If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не я знам тази история.
По принцип, и на К. и на Б. не им е чиста работата.
Но Б. говори народняшки, целува ръката на бабата "Добър ден, стара майко", "Какви да проблемите?" "Ще ги оправим.", в него виждам бащата, който като цяло не съм имал. И на младини е бил 101% мъж,
Историята е такава, че в началото на 90-е години ББ е участвал в кражби на коли.И е задигнал кола, застрахована във ВИС.Усетили са го и представителя на ВИС Поли от Симитли за назидание го е изчукал.Мутрите са имали такава практика, да чукат някой ,който се е провинил пред тях.Как се вика човешко е-като са му предложили хуй или куршум е избрал хуя.Ама същия тоя Поли стана кмет на Симитли от ГЕРБ, а синът му депутат от ГЕРБ.
И никакво значение няма как говори, а какво прави.
Наистина голям мъж,който козирува на Меркел и Макрон и ги нарича "Големите началници "..Мени си мнението по 5 пъти на ден.А и тая история с Поли от Симитли ,който го е е... показва що за мъж е.По-скоро бих умрял отколкото да позволя някой да се гаври така с мен.
Не я знам тази история.
По принцип, и на К. и на Б. не им е чиста работата.
Но Б. говори народняшки, целува ръката на бабата "Добър ден, стара майко", "Какви да проблемите?" "Ще ги оправим.", в него виждам бащата, който като цяло не съм имал. И на младини е бил 101% мъж,
И ми се струва, че е повече мъж от Кирчо. Кирчо се боядисва и много лъже. Много жени го харесваха в началото на пандемията и после се разочароваха, дори английски не говори правилно и е на средно ниво.
Наистина голям мъж,който козирува на Меркел и Макрон и ги нарича "Големите началници "..Мени си мнението по 5 пъти на ден.А и тая история с Поли от Симитли ,който го е е... показва що за мъж е.По-скоро бих умрял отколкото да позволя някой да се гаври така с мен.
Темите за политика и какво искат жените се припокриват тези дни покрай изборите. Най-твърдият електорат на ГЕРБ са жени на средна възраст и в началото на старостта,които виждат в Бойко Борисов мъжа на сексуалните си блянове.Мачото и мъжкаря.
Което за пореден път показва колко тъпи са жените,щото тоя не е мъжкар,но жените не ги интересуват действията му,а какво говори и как изглежда.Друг въпрос е,че е дебел шопар с поне 50 кг наднормено тегло ама и това не ги бърка, щото създава впечатление за едър и силен мъж.
Той е на 60+, а на 40+ беше готин.
И ми се струва, че е повече мъж от Кирчо. Кирчо се боядисва и много лъже. Много жени го харесваха в началото на пандемията и после се разочароваха, дори английски не говори правилно и е на средно ниво.
Темите за политика и какво искат жените се припокриват тези дни покрай изборите. Най-твърдият електорат на ГЕРБ са жени на средна възраст и в началото на старостта,които виждат в Бойко Борисов мъжа на сексуалните си блянове.Мачото и мъжкаря.
Което за пореден път показва колко тъпи са жените,щото тоя не е мъжкар,но жените не ги интересуват действията му,а какво говори и как изглежда.
Което за пореден път показва колко тъпи са жените,щото тоя не е мъжкар,но жените не ги интересуват действията му,а какво говори и как изглежда.Друг въпрос е,че е дебел шопар с поне 50 кг наднормено тегло ама и това не ги бърка, щото създава впечатление за едър и силен мъж.
Въпросът беше дали си бил с девствено момиче и кога,
Уикендът ходих по родния край и за 1 ден (събота следобед и неделя до 15 часа) успях да изчистя целия двор, както когато бях на 25 г, т.е. все още имам мъжка сила и енергия и то не малко, но използвах и малко стратегия как да подхвана нещата. Ако ме беше видяла някоя Ганка, щеше да ме хареса завинаги,
Относно това, колко са близки френския и испанския език, близки са като граматаика и думи, и в двата езика има ударение, общ латински корен, те са романски езици, и в двата има повелително наклонение, обаче звучат различно и хората от двете държави не могат да се разберат без преводач. Испанският и италианският звучат по-сходно.
Поздрави
как така родния край
нали си 5-то поколение кореняк!?
Разказвай. Днес е малко по-разтоварен понеделник и прохладен като никога. Кеф.
Точно тая история не мога да разкажа. Преплетени са много лични,служебни отношения и така нататък. Обобщено ще кажа, че една от три стола седна на най-недодяланият и той представа си няма за миналите й връзки.
Пропуски в системата. За каква девица е идело реч и какво се изисква от мен?
Въпросът беше дали си бил с девствено момиче и кога,
Уикенда ходих по родния край и за 1 ден (събота следобед и неделя до 15 часа) успях да изчистя целия двор, както когато бях на 25 г, т.е. все още имам мъжка сила и енергия и то не малко, но използвах и малко стратегия как да подхвана нещата. Ако ме беше видяла някоя Ганка, щеше да ме хареса завинаги,
Относно това, колко са близки френския и испанския език, близки са като граматаика и думи, и в двата езика има ударение, общ латински корен, те са романски езици, и в двата има повелително наклонение, обаче звучат различно и хората от двете държави не могат да се разберат без преводач. Испанският и италианският звучат по-сходно.
Коментар