Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеПочвай да задействаш богатото си въображение.
Nice try.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнениеПочерпи ги едно кафе/вечеря. Не се стискай, на две места каза,че работиш. За к'во са ти тези пари, ако не ги харчиш по жени.
Аз съм в съвсем друга крайност.
Last edited by harpiata; 16.03.2023, 14:09.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Добро утро,
прав е мъжът за себе си.
На него розичката ще му омръзне след няколко месеца. Но всеки мъж в началото се интересува само от това.
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ами този вибрира от простота и простотия, бе Евго. Не го ли усещаш? С какви жени ще го среща животът - с равностойни нему жени. Щото и той освен единия гол морков не го виждам какво друго може да предложи.
Представи си 15 -20 минути на кафе с такъв. Ужаст.
прав е мъжът за себе си.
На него розичката ще му омръзне след няколко месеца. Но всеки мъж в началото се интересува само от това.
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Ами този вибрира от простота и простотия, бе Евго. Не го ли усещаш? С какви жени ще го среща животът - с равностойни нему жени. Щото и той освен единия гол морков не го виждам какво друго може да предложи.
Представи си 15 -20 минути на кафе с такъв. Ужаст.
https://www.youtube.com/watch?v=eZp7CRHT7Ts
- 1 like
Коментар
-
Аууууу таз вечер сте безмилостна мадамНаздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
А дали не му е мнението от "плеймейтките" които интервюира. Как само ми е познато, преди 20 години почти същите бяха, сега са мааааалко по разтропани .... Вече не питат "колко ти е часа"
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
И на мен ми се струва, че и преди 20г беше така.
Имаше бум на чалгата и на простотията. Линка ми го даде един колега. Какво му е простото, Селена?
Представи си 15 -20 минути на кафе с такъв. Ужаст.Last edited by Arana; 15.03.2023, 21:39.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
А дали не му е мнението от "плеймейтките" които интервюира. Как само ми е познато, преди 20 години почти същите бяха, сега са мааааалко по разтропани .... Вече не питат "колко ти е часа"
Имаше бум на чалгата и на простотията. Линка ми го даде един колега. Какво му е простото, Селена?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Кух, та дрънка.
Наздраве!
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
А бе, и до околовръстното да очертаеш границите на понятието - все тая.
Наздраве!Наздраве!
- 1 like
Коментар
Коментар