IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Нелош кавър на оригинала, но все пак …

https://youtu.be/WjqYTpE6Qdg?si=lPoiA_yMiZGDskxC

ти връщам жеста
    ее знам го... ама това има някакво чувство... да не почвам дискусия има ли ай ъй душа, че трябва нова тема да отваряме... Но поне на вкус го е докарало. Айде да ходим в темата за музика, но без да си пускаме тейълрсуиф и други модерни?
    https://youtu.be/ooXvcTBfPdg?si=2gRUjKXIzcAGgEbH

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
      Нелош кавър на оригинала, но все пак …

https://youtu.be/WjqYTpE6Qdg?si=lPoiA_yMiZGDskxC

ти връщам жеста

Коментар

Констатации са, не оправдания. Навестявахме ни по-често и без лоши чувства. Достатъчно е сиво навън

Ето цяр за да разсеем “лошото чувство”:

https://youtu.be/8bgNyaAz1jg?si=8dDheVtfRBakLfXv
        От душата извира
        https://www.youtube.com/watch?v=qnJu...hannel=Krungly

Коментар

Оправданията приемам, но лошото чувство остава.
          Констатации са, не оправдания. Навестявахме ни по-често и без лоши чувства. Достатъчно е сиво навън

Ето цяр за да разсеем “лошото чувство”:

https://youtu.be/8bgNyaAz1jg?si=8dDheVtfRBakLfXv
          Last edited by Arana; 14.01.2024, 22:38.

Коментар

Ако си пинокио - да, ама този ник ми е почти непознат в женската тема
            Оправданията приемам, но лошото чувство остава.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
              На Клинт Истууд мога да бъда оприличен, когато е бил около 50-те си години, а не както сега изглежда (на 93 - жив, здрав, работоспособен!), Не съм плешив, колкото него, без да съм рус, без да съм със сини очи, т.е. - за актьор не ставам.

​​​​​Ако приемем настоящата му възраст за прогнозна - предстои ми още цял един живот, в който мога да отгледам и задомя няколко деца...

Живот и здраве!

Анджък.

Коментар

Редовен съм, поне четири пъти съм писал, все запомнящи се обширни разсъждения, водещи до качествени промени в мисловните процеси на четящите

[ATTACH=CONFIG]n4146608[/ATTACH]
                Ако си пинокио - да, ама този ник ми е почти непознат в женската тема

Коментар

• Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение

Да, имаше във форума на "Сега", но той (форумът) отдавна е закрит.
                  Прав си . С годините се смесват форумите в общото несъзнавано

Коментар

Имаше и подобен ник преди време . Сори за грешката.
                    Да, имаше във форума на "Сега", но той (форумът) отдавна е закрит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

то не става така, пинокчо.
                      аранка ги описва, пък, който иска, допълва.

аранка, и бай митьо си отървала
                      Хм. За бай Митьо ми трябва още малко материал.

Коментар

• На Клинт Истууд мога да бъда оприличен, когато е бил около 50-те си години, а не както сега изглежда (на 93 - жив, здрав, работоспособен!), Не съм плешив, колкото него, без да съм рус, без да съм със сини очи, т.е. - за актьор не ставам.

​​​​​Ако приемем настоящата му възраст за прогнозна - предстои ми още цял един живот, в който мога да отгледам и задомя няколко деца...

Живот и здраве!

Коментар

Мил пърдон, но профилираме редовни участници в тази тема

Вие помогнахте. Ето и Вашият актьорски прототип

https://www.google.es/search?q=%D1%8...ile-gws-wiz-hp
                          Редовен съм, поне четири пъти съм писал, все запомнящи се обширни разсъждения, водещи до качествени промени в мисловните процеси на четящите

Click image for larger version

Name:	images.jpg
Views:	1
Size:	5.3 КБ
ID:	4146608

Коментар

• Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение

не е аменеменема а е манимемене

манимемене, менеменема във вашата схема
                            Имаше и подобен ник преди време . Сори за грешката.

Коментар

Мен не са описали, ама за да угодя на дамските фантазии, ще разкажа сам - нисък съм, дебел, плешив отгоре, но със запазено богато окосмяване над ушите и по врата, куц съм с единия крак и пуша лула, но го правя по изискан и ненатрапчив начин. В грайндър може да ме намерите с ник високстиленпич.
                              Мил пърдон, но профилираме редовни участници в тази тема

Вие помогнахте. Ето и Вашият актьорски прототип

https://www.google.es/search?q=%D1%8...ile-gws-wiz-hp

Коментар

Ратко - ръст среден. Кестеняв, домашен майстор. Напомня леко на младия Брус Уилис, в онзи крими сериал със Сибил Шепърд (Съдружници по неволя). Очи кафеви. Акъл - подвижен - отношение към живота - позитивно - зодия - на близнак мяза (може и да бъркам).

Мечо - Ръст среден, кестеняв, симпатяга. Актьор - Том Круз. Зодия - стрелец. Акъл - подвижен - облекло - небрежно елегантно, когато не е къркан. Очи - сини.

Пачангич - актьор прототип - Робърт Дениро - телосложение масивно, коси и очи - черни, възможно е наличие на брада. Характер - много тежък, метален блясък в очите. Облекло - инспектор Стрезов. Зодия - забравих я.

Мико - очи сини, русоляв висок як обветрен тип. Прототип - Клинт Ийстуд. Зодия - скорпион с всичките му последици .

Аменеменема - липсват достатъчно данни.

Турболан - актьор прототип - Григор Вачков, очи черни, коса черна, телосложение набито. Характер - тежък, докачлив, зодия - телец, козирог, дева.

Кайзен - актьор прототип - онова готино момче от спайдърмен. Очи сиви, ръст среден, коса русоляво сива, спортен тип. Зодия - не помня. Характер - симпатяга, когато не се води по чужд акъл.

Евго - висок, очи кафеви, кестеняв. Актьор прототип - Джим Кери. Зодия - ударен стрелец. Характер - квадратурата на кръга

Следва продължение. Всеки ще го допише. Сори ако пропускам някой, ама сте доста.
                                не е аменеменема а е манимемене

манимемене, менеменема във вашата схема

Коментар

Working...
                                X