IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

ми не. аз съм от прованса, живях 20 години в Сф и се преместих в Пловдив. И секса не е най-важното за една жена. В това съм 100% сигурен.
    Докато за мъжа секса е алфата и омегата. Така, че не се самонадъхвайте с глупости, ако избивате комплекси е друга бира.
    За жените секса е МНОГО ПО-ВАЖЕН ,отколкото за мъжете. На жените много им личи кога са правили секс и кога не.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Е щом не ти се е случвало жена да стене от удоволствие, няма какво да ти обяснявам. Няма да ме разбереш.
      Без избиване на комплекси и заяждане моля.
      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

стига, бе колега
        и ти ли си кореняк софиянец
        Тук са само софийски аристократи.Слава Богу нямам синя кръв,та скоро ще им тегля по една здрава псувня.

Коментар

стига, бе колега
          ми не. аз съм от прованса, живях 20 години в Сф и се преместих в Пловдив. И секса не е най-важното за една жена. В това съм 100% сигурен.
          Докато за мъжа секса е алфата и омегата. Така, че не се самонадъхвайте с глупости, ако избивате комплекси е друга бира.
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Само селски фантазии...
            Е щом не ти се е случвало жена да стене от удоволствие, няма какво да ти обяснявам. Няма да ме разбереш.

Коментар

Само селски фантазии...
              стига, бе колега
              препоръка е

Коментар

Когато почнат да вият като линейки като ги лашкаш,значи си разбрал напълно какво им е нужно .
                Само селски фантазии...

Коментар

разбирането е прекалено сложно
                  не може ли другите жени да ги разбират
                  Когато почнат да вият като линейки като ги лашкаш,значи си разбрал напълно какво им е нужно .

Коментар

В училище има изпит четене с разбиране. В случаят е лашкане с разбиране.
                    разбирането е прекалено сложно
                    не може ли другите жени да ги разбират
                    препоръка е

Коментар

така си и мислех!
                      обаче за какво са всички тези глупости като разбиране, емпатия и не знам още какво
                      май най-добре едно убаво мандръсанье, па разбиране да търсят другаде
                      В училище има изпит четене с разбиране. В случаят е лашкане с разбиране.

Коментар

В действителност търсят яко лашкане.
                        така си и мислех!
                        обаче за какво са всички тези глупости като разбиране, емпатия и не знам още какво
                        май най-добре едно убаво мандръсанье, па разбиране да търсят другаде
                        препоръка е

Коментар

много странно
                          та поне 95% от тях като ги питаш какво търсят е "разбиране"
                          абее...те да не викат така на онова...знаеш...?
                          В действителност търсят яко лашкане.

Коментар

Точно-най-глупавото нещо е да се опитваш да ги разбираш.
                            И благодаря за сравнението,ама н сравнение с чичо Чарли съм направо аматьор.
                            много странно
                            та поне 95% от тях като ги питаш какво търсят е "разбиране"
                            абее...те да не викат така на онова...знаеш...?
                            препоръка е

Коментар

може ръмбавия да е доктор по сърбящи шунди
                              а чехкините от соца си знаят, че по нашето море лятно време е пълно с такива специалисти

мирко, тоя, къде прилича на чарли май си ти.
                              [ATTACH=CONFIG]n4187144[/ATTACH]
                              Точно-най-глупавото нещо е да се опитваш да ги разбираш.
                              И благодаря за сравнението,ама н сравнение с чичо Чарли съм направо аматьор.

Коментар

повечето майки го правят
                                за какво изобщо човек да търси тепърва някоя да му върти номера
                                Без жена не може, ама ако не върти къщата, кой аз ли? Моята цел е да нося парите, да поддържам колата и да оправям счупени неща в къщата.
                                От нея не очаквам да носи пари, нито да оправя повредения гардероб в спалнята например. Разделение на труда му викат. Адам Смит.

Коментар

X