Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Чемодан-вокзал-саудова арабия. Тука е Европа все пак. Не е и това изход.
Изход е да дойде политическа партия с ясно фиксирана програма стимулираща раждаемостта с всички привилегии след раждане на трето дете.
- 1 like
Коментар
-
Аааа за две три поколения ще им мине. То преформатирането вече е в ход. Те вече си пращат децата в нашите университети. Ето ти генофонд да се куртулисаш. Ще вземе някоя язва да ти излезе. А вече сме на възраст
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Какъв линк? За свирката на Орфей ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Това лято ходих на един спа хотел.И в хотела имаше едно семейство помаци.Мъжът с децата се къпеше в басейна ,а жената обикаляше около басейна облечена с палто,носеше една чанта и видимо беше доволна като гледаше мъжа и децата си как се къпят.В това семейство има хармония и щастие, когато всеки си знае мястото.
Изход е да дойде политическа партия с ясно фиксирана програма стимулираща раждаемостта с всички привилегии след раждане на трето дете.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Други били времената. От траките до третата българска държава все така е било. Ако не бяха дошли руснаците, още щеше да е така. Ей затова не ги обичам партийните секретари, защото разбиха бита и душевността на българина. Прочети Хаджийски, дебел е, но поучителен.
Коментар
-
И как можеш да твърдиш подобна глупост? Да ме познаваш?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Макетата по произход може и да са българи ,ама най-много мразят българите,така че точно те никакви демографски проблеми не ни решават. Нито ще ни ги реши внос на Бонго от Конго и Ахмед от Афганистан.
А тия мазоли са ти от определени движения в някои части на тялото ти като ми гледаш снимката.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
естествено че съм ОК, ма твоята паяжина все по плътна
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е ли това, ако въобще е твой проблем? Ти нали си ок?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Я мислим оти се косиш всуе. След пет минути в ЕС влиза и невлязлата балканска пасмина, барабар с македонията. Те ти още два и половина милиона идиота и си фит. Решен ти е демографскиот про̀блем друже.
Стига рева веке за тая пуста демография, че ми излизат мазоли на пръстите да ти отговарям на айпадо
А тия мазоли са ти от определени движения в някои части на тялото ти като ми гледаш снимката.Last edited by mirodes; 14.12.2022, 18:29.
Коментар
-
Охохо, минавал си тъдява латино ширините ти, жено мънина
Не чини алтернативата. Други са времената.
- 1 like
Коментар
-
Къде да ме гепне, може да ме гепне само някой пендехо. Колкото до алтернативата - стадо овце в Балкана, топла колиба и бой и ебане вътре.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
нъл сте мъжки момичета. Всичко можете и САМИ се справяте. Ами айде оправяйте се.
САМИ си го направихте с феминизъм, равни права - сега ще ядете опс няма да ядете ..... щот си нямате
Коментар
Коментар