И назад доказахме, че Евго понася шегите мъжки. За разлика от теб, другарю йорис.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
А това ти мнение само затвърждава предния ми пост
Понеже съветите, които ти даваш на Евго са толкова лишени от стойност, а ти ги повтаряш и потретваш, само и само да ги валидираш. Това ти пречи да видиш как ВСИЧКИ се опитваме да му помогнем. На теб това ти пречи, че някой може да му даде истински качествен съвет. Така твоите куул бръщолевения се разтварят във въздуха.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеМяукай на воля котенце и изпадай в екстаз от собствените си ограничения. Не ми пречиш. През "Stinger"-a ми е изказването на закостенял и ограничен феодал, неспособен не да възприеме, а дори да чуе/прочете мнение, различно от неговото. Заради страха си някой друг да не го "задмине"
И какво мнение да ти възприемам, мишок,като ти не изразяваш мнение, а се подиграваш и обиждаш. Цървул.Last edited by Vergil1975; 22.01.2023, 16:06.
Коментар
-
Мяукай на воля котенце и изпадай в екстаз от собствените си ограничения. Не ми пречиш. През "Stinger"-a ми е изказването на закостенял и ограничен феодал, неспособен не да възприеме, а дори да чуе/прочете мнение, различно от неговото. Заради страха си някой друг да не го "задмине"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениезапочна иронично да ти вика котенце.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Няма ключ , няма и барака , илюзията си ако решиш укажи я , може би заедно да и се посмеем !
Коментар
-
Прави ми впечатление все по-често срещаното шаблонно мислене. Като се започне от подредбата на срещите, развитието им...сходно с интервю за работа и т.н. Без елементи на импровизация, без емоция. Това, че на жените им е скучно е видно от километри, но и на мъжете не им е особено интересно. Правят го по задължение - защото така трябва. Явно голямото количество информация заливаща хората притъпява естественото държание и подход при контакт.
Тук е момента да се отбележи, че при мъжете е доста по-изявено. Нежния пол са много деликатни и изобретателни в това направление. И понеже мъжката роля е водещата, нерядко се случва да стане едно голямо нищо Ето например често използвана реплика от жените в нова компания е - много си ми познат отнякъде...абсолютно неангажираща, даваща възможност за хиляди импровизации след нея, без човек да се чувства като на кръстосан разпит.
В тоя ред на мисли, ще ми е интересно да чуя мъжкия контингент от форума с какъв арсенал от оръжия разполага в това отношение, съответно и аз ще споделя част от моите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ключът от бараката е на друго място. Когато му дойде времето ще ти го укажа, но няма да ти хареса.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ако случайно си забелязал съм СИСТЕМАТИЗИРАЛ твоите бръщолевици според моята ПРАГМАТИЧНА философия . Възрастта НЯМА значение само за господ или сатаната, за всичко друго ИМА ЗНАЧЕНИЕ
В тоя смисъл, присъединявам се към твоето мнение, че възрастта ИМА значение..., разбира се, с добавката: всеки случай е с индивидуално звучене. Това тълкуване (обяснявам разбираемо) ПОДКРЕПЯ всеки нетрадиционен случай, напр., когато 45 ход. мъж харесва и се стреми към връзка с 25-год. дама.
За някои от мненията това е недопустимо, но то е част от живота, което не анулира моите нагласи - при възможност и желание от двете страни - децата да се отглеждат в рамките на семейството.
За мен това е част от моята ПРАГМАТИЧНА (консервативна), изпробвана във времето философия, която НЕ налагам никому.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Добре дошъл в "обединението" на дамите (ТНМ и Арана).
За пети път си "губя времето" за тази година, но това е според ВАС. Дано харесваш тройките от вида: ТНМ - Арана - Бота
Не зная, защо мислиш, че трябва да имам твоите критерии за "спечелено" време? Или търсиш начина да ме активираш тук? Сам избирам къде и колко да "губя времето си"... ....
По същество: не мисля, че "много от хората на 40 са се наживяли"... Все ми е едно, кой-какво "ЗНАЕ, иска и получава от живота ", а какво "всеки имаЛ" - нали знаеш, през коя работа ми е ?
Бъди здрав и по възможност коментирай, не възможностите на автора (според теб и другите), а цитираните мнения и конкретните тези, които са ти направили впечатление по същество. ... Ама ти си знаеш на "кой Господ се кланяш"...
Бъди здрав!
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Милото котенце. Днес само Луната още не го е обидила ама и тя проклетницата няма да закъснее.
Все си мислех, че детето на форума е Евго.
С останалите си водя съвсем нормален разговор.
А явно котенцето ти скоро не е докосвало салам и това се отразява на поведението ти.Явно испанецът не си върши работата или изобщо няма никакъв испанец,а има дълги самотни нощи насаме с възглавницата.Last edited by Vergil1975; 21.01.2023, 19:15.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ясно. Тогава просто си озлобена мижитурка,щом обиждаш хора,които по никакъв начин не са те засегнали.
Нали правиш психопрофили,какъв психопрофил ще направиш за човек в анонимен форум, който обижда друг участник във форума, който не го е засегнал по никакъв начин.
Все си мислех, че детето на форума е Евго.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИ какво шокиращо има в това..? Вече многократно изяснихме, че всяка интелигентна жена се нуждае от секс с еднокрак пират и космат неандерталец.
Поздрави!
- 1 like
Коментар
Коментар