Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
:, Свато, защо трябваше на този назадничав ориенталец да напишеш точно това????!!!!
Наздраве, свато!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata
Понеже го раздаваш голЕмата работа, от сой, с пари и успял....гусин разсъхнал морков...та би ли обяснил как се кара тир? Става ли за ядене, али за "клецанье"
Питам за един приятел и за многоуважаемата аудитория.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Най-компетентно мога да ти отговоря, че имам едно живо дете. Дано съм била достатъчно ясна относно ентусиазма на 2/3-ти пълноправни членове на домочадието.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Макетата вземат български паспорти, за да пътуват и работят с тях. Но нямат никакви намерения да се побългаряват.
Най-кратко и ясно- не могат да работят с наши документи. Сети се защо, гусин феодал-заплодителю
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Мен ми хареса унгарската концепция. Сега в кризата не знам удържал ли е фронта.
- 1 like
Коментар
-
Мен ми хареса унгарската концепция. Сега в кризата не знам удържал ли е фронта.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Тези неща не стават с програми. Някъде може и да се получи - както в една Унгария, например. Хората са живели толкоз трудно във времето и животът е продължавал. Сега цивилизацията ще се затрие сама с хедонизма, характерен за всеки цивилизационен упадък. Утре пак ще удари часът на пещерния човек - всичко е цикли. Ще запали огън, ще сложи кожа на земята и ще я мачка с някое космато шимпанзе.
Коментар
-
Дерзай с дръзновение.
- 1 like
Коментар
-
Книги не трябва да се четат. Човек трябва да слуша разума си. Дори да е нефелав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Макетата вземат български паспорти, за да пътуват и работят с тях. Но нямат никакви намерения да се побългаряват.
- 1 like
Коментар
-
За книгите на автора. Въпреки, че не е необходимо да чета книги, за да ми е ясно каква каша се е забъркала след 44та.
Коментар
-
Чемодан-вокзал-саудова арабия. Тука е Европа все пак. Не е и това изход.
Изход е да дойде политическа партия с ясно фиксирана програма стимулираща раждаемостта с всички привилегии след раждане на трето дете.
А в Европа навсякъде местното население намалява.И след 100 години много умните и прогресивни ще са малцинство, а след 200 години може и да ги няма вече в Европа.
Коментар
-
Веднага ставам партиец с ясна програма. И ще стимулирам здраво. Ще обещавам за всяко дете.
Коментар
-
Чемодан-вокзал-саудова арабия. Тука е Европа все пак. Не е и това изход.
Изход е да дойде политическа партия с ясно фиксирана програма стимулираща раждаемостта с всички привилегии след раждане на трето дете.
- 1 like
Коментар
Коментар