IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

дали си го и помисли даже. Че не е свършил работа ясно.
    За да попаднеш на по подходящия човек трябва да избираш от МНОГО, е не да чакаш да ти се сбъднат мечтите
    Избирайки от много ще избереш най-голЕмото зло ,гаранция !

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Ми тренирай, храни се чисто /без много захар и тестени изделия/ и здравословно, и ти ще имаш.

Това ще ти е голям плюс, жените много харесват релеф и преса.

Иначе, ако не си разбрал, тази госпожа е искала ти да свършиш работата на мъжа й.
      дали си го и помисли даже. Че не е свършил работа ясно.
      За да попаднеш на по подходящия човек трябва да избираш от МНОГО, е не да чакаш да ти се сбъднат мечтите
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение

Да кажем в диамантена крайност, като тук не включвам пръстена
        Викаш, 10 степен по скалата на Моос!? Пу, да не ти е уроки!
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Каза ми го дискретно, не пред него. Имат деца, но бил голям егоист в секса. Отделно не чукал както трябва и на стари години не бил твърд.

Като разбрах, че си "4 pack", много се зарадвах,
          Ми тренирай, храни се чисто /без много захар и тестени изделия/ и здравословно, и ти ще имаш.

Това ще ти е голям плюс, жените много харесват релеф и преса.

Иначе, ако не си разбрал, тази госпожа е искала ти да свършиш работата на мъжа й.
          Last edited by Kaizen9; 16.03.2023, 17:46.

Коментар

Каза ми го дискретно, не пред него. Имат деца, но бил голям егоист в секса. Отделно не чукал както трябва и на стари години не бил твърд.

Всичкото това ти го каза жена му на уше ..... Да не си я хипнотизирал бре ?!

Коментар

това е сигнал.
              Да сигнал е, да бяга далеч. А и той е с чувствително его и такава ще го довърши тотално.

Коментар

Каква пък е тая съпруга дето така говори за мъжа си да го излага. На теб лично ли ти сподели? Ако е така, това е сигнал. Дали не си го пропуснал?

Last edited by Evgo; 17.03.2023, 10:42.

Коментар

Българските мъже/мъжете по принцип много се хвалят, но реалността е съвсем друга.

Един познат се хвалеше, че е Терминатор, а жена му каза, че бил гола вода в леглото.
                  Очаквано , нищо не си вденал ! Дерзай с прикоткването ......

Коментар

Българските мъже/мъжете по принцип много се хвалят, но реалността е съвсем друга.

Един познат се хвалеше, че е Терминатор, а жена му каза, че бил гола вода в леглото.
                    Каква пък е тая съпруга дето така говори за мъжа си да го излага. На теб лично ли ти сподели? Ако е така, това е сигнал. Дали не си го пропуснал?

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Сила и цел ти трябва ....Евгич ....те жените , ще идват и ще си отиват....която остане тя ще да е . Уви сигурен съм ,че не ме разбираш !
                      ПП Да мисиш за жени и коя как ще я прикоткаш е най голямата простотия която можеш да направиш !

Коментар

Boring.
                        Общо взето нищо от това не правя. Най-вече защото не ми харесват тези тъпотии. За кола ли ще черпя(примерно) или ще каня мацка? Ядки и пиене има в клубовете. Е, аз почти не пия, дори ще отказвам напълно, но това са подробности.
                        Капути не понасям, а цветя не подарявам на всяка срещната.
                        И аз не каня в ресторант всяка срещната, в първия урок по economics в първи курс има едно правило: "There is no free lunch".

А не забременяват ли от теб, братле?

Коментар

Значи си ларж......и като ги каниш у вас, масичката в хола е отрупана с различни видове ядки, бонбони, уиски и други глезотии, заедно с кутийка кондоми,

Купуваш по 100 рози и т.н.
                          Boring.
                          Общо взето нищо от това не правя. Най-вече защото не ми харесват тези тъпотии. За кола ли ще черпя(примерно) или ще каня мацка? Ядки и пиене има в клубовете. Е, аз почти не пия, дори ще отказвам напълно, но това са подробности.
                          Капути не понасям, а цветя не подарявам на всяка срещната.
                          Last edited by harpiata; 16.03.2023, 16:34.

Коментар

Значи си ларж......и като ги каниш у вас, масичката в хола е отрупана с различни видове ядки, бонбони, уиски и други глезотии, заедно с кутийка кондоми,

Сила и цел ти трябва ....Евгич ....те жените , ще идват и ще си отиват....която остане тя ще да е . Уви сигурен съм ,че не ме разбираш !
                            ПП Да мисиш за жени и коя как ще я прикоткаш е най голямата простотия която можеш да направиш !
                            Last edited by pa4anga; 16.03.2023, 16:07.

Коментар

Коментар

В каква крайност си точно?

Коментар

Working...
                                X