IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Ами сеща се, когато може устойчиво да стои на краката си. Двоен ти е аршинът. Дано нямаш дъщери, а ако имаш дано ти ги опази Господ в тия гнусни времена.

Ти го виждаш само от твоята камбанария, но Господ ни е дал две очи и две уши, за да оглеждаме и ослушваме и двете гледни точки. Арабските духовници казват, че мъжът/жената не са цялостни без гледната точка на партньора си.
    Само пълен комплексар може да бие жена. И то в случая не се е минало с един шамар, ама си е бил здрав пердах,щом тая е така "гримирана ".Каквото ще да е казала . Един уверен в себе си мъж само ще се изсмее.И на мен веднъж едно курве ми каза подобни думи,защото не харесах братовчедка й и отказах да се виждаме след първата среща.Нито съм я бил,нито пък даже не влязох в спор да й припомня как една групичка мъже си я прехвърляха един на друг.Един мъж трябва да е над тия неща, когато му ги каже една жена.
    Друг въпрос е,че ако тая беше дъщеря или сестра на някоя мутра, много ме съмнява, че щяха да й посегнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Я кажи как се сеща една ..... за случай от преди 5 години? При това си е ШИРОКО ИЗВЕСТЕН, даже аз знам за него дет грам не ме интересуват БГ ....... Виждал съм ги из луксозенец и докато си поркам джин с мента ми ги разказват клюките.
      Мъжкото си е коцкар - ама това е повод за гордост иначе си "мухльо под чехъл"
      Ами сеща се, когато може устойчиво да стои на краката си. Двоен ти е аршинът. Дано нямаш дъщери, а ако имаш дано ти ги опази Господ в тия гнусни времена.

Ти го виждаш само от твоята камбанария, но Господ ни е дал две очи и две уши, за да оглеждаме и ослушваме и двете гледни точки. Арабските духовници казват, че мъжът/жената не са цялостни без гледната точка на партньора си.

Коментар

Аха. Обаче туряш всичко в един куп. Те там онези са си изтрещели отвсякъде. Сега, към бг случая - ще ми се да поизчакам преди дам дам каквото и да е мнение, но не ми харесва, че веднага нападаш женското, щото може да се окаже, че и мъжкото не е ептен херувим.

Казах ти - по средата е истината за почти всички работи.
        Я кажи как се сеща една ..... за случай от преди 5 години? При това си е ШИРОКО ИЗВЕСТЕН, даже аз знам за него дет грам не ме интересуват БГ ....... Виждал съм ги из луксозенец и докато си поркам джин с мента ми ги разказват клюките.
        Мъжкото си е коцкар - ама това е повод за гордост иначе си "мухльо под чехъл"
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Аха. Обаче туряш всичко в един куп. Те там онези са си изтрещели отвсякъде. Сега, към бг случая - ще ми се да поизчакам преди дам дам каквото и да е мнение, но не ми харесва, че веднага нападаш женското, щото може да се окаже, че и мъжкото не е ептен херувим.

Казах ти - по средата е истината за почти всички работи.

Коментар

Коя е Джулио? Дай линк. Едно обаче не ми харесва - едностранчив си.
            Ей тази ....
            https://www.mila.bg/article/7991619

Коментар

Не беше ли ти оназ со емоционалната грамотност?
              https://www.youtube.com/watch?v=rWQB9ZpgKw4

тука си права - пачата си прави реклама(1000% ще се обърне срещу нея) щот никой не я знае.
              Някой западен сатанински джендераст я е подучил. Това е провокация на нашето общество. Налагане на нови норми - шафрантийството е добро, семейните ЗДРАВИ ценности са пошлост, отживелица.
              Джулито е същата платена измамничка за налагане на джендерастките ценности. Тя се опита да унищожи собствените си деца !?!?!?
              Десетките шантонерки актриси се сетили на пенсионна възраст ще са взели роли на младини чрез креватна гимнастика. Ама те сами вдигат краката за да вземат ролята.
              Това защо го нямаше преди 20-30 години, преди джендерастката идеология? Нима не са вдигали краката?
              Та на дядо Хю се натискаха милиони, само хиляда ги огря и сега тез същите плюят по него !?!?!?!
              Коя е Джулио? Дай линк. Едно обаче не ми харесва - едностранчив си.

Коментар

Вярвай си, че си монополист на истината от стотния ден. Истината е винаги някъде по средата. Кво джендърство кви пет лева. В исконните български традиции жените не ги бият, а ги уважават. Хайде холан.

Въпросът е бил ли я е или не. Ще видим какво ще стане. Най-вероятно буря в чаша вода поради изтекли срокове.
                Не беше ли ти оназ со емоционалната грамотност?
                https://www.youtube.com/watch?v=rWQB9ZpgKw4

тука си права - пачата си прави реклама(1000% ще се обърне срещу нея) щот никой не я знае.
                Някой западен сатанински джендераст я е подучил. Това е провокация на нашето общество. Налагане на нови норми - шафрантийството е добро, семейните ЗДРАВИ ценности са пошлост, отживелица.
                Джулито е същата платена измамничка за налагане на джендерастките ценности. Тя се опита да унищожи собствените си деца !?!?!?
                Десетките шантонерки актриси се сетили на пенсионна възраст ще са взели роли на младини чрез креватна гимнастика. Ама те сами вдигат краката за да вземат ролята.
                Това защо го нямаше преди 20-30 години, преди джендерастката идеология? Нима не са вдигали краката?
                Та на дядо Хю се натискаха милиони, само хиляда ги огря и сега тез същите плюят по него !?!?!?!

Коментар

Може да завиди ако може да го види и разбере.
                  Е и античовешките джендерасти не могат да разберат СЕМЕЙНИТЕ ЦЕННОСТИ. В БЪЛГАРИЯ все още ги има. Те ни спасиха от няколко робства, ще ни спасят и от джендерасткото
                  Вярвай си, че си монополист на истината от стотния ден. Истината е винаги някъде по средата. Кво джендърство кви пет лева. В исконните български традиции жените не ги бият, а ги уважават. Хайде холан.

Въпросът е бил ли я е или не. Ще видим какво ще стане. Най-вероятно буря в чаша вода поради изтекли срокове.

Коментар

Някоя наша мутра би завидяла на стила ти Само дето поотминаха мутренските времена.
                    Може да завиди ако може да го види и разбере.
                    Е и античовешките джендерасти не могат да разберат СЕМЕЙНИТЕ ЦЕННОСТИ. В БЪЛГАРИЯ все още ги има. Те ни спасиха от няколко робства, ще ни спасят и от джендерасткото

Коментар

За радост все още българския съд не проповядва джендъризма а ТРАДИЦИОННИТЕ СЕМЕЙНИ ЦЕННОСТИ.
                      Леките шафрантии сетили се след 10 години да се правят на целомъдрени най-много още един път да си изядат боя.
                      Ние за хубаво или лошо сме страшно консервативно общество.
                      При нас грам не е възприето жената да е пипирудка. Ко е била с 2-ма наведнъж и всички я сочат като уникална разпоретина, най-вече от себеподобните. При нас секса е на 4 очи и на тъмно. Да разправяш с детайли за сексуални подвизи е най-малкото неуместно
                      Някоя наша мутра би завидяла на стила ти Само дето поотминаха мутренските времена.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ако я е набил, сега ще го обича истински и няма отърване
                        Не знам. По диагонал ги чекнах и двамата. Ще видим какво ще стане.

Коментар

За жалост където има дим има и огън. Чисто юридически ако описаното в долната статия е вярно, Хюстън има проблем.

По-скоро репутационен, поне засега.

https://lupa.bg/news/samo-v-lupabg-3...09328news.html
                          ако я е набил, сега ще го обича истински и няма отърване
                          препоръка е

Коментар

• За жалост където има дим има и огън. Чисто юридически ако описаното в долната статия е вярно, Хюстън има проблем.

По-скоро репутационен, поне засега.

https://lupa.bg/news/samo-v-lupabg-3...09328news.html
                            Last edited by Arana; 03.12.2022, 13:43.

Коментар

• За радост все още българския съд не проповядва джендъризма а ТРАДИЦИОННИТЕ СЕМЕЙНИ ЦЕННОСТИ.
                              Леките шафрантии сетили се след 10 години да се правят на целомъдрени най-много още един път да си изядат боя.
                              Ние за хубаво или лошо сме страшно консервативно общество.
                              При нас грам не е възприето жената да е пипирудка. Ко е била с 2-ма наведнъж и всички я сочат като уникална разпоретина, най-вече от себеподобните. При нас секса е на 4 очи и на тъмно. Да разправяш с детайли за сексуални подвизи е най-малкото неуместно

Коментар

• Оправила го е централно по този казус историята мълчи. Ще видим какво още ще излезе.
                                Last edited by Arana; 03.12.2022, 09:47.

Коментар

Working...
                                X