If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Фактът, че един мъж не чисти,готви и пере,не означава, че не се грижи за семейството си.Нашите предци да не би да са слагали престилките?Пък са имали успешни и щастливи семейства.
И моята жена не мечтае за секс с пират,щото има истински мъж до себе си и в леглото .А не мухльо с престилка.Точно на такива жените им изневярават и си мечтаят за секс с мъже, а не с путьовци.А и тия с престилките обикновено са дебелаци, не се поддържат във физическа форма, та и секс се затрудняват да правят.
Всъщност ти, а и повечето пишещи тук, сте една по-стара генерация, която приема, че домакинската работа е задължение само на жената. Тези наблюдения ги имам, както от познати, така и от семейството ми- и бабите ми, и майка ми вършат над 90% от домакинската работа в техните домакинства. Даже като съм споделял с дядо ми, че и аз готвя понякога, ми е казвал да не давам на жена ми да ми се качва на главата.
За съжаление в днешно време съм забелязал, че нещата не са както преди 20 години. С мойта заедно чистим апартамента уикенда, разпределяме си работата и за 1 час си чистим целия апартамент. За гответнето, тя готви повече, но и аз често се вихря в кухнята. Това не е само при мен. Говорил съм си с колеги и колежки в офиса - всички на около 30 год. - колегите се оплакват, че жените им не готвят, а колежките си признават, че не готвят на половинките си. Това е реалността, поне това, което съм видял около мен. Всъщност има резон, тъй като жената работи наравно с мъжа, а има случаи и да носи повече пари в домакинстовото. Един от мойте колеги ми е споделял, че приятелката му работи в една от най-големите кантори в София, остава след работа, прибира се късно и получава по-голяма заплата. Кога да намери време и енергия да готви или чисти?
Трябва да се вземе предвид, че има огромна разлика между това мъж и жена да си разпределят работата в домакинстовото и мъжът да е "мухльо с престилка". Ситуацията, в която жената си прави каквото иска, а мъжа чисти, готви и пере, ще е пагубна за всеки мъж, а последиците ще са точно, както си ги написал.
Почвам да си мисля, че си спяща клетка и ти е заложена програма да пробваш търпението на хората.
По-назад ти писах, че между наемателка и спътница в живота има Балкан разлика. Единственото общо между тях, е че са жени. Едната е там доброволно, а другата доброзорно.
Притежателката на най-големите устни в света има намерение да атакува най-коментирания риалити формат по родните телевизии. Изкусителната бургазлийка Андреа Иванова, която изуми света с огромните си устни и придоби слава на всички континенти.
Не казвам, че не ми харесва кристала и класиката ,но виждам малката ми племенница / късен тийн/ как разсъждава. Няма да имат за какво да си приказват, а на една жена да не и дадеш да обзаведе жилището по вкуса си е все едно да си ритнеш брачното свидетелство хихих
Трудна работа е съвместното съжителство със закостенял мъж, ама какво ти го пиша това на теб ,ти си виждала много повече истории от мен
Изобщо не съм закостенял. Може да има и разместване и пребоядисване, Нали ви казах, че наемателките харесват вида, в който им предавам апартамента.
"Кораб на мечтите" го дават рядко, аз го помня от 90-те години, една млада колежка също го харесва заради красивите екзотични картини, които не сме виждали.
Двама души се събират.......не за да ми преаранжира и премебелира апартамента, а за други неща, вкл. да има репродуцкия, да пътуват по света, да могат да осигурят децата си и да ги възпитат. И всичко става постепенно и с желание.
Поканих едни комшии наскоро......не бяха идвали. Хареса им, мъжът сподели, че му е направило впечатление, че е много разчистено,
Малко извън темата, но аз харесвам вкуса на Евго по класически неща. Тези ще ходя на такъв пазар. Въпросът е да дава да у се пипат и разместват нещата и да позволи на другия човек да има свой вкус
Не казвам, че не ми харесва кристала и класиката ,но виждам малката ми племенница / късен тийн/ как разсъждава. Няма да имат за какво да си приказват, а на една жена да не и дадеш да обзаведе жилището по вкуса си е все едно да си ритнеш брачното свидетелство хихих
Трудна работа е съвместното съжителство със закостенял мъж, ама какво ти го пиша това на теб ,ти си виждала много повече истории от мен
Не мисля. Познава ме отдавна и се надявам ,че е разбрал вече,аз не само,че не му мисля злото, а и искрено се опитвам да му помогна. Лошото е ,че той се е застопорил в някакви минали времена и въпреки ,че съм по-голяма от него и би трябвало да го разбирам, аз не мога да го разбера какво остава да разбере една по-млада жена.
Това е такъв стоп в отношенията ,че много трудно се преодолява. Дори и кристала е чудесен пример за това, той е красив ,но много старомоден, днес модерните купи имат доста по-индустриален вид
Малко извън темата, но аз харесвам вкуса на Евго по класически неща. Тези дни ще ходя на такъв пазар. Въпросът е да дава да му се пипат и разместват нещата и да позволи на другия човек да има свой собствен вкус
Е, късно е вече, обиди го кръвно и сега ще те прокълне като чаената чаша
Не мисля. Познава ме отдавна и се надявам ,че е разбрал вече,аз не само,че не му мисля злото, а и искрено се опитвам да му помогна. Лошото е ,че той се е застопорил в някакви минали времена и въпреки ,че съм по-голяма от него и би трябвало да го разбирам, аз не мога да го разбера какво остава да разбере една по-млада жена.
Това е такъв стоп в отношенията ,че много трудно се преодолява. Дори и кристала е чудесен пример за това, той е красив ,но много старомоден, днес модерните купи имат доста по-индустриален вид
Коментар