Мен не са описали, ама за да угодя на дамските фантазии, ще разкажа сам - нисък съм, дебел, плешив отгоре, но със запазено богато окосмяване над ушите и по врата, куц съм с единия крак и пуша лула, но го правя по изискан и ненатрапчив начин. В грайндър може да ме намерите с ник високстиленпич.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Кое е това момче от спайдърмен?
Да допълня/поправя/уточня: Очи - кафяви, Зодия- близнаци, 180см. Спортната форма я позагубих, но работя по въпроса да я върна.
Поздрави!
Макгуайър.
https://www.google.es/search?client=...&bih=638&dpr=2
- 1 like
Коментар
-
Кайзен - актьор прототип - онова готино момче от спайдърмен. Очи сиви, ръст среден, коса русоляво сива, спортен тип. Зодия - не помня. Характер - симпатяга, когато не се води по чужд акъл.
Да допълня/поправя/уточня: Очи - кафяви, Зодия- близнаци, 180см. Спортната форма я позагубих, но работя по въпроса да я върна.
Поздрави!Last edited by Kaizen9; 14.01.2024, 20:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
има известни прилики
по-скоро съм висок. 184 съм
мога да си служа с ръцете, но съм далече от майстор.
очите ми са зелени. отношение леко скептично. дева съм. труден характер.
преди 15-тина години и килограми ме оприличаваха на единя доктор от клъцни срежи.
мечето според мен е едро.
пачанчо е среден на ръст
мико няма как да е едър, много ходи. според мен е сух и жилав.
обаче и момичетата да си правят уточнения и поправки
При мен Мечо се приближи най-много до реалните параметри.
Коментар
-
Ратко - ръст среден. Кестеняв, домашен майстор. Напомня леко на младия Брус Уилис, в онзи крими сериал със Сибил Шепърд (Съдружници по неволя). Очи кафеви. Акъл - подвижен - отношение към живота - позитивно - зодия - на близнак мяза (може и да бъркам).
Мечо - Ръст среден, кестеняв, симпатяга. Актьор - Том Круз. Зодия - стрелец. Акъл - подвижен - облекло - небрежно елегантно, когато не е къркан. Очи - сини.
Пачангич - актьор прототип - Робърт Дениро - телосложение масивно, коси и очи - черни, възможно е наличие на брада. Характер - много тежък, метален блясък в очите. Облекло - инспектор Стрезов. Зодия - забравих я.
Мико - очи сини, русоляв висок як обветрен тип. Прототип - Клинт Ийстуд. Зодия - скорпион с всичките му последици .
Аменеменема - липсват достатъчно данни.
Турболан - актьор прототип - Григор Вачков, очи черни, коса черна, телосложение набито. Характер - тежък, докачлив, зодия - телец, козирог, дева.
Кайзен - актьор прототип - онова готино момче от спайдърмен. Очи сиви, ръст среден, коса русоляво сива, спортен тип. Зодия - не помня. Характер - симпатяга, когато не се води по чужд акъл.
Евго - висок, очи кафеви, кестеняв. Актьор прототип - Джим Кери. Зодия - ударен стрелец. Характер - квадратурата на кръга
Следва продължение. Всеки ще го допише. Сори ако пропускам някой, ама сте доста.
по-скоро съм висок. 184 съм
мога да си служа с ръцете, но съм далече от майстор.
очите ми са зелени. отношение леко скептично. дева съм. труден характер.
преди 15-тина години и килограми ме оприличаваха на единя доктор от клъцни срежи.
мечето според мен е едро.
пачанчо е среден на ръст
мико няма как да е едър, много ходи. според мен е сух и жилав.
обаче и момичетата да си правят уточнения и поправкипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Ратко - ръст среден. Кестеняв, домашен майстор. Напомня леко на младия Брус Уилис, в онзи крими сериал със Сибил Шепърд (Съдружници по неволя). Очи кафеви. Акъл - подвижен - отношение към живота - позитивно - зодия - на близнак мяза (може и да бъркам).
Мечо - Ръст среден, кестеняв, симпатяга. Актьор - Том Круз. Зодия - стрелец. Акъл - подвижен - облекло - небрежно елегантно, когато не е къркан. Очи - сини.
Пачангич - актьор прототип - Робърт Дениро - телосложение масивно, коси и очи - черни, възможно е наличие на брада. Характер - много тежък, метален блясък в очите. Облекло - инспектор Стрезов. Зодия - забравих я.
Мико - очи сини, русоляв висок як обветрен тип. Прототип - Клинт Ийстуд. Зодия - скорпион с всичките му последици .
Турболан - актьор прототип - Григор Вачков, очи черни, коса черна, телосложение набито. Характер - тежък, докачлив, зодия - телец, козирог, дева.
Евго - висок, очи кафеви, кестеняв. Актьор прототип - Джим Кери. Зодия - ударен стрелец. Характер - квадратурата на кръга
Следва продължение. Всеки ще го допише. Сори ако пропускам някой, ама сте доста.
- 3 Харесвания
Коментар
-
хайде, с кого започваме
Следва продължение. Всеки ще го допише. Сори ако пропускам някой, ама сте доста.Last edited by Arana; 14.01.2024, 18:25.
- 4 Харесвания
Коментар
-
не може ли с пачанчо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеОстаналите жени във форума си ги представям така:
Съни руса с теменужено сини очи, фантастична блондинка. Висока и елегантно слаба.
Тнм брюнетка тип Одри Хепбърн. Миньон до среден ръст.
Дъри - фатално махагоново червенокоса. Висока и стройна.
Рубла - нежно кестенява с красив червени къв оттенък и Светла кожа. Среден ръст.
Просто усещане
Утре ще разказвам за момчетата
Поздрав за всички - все пак е събота вечер . И си сипвам едно за Ендер.
https://youtu.be/IPj2zCSrkoU?si=fUABEwidf_snOIsp
хайде, с кого започвамепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеОстаналите жени във форума си ги представям така:
Съни руса с теменужено сини очи, фантастична блондинка. Висока и елегантно слаба.
Тнм брюнетка тип Одри Хепбърн. Миньон до среден ръст.
Дъри - фатално махагоново червенокоса. Висока и стройна.
Рубла - нежно кестенява с красив червени къв оттенък и Светла кожа. Среден ръст.
Просто усещане
Утре ще разказвам за момчетата
Поздрав за всички - все пак е събота вечер . И си сипвам едно за Ендер.
https://youtu.be/IPj2zCSrkoU?si=fUABEwidf_snOIsp
и се зарадвах
дури е много енергична, мисля, че е дребничкаLast edited by ratten; 14.01.2024, 00:11.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнениеГлупав съм Торбалане, само че тук се обаждам много рядко, та не се разбира много ли съм глупав, малко ли съм...Last edited by Turbolan; 13.01.2024, 23:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
халваджия за бозаджия
Бозаджията, съседът – по същия начин.
И не са лъгали, обаче.Last edited by Turbolan; 13.01.2024, 23:45.
- 1 like
Коментар
Коментар