IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Въпросът е дали са имали възможност да го правят.Все пак живеем в България и едва в последните години хората позабогатяха. Преди си беше мизерия. Надали някой родител би отказал да купи жилище и автомобил на детето си ако има възможност.
    Баща ми беше с много лоша финансова култура, но не искам да запознавам форума с това.

Включително беше дал към 17 000 лв на сестра си през 2001 г. за покупка на апартамент и до сега не ги е върнала, прави се на утрепана, документи няма за този заем.

Ама има Господ и ще я накаже.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Относно ергените, щом един мъж е свободен за срещи и не носи халка, значи е ерген.
      Грешка: ергенът е човек без опит!

Коментар

Българските мъже, в общия случай, не са по плащането.

Дори не плащат сметките вкъщи на 100% и не дават адекватна издръжка на децата си - ученици и студенти. Не купуват апартамент или кола на децата си. Тук говоря и за моя случай.

Да не говорим, че и навън, на заведение няма да почерпят стар приятел. Естествено, може да почерпят някоя въртиопашка, ако на хоризонта се вижда, че нещата ще станат.
        Въпросът е дали са имали възможност да го правят.Все пак живеем в България и едва в последните години хората позабогатяха. Преди си беше мизерия. Надали някой родител би отказал да купи жилище и автомобил на детето си ако има възможност.

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение

Тц, не съм ерген все още. Трябва да мине делото някога.
          Тц, не съм в твоето положение.
          Нещо на хоризонта?
          За сега нищо сериозно няма, но имам цели и смятам да ги постигна.

При вас защо не се получи, изневери ли имаше?

Относно ергените, щом един мъж е свободен за срещи и не носи халка, значи е ерген.

Коментар

Сега като си ерген (разведен), си в моето положение, братле.
            Етимология
            Произхожда от турската дума ergen (юноша).

Ерген значи неженен (разбирай 'девствен' по старите разбирания, когато не е имало секс преди брака)...
            Как изобщо ти хрумна да го сравняваш с разведен?

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Евго, Евго.....дребнав и скъперник мъж никой не харесва.
              Интересно, златотърсачките често налитат на такива....може би нещо свързано с кармата..
              Българските мъже, в общия случай, не са по плащането.

Дори не плащат сметките вкъщи на 100% и не дават адекватна издръжка на децата си - ученици и студенти. Не купуват апартамент или кола на децата си. Тук говоря и за моя случай.

Да не говорим, че и навън, на заведение няма да почерпят стар приятел. Естествено, може да почерпят някоя въртиопашка, ако на хоризонта се вижда, че нещата ще станат.

Коментар

• Благодаря за съвета.
                Просто иска нотариално заверена декларация, че нямам финансови претенции към нея и да се откажа от последната заплата.
                Last edited by harpiata; 23.01.2023, 10:55.

Коментар

Без мен ще минат
                  А и госпожа "бъдещата бивша" се инати за подписа. Уж нямаше търпение....
                  Естествено за пари.
                  Значи отиваш към дългия развод. Внимавай с подписите ако молбата не е вкарана в съда

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Някога, .....някога след около месец ще сте при съдията....
                    Без мен ще минат
                    А и госпожа "бъдещата бивша" се инати за подписа. Уж нямаше търпение....
                    Естествено за пари.

Коментар

Привет

ако жената е загоряла и е разбрала, че си надежден, ще дойде у вас на първа среща, след като сте чатили и сте се видели на камерата. На мен са ми идвали

От друга страна, може да излезете на няколко срещи (3, дори и 10) и да не ти пусне. Това, че се държиш кавалерски, плащаш сметките и не настояваш, е в твой минус.

Аз съм чувал от един приятел от Варна, тип "лафа мъжкар".......отишъл на среща с някаква, а тя си гледала в телефона, говорела си с други хора по телефона и не му обърнала внимание както трябва и не се държала хубаво. И не станало нищо. Най-вече се познава по невербалния език,

Вероятно повечето българки търсят Холивудска красота и "добър платец".
                      Евго, Евго.....дребнав и скъперник мъж никой не харесва.
                      Интересно, златотърсачките често налитат на такива....може би нещо свързано с кармата..

Коментар

Нещо на хоризонта?
                        Някога, .....някога след около месец ще сте при съдията....

Коментар

• Тук да направят сайт за запознанства и да мачват хора с сходни профили предлагам

Коментар

Така е.

Нещо на хоризонта?

Коментар

И назад доказахме, че Евго понася шегите мъжки. За разлика от теб, другарю йорис.
                              Така е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
                                Прави ми впечатление все по-често срещаното шаблонно мислене. Като се започне от подредбата на срещите, развитието им...сходно с интервю за работа и т.н. Без елементи на импровизация, без емоция. Това, че на жените им е скучно е видно от километри, но и на мъжете не им е особено интересно. Правят го по задължение - защото така трябва. Явно голямото количество информация заливаща хората притъпява естественото държание и подход при контакт.

Тук е момента да се отбележи, че при мъжете е доста по-изявено. Нежния пол са много деликатни и изобретателни в това направление. И понеже мъжката роля е водещата, нерядко се случва да стане едно голямо нищо Ето например често използвана реплика от жените в нова компания е - много си ми познат отнякъде...абсолютно неангажираща, даваща възможност за хиляди импровизации след нея, без човек да се чувства като на кръстосан разпит.

В тоя ред на мисли, ще ми е интересно да чуя мъжкия контингент от форума с какъв арсенал от оръжия разполага в това отношение, съответно и аз ще споделя част от моите
                                Привет

ако жената е загоряла и е разбрала, че си надежден, ще дойде у вас на първа среща, след като сте чатили и сте се видели на камерата. На мен са ми идвали

От друга страна, може да излезете на няколко срещи (3, дори и 10) и да не ти пусне. Това, че се държиш кавалерски, плащаш сметките и не настояваш, е в твой минус.

Аз съм чувал от един приятел от Варна, тип "лафа мъжкар".......отишъл на среща с някаква, а тя си гледала в телефона, говорела си с други хора по телефона и не му обърнала внимание както трябва и не се държала хубаво. И не станало нищо. Най-вече се познава по невербалния език,

Вероятно повечето българки търсят Холивудска красота и "добър платец".

Коментар

Working...
                                X