If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
добре, сега ги добави в описанието към обявата
а на мен може да пишеш, къде е това приказно място
Гледам, голямо желание имаш да гониш Михаля. Щом златото ти е такава страст, след два, три месеца ела у хабитатя, ще те водя на места къде промиват пясък и вадят злато. Ще забравиш фитнес залата и до края на лятото ще добиеш наситено текезесарски тен и релефни форми
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Преди време ние се разровихме на село, след като баба ми и дядо ми си бяха отишли, и намерихме една сребърна монетка от Фердинанд, няколко социалистически стотинки и една златна, 10 франка, моято мислехме, че е открадната.
Преди това е имало и други монети, които не са запазили.
5 бр труски сребърни монети, намерени на една нива и "дадени", за да им докарат плочки за банята. 1 бр. Паисий (сребърна) - подарена.
И една, която наричаха "костадинка", златна, вероятно номизма, разменена за жито.
Тази пролет пак ще огледам, може да намеря нещо,
тая къща ли продавате
не е зле да ги напишеш тия работи в обявата
Преди време ние се разровихме на село, след като баба ми и дядо ми си бяха отишли, и намерихме една сребърна монетка от Фердинанд, няколко социалистически стотинки и една златна, 10 франка, моято мислехме, че е открадната.
Преди това е имало и други монети, които не са запазили.
5 бр труски сребърни монети, намерени на една нива и "дадени", за да им докарат плочки за банята. 1 бр. Паисий (сребърна) - подарена.
И една, която наричаха "костадинка", златна, вероятно номизма, разменена за жито.
Тази пролет пак ще огледам, може да намеря нещо,
Костадинката най-вероятно е била златен солид. Сечена е първо от император Константин.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Инсинуации!!! Въобще проблем няма да замръкнеш. По-интересното е как ще се измъкнеш през прохода
Наздраве, bota!
Преди 9-ти септември в района имало много иманяри. Непрекъснато си подливали вода. Търсели някакъв котел със злато, за който се носели слухове и аха, да го намерят местните.
На един Еньовден се събрали няколко човека и тръгнали да махат голям камък, където в момента има тунел в хабитата. Стигнали на мястото и гледат - камъкът отместен, върху него лист с хартия, затиснат с монета. На листа пишело само едно изречение: тук беше иманярско дружество "Блясък", гр. Русе.
Ето, затова не обичаме гастрольорите
Па да не е на митичния вълчан войвода златото. Па и габроу бетер враца - от там и куче се не взема. Представяш ли си златото да им вземеш - абсурд е да замръкнеш
Инсинуации!!! Въобще проблем няма да замръкнеш. По-интересното е как ще се измъкнеш през прохода
Наздраве, bota!
Преди 9-ти септември в района имало много иманяри. Непрекъснато си подливали вода. Търсели някакъв котел със злато, за който се носели слухове и аха, да го намерят местните.
На един Еньовден се събрали няколко човека и тръгнали да махат голям камък, където в момента има тунел в хабитата. Стигнали на мястото и гледат - камъкът отместен, върху него лист с хартия, затиснат с монета. На листа пишело само едно изречение: тук беше иманярско дружество "Блясък", гр. Русе.
Ето, затова не обичаме гастрольорите
Мен мъ йе страх. Щото Тъни мъни Ви предупреди за проклятието, ама не я вземате на сериозно.
Па да не е на митичния вълчан войвода златото. Па и габроу бетер враца - от там и куче се не взема. Представяш ли си златото да им вземеш - абсурд е да замръкнеш
Коментар