If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
дали си го и помисли даже. Че не е свършил работа ясно.
За да попаднеш на по подходящия човек трябва да избираш от МНОГО, е не да чакаш да ти се сбъднат мечтите
Избирайки от много ще избереш най-голЕмото зло ,гаранция !
Ми тренирай, храни се чисто /без много захар и тестени изделия/ и здравословно, и ти ще имаш.
Това ще ти е голям плюс, жените много харесват релеф и преса.
Иначе, ако не си разбрал, тази госпожа е искала ти да свършиш работата на мъжа й.
дали си го и помисли даже. Че не е свършил работа ясно.
За да попаднеш на по подходящия човек трябва да избираш от МНОГО, е не да чакаш да ти се сбъднат мечтите
Сила и цел ти трябва ....Евгич ....те жените , ще идват и ще си отиват....която остане тя ще да е . Уви сигурен съм ,че не ме разбираш !
ПП Да мисиш за жени и коя как ще я прикоткаш е най голямата простотия която можеш да направиш !
Българските мъже/мъжете по принцип много се хвалят, но реалността е съвсем друга.
Един познат се хвалеше, че е Терминатор, а жена му каза, че бил гола вода в леглото.
Boring.
Общо взето нищо от това не правя. Най-вече защото не ми харесват тези тъпотии. За кола ли ще черпя(примерно) или ще каня мацка? Ядки и пиене има в клубовете. Е, аз почти не пия, дори ще отказвам напълно, но това са подробности.
Капути не понасям, а цветя не подарявам на всяка срещната.
И аз не каня в ресторант всяка срещната, в първия урок по economics в първи курс има едно правило: "There is no free lunch".
Значи си ларж......и като ги каниш у вас, масичката в хола е отрупана с различни видове ядки, бонбони, уиски и други глезотии, заедно с кутийка кондоми,
Купуваш по 100 рози и т.н.
Boring.
Общо взето нищо от това не правя. Най-вече защото не ми харесват тези тъпотии. За кола ли ще черпя(примерно) или ще каня мацка? Ядки и пиене има в клубовете. Е, аз почти не пия, дори ще отказвам напълно, но това са подробности.
Капути не понасям, а цветя не подарявам на всяка срещната.
Значи си ларж......и като ги каниш у вас, масичката в хола е отрупана с различни видове ядки, бонбони, уиски и други глезотии, заедно с кутийка кондоми,
Купуваш по 100 рози и т.н.
Сила и цел ти трябва ....Евгич ....те жените , ще идват и ще си отиват....която остане тя ще да е . Уви сигурен съм ,че не ме разбираш !
ПП Да мисиш за жени и коя как ще я прикоткаш е най голямата простотия която можеш да направиш !
Да кажем в диамантена крайност, като тук не включвам пръстена
Коментар