Евго си търси жена,с която да създаде семейство и да има деца. Така че аз се опитвам да му помогна със съвети, докато ти искаш да се примири със това, че е сам и да осиновявал чуждо семейство, та да има внуци.
Така че нищо не му налагам,а се съобразявам с това, което той е писал.
За да приключа "спора", без претенции за менторство, бих насочил твоето внимание (на утвърдения и единствен учител на Евго в тоя форум)...
Досещал ли си се за възможността - Евго да заживее с мисълта за осиновяване на красива дама, с професия...., досущ в негов стил?
Да завърти разговорите в тая посока...
Сещаш ли се?
Евго (ПОСТЕПЕННО) става и супер-конкурент на младежа... Възраст - поносима, имоти в столицата и страната...
До тук с подсказката..
Коментар
-
Затова плащаме данъци, държавата да осигурява подкрепа на изоставени деца и сираци.
Иначе нищо не ти пречи да осиновиш дете и да се различаваш от повечето животински видове. Доколкото съм ти разбрал от коментарите имаш само едно дете и не си бедна,така че няма да имаш проблем да отглеждаш чужди деца. Подкрепи думите си с действия.
И аз виждам нещата като него. Купувам доста неща за племениците си и си ги обичам. И от детски играчи и книжки се интересувам,Дори помогнах на баща им като си стягаше апартамента и като студент съм му помагал, че навремето положението беше малко бедно..........
Проблемът не е в мен, а че българките за връзка са малко "куци кози", както казва Емо Каменов.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Именно това ни различава от повечето животински видове. Явно затова сме на най-високото стъпало на еволюцията. Още повече, в нейната теория не се разглежда отделния индивид, а наблюденията и заключенията се сведени на ниво "популация"
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
А от кръвопреливането полза виждаш ли?
- 1 like
Коментар
-
Е как да няма лошо-така лишаваш децата на братята и сестрите ти,или децата на братовчедите ти от финанси,имоти, грижи,които можеш да дадеш на тях,а ти ще ги дадеш на човек, с който нямаш нищо общо генетично. И защо?От еволюционна гледна точка е напълно безсмислено .
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Щях да похарча всичко, което имам за неща, които ми доставят удоволствие.
Не виждам никаква логика да се грижиш за децата на чужди хора.Last edited by Arana; 10.02.2023, 11:59.
- 2 Харесвания
Коментар
-
А ако нямаш живи роднини?
Не виждам никаква логика да се грижиш за децата на чужди хора.
Коментар
-
Поколението раждано в диапазона от 1965-1979 година. Ако забелязваш по-възрастните от нас са по-мъдри и по-прекипели.
А по младите вятър ги вее на бял кон. Общо взето е весело
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е как да няма лошо-така лишаваш децата на братята и сестрите ти,или децата на братовчедите ти от финанси,имоти, грижи,които можеш да дадеш на тях,а ти ще ги дадеш на човек, с който нямаш нищо общо генетично. И защо?От еволюционна гледна точка е напълно безсмислено .
Коментар
Коментар