Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
срещу украинките нищо лошо да не чувам. Те са уникални мръсници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
В кой град / село / паланка се е разиграл подобен цирк?
Мене не ме мисли
Каляне не е сексът, не се прави на ударен. Как обичаш да се правиш на ударен обаче
Каляне е отношението към жената, поради факта, че прави секс и която ти автоматично квалифицираш като “мръсница”. Сори ама е комплексарско и говори за някакви си там твои фрустрации.
Другия пък форумен герой се беше залетял по рускини и филипинки.
Крети не го коментирам..
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Откога това да правиш секс е каляне. Не го правите? За твоята паяжина не се притеснявам
Познавам над 10 жени дето са били с повече от 5 мъже едновременно. С 3 съм бил и аз. 2 ги събрахме да си направим хорошо. Ни една от 2-те не искаше. Я кажи сега това каква патология е? Виж една нямаше проблеми, ами никоя друга не иска !?!?!?
Голям кеф ми беше на камбаните - ходил съм специално да им развалям оргията 1 жена с 5-10 мъже. Като види друга и бяга като дявол от тамян. Гола бяга по поляната ве. Със сълзи съм се смял ....
Вие се криете от себеподобните змии да не ви излезе име на мръсници. Ама сте си такива.
Хиляди жени се записват на семинари или КУРсове при кобилкина. Ни един мъж не съм чул да се запише на курс как да прави секс ... То и затова 90% сме кълвачи в леглото
Мене не ме мисли
Каляне не е сексът, не се прави на ударен. Как обичаш да се правиш на ударен обаче
Каляне е отношението към жената, поради факта, че прави секс и която ти автоматично квалифицираш като “мръсница”. Сори ама е комплексарско и говори за някакви си там твои фрустрации.
Другия пък форумен герой се беше залетял по рускини и филипинки.
Крети не го коментирам.Last edited by Arana; 05.01.2023, 19:41.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Наздраве, ама на вас ви е лесно, само празници.
С Арана утре ще сме сиеста.
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеОбщо взето е до конкретната жена, но да, и аз съм фен на млечно бяла кожа, да прозират вените. Ако пък е гарнирана със светли очи и коса....ммм, чакай да позабърша
Не че ще върна красива негърка, но да е от най-тъмните.
Та тръгна с подробностите, давай десерта.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОказва се обаче, че доста мъже предпочитат млечно бялата кожа. Няма да навлизам в подробности, защото ще ми трябва голяма червена точка и +18 под коментара
Не че ще върна красива негърка, но да е от най-тъмните.
Та тръгна с подробностите, давай десерта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеКолегата не цитира, а само интерпретира.
Наздраве!
С Арана утре ще сме сиеста.Last edited by X_Y; 05.01.2023, 19:12.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Откога това да правиш секс е каляне. Не го правите? За твоята паяжина не се притеснявам
Познавам над 10 жени дето са били с повече от 5 мъже едновременно. С 3 съм бил и аз. 2 ги събрахме да си направим хорошо. Ни една от 2-те не искаше. Я кажи сега това каква патология е? Виж една нямаше проблеми, ами никоя друга не иска !?!?!?
Голям кеф ми беше на камбаните - ходил съм специално да им развалям оргията 1 жена с 5-10 мъже. Като види друга и бяга като дявол от тамян. Гола бяга по поляната ве. Със сълзи съм се смял ....
Вие се криете от себеподобните змии да не ви излезе име на мръсници. Ама сте си такива.
Хиляди жени се записват на семинари или КУРсове при кобилкина. Ни един мъж не съм чул да се запише на курс как да прави секс ... То и затова 90% сме кълвачи в леглото. Кат са наспъ ша са разправяме … тука са още празници
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеПризив да спазваме добрият тон,а добрият тон включва ли обиди към други участници във форума, които се квалифицират като хомосексуалисти, воайори и нереализирани комплексари?
Така или иначе всичко се свежда до 42
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз пък мразя мачистките етикети, с които нон стоп се опитвате да ни каляте. Кой си ти да съдиш околните?
Нито една жена тук не Ви каза, че сте мръсници, но обратното ми писна да го слушам и то предимно от нереализирани застаряващи комплексари и интернетни воайори, ах да, да не забравя и страхливите хомосексуалисти неизлезли още от шкафа на мама.
Сиунг партита при жени с нормална психика и партньор губят своя резон д’етр. Толкоз от мен.
Хиляди жени се записват на семинари или КУРсове при кобилкина. Ни един мъж не съм чул да се запише на курс как да прави секс ... То и затова 90% сме кълвачи в леглотоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Аз кво съм искал съм го изпълнил. А и с траверс не съм бил, па ме е дърпал на площад македония и съм го наритвал.
И мразя конкуренцията - макс 2-ма мъже с 1 жена, кат сме повече и се спичам.
Само не знам що жените все отричате че сте мръсници. Аз поне няма да ви коря кат си признаете или па да ви соча с пръст. Ма ко знаеш тая каква разпоретина е. Това си е ваш патент, затова и суинг партитата не просъществуваха в България.
Най-много семейни размени и мутренски гаври. Има и уникални женски боклуци които за 1-2 грама кока са навити с 5-10 наведнъж. И това 17-20 годишни и бащи милионери
Нито една жена тук не Ви каза, че сте мръсници, но обратното ми писна да го слушам и то предимно от нереализирани застаряващи комплексари и интернетни воайори, ах да, да не забравя и страхливите хомосексуалисти неизлезли още от шкафа на мама.
Сиунг партита при жени с нормална психика и партньор губят своя резон д’етр. Толкоз от мен.Last edited by Arana; 05.01.2023, 17:42.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Е то и а време още денека през 2023 се изпълнят всичките ти желания
И мразя конкуренцията - макс 2-ма мъже с 1 жена, кат сме повече и се спичам.
Само не знам що жените все отричате че сте мръсници. Аз поне няма да ви коря кат си признаете или па да ви соча с пръст. Ма ко знаеш тая каква разпоретина е. Това си е ваш патент, затова и суинг партитата не просъществуваха в България.
Най-много семейни размени и мутренски гаври. Има и уникални женски боклуци които за 1-2 грама кока са навити с 5-10 наведнъж. И това 17-20 годишни и бащи милионериНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
не всичко - со мъж не съм бил, както и с повече от 2 жени и с китайка.нека през 2023 се изпълнят всичките ти желания
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар