Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Оня ден от панаира по езотерика си купих два намагнетизирани хематита баш с таз целсветна ме един вехтошаро-антиквар след като ми пробутаха желязна купа за бронзова такава.
Хахаха, добре, че си я платила само за бронзова
ниЙ като деца така проверявахме “златото”. Гризеш със зъби да му изчислиш каратите, докат не падне някой млечен зъб или си отхапеш езика. Сигурно тва ще да са били част от проклятията.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеблагодаря. имал съм и периоди с доста по остър "хумор", но това определено разваля дискусията.
за мен мирко е по-скоро читав човек, но взима приказките във форума много на сериозно
мирко, връзваш се, дори когато никой не цели да те обиди.
от опит говоря.
давай го малко по-лежерно и гледай да се забавляваш, не да се доказваш тук.
на мнение съм, че мирето трябва да стартира терапия с умерена консумация на домашнярка, или червено вино. Те са липсващия елемент, заради който след боя не се стига до прегръдки.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Той събра кураж, защото идея си няма за какво иде реч. Ти поне явно що-годе си запознат. Защо искаш да го вкараш в беля?
викам го защото не вярва в проклятия
аз съм на кантар и ако проклятието ме усети, сигурно ще ме олепипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
от целия форум само мирко събра кураж
а за него щеше да ми е най-малко мъчно
миркоо, ела, бе, не се сърди
Коментар
-
Оня ден от панаира по езотерика си купих два намагнетизирани хематита баш с таз целсветна ме един вехтошаро-антиквар след като ми пробутаха желязна купа за бронзова такава.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
от целия форум само мирко събра кураж
миркоо, ела, бе, не се сърди
Коментар
-
Мен мъ йе страх. Щото Тъни мъни Ви предупреди за проклятието, ама не я вземате на сериозно.
миркоо, ела, бе, не се сърдипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Най-голямото проклятие, което може да сполети откривателя е съкровището да залепне за магнитасветна ме един вехтошаро-антиквар след като ми пробутаха желязна купа за бронзова такава.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Толкоз кръвни обиди на едно място бива ли бе човек?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Въпреки, че не съм психолог, искам да вметна, че едно и също нещо прочетено от група хора, провокира различни реакции. Съответно нещата, които виждаме и усещаме са възприятие, което се пречупва през нашата индивидуална призма.
Ей го например на Ратко бъзиците, мен лично много ме кефят, защото умее да обръща думите на хората срещу самите тях. Каките също умело боравят със завиден речников запас, допринасяйки за колоритността на форума. Както и всички останали в темата, които й придават “дух”.
Замисли се, щом си недоволен от позицията, която изповядваш, на първо място чия е вината да си в нея, а не аз или някой друг. Надявам се, че това което пиша не го възприемаш като обида, а като алтернативен аспект.
Ако помниш първите си постове ще видиш, че там изявите ти бяха свързани с лични неща и залитащи в крайност мнения. Като мотива с който си ги писал, едва ли е бил да търсиш съвет, а по-скоро да получиш внимание. Сега след като вече постигна целта си, си недоволен, че получаваш не точно това внимание което си желал.
Именно от там произтича “конфронтацията” с женския лагер, получавайки обратна връзка, която е противоположна с очакванията ти. Не си глупав, надявам се, ще ме разбереш, че всичко изписано е с цел да ти покажат как изглеждаш отстрани, а не да те обидят.
за мен мирко е по-скоро читав човек, но взима приказките във форума много на сериозно
мирко, връзваш се, дори когато никой не цели да те обиди.
от опит говоря.
давай го малко по-лежерно и гледай да се забавляваш, не да се доказваш тук.
препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Мен мъ йе страх. Щото Тъни мъни Ви предупреди за проклятието, ама не я вземате на сериозно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Аз мойто имане се чудя кво да го правя, ти на друго искаш да му бера гайлето
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениедобре, явни мирко отпадна като търсач на прокълнатото имане.
има ли други желаещи?
ботчо, ти?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар