IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Всички жени са еднакви.Няма никакво значение дали е македонка,шопкиня или откъдето ще да е.
    Да ти кажа, че има голямо значение.

Един приятел от ф.б. казва:

"Ако си вземеш бедно селско дете от далечен и затънтен край в БГ, тя ще прави селски простотии и няма да можеш да я изтърпиш."

И той ми го каза без да ме познава в детайли (не знае, че съм от старите софиянци), за разлика от вас, с които си пишем много.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ма̀кедонката ще закуси с наш Евго и ще си продължи по пътя.
      Всички жени са еднакви.Няма никакво значение дали е македонка,шопкиня или откъдето ще да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

чудесна идея
        обаче да се облече с костюма и да знае разписаното от варна и пловдив
        да не налети на някоя мома от петрич, че евго няма да преживее културния шок
        Ма̀кедонката ще закуси с наш Евго и ще си продължи по пътя.

Коментар

приятни момичета са, но малко трудно ще се разбират
          Зависи как борави с пръчката на любовта.
          Миналата година на морето видях една чехкиня и един българин, които си говореха с мимики.Личеше си,че не са заедно дълго време, а отскоро се познават.Та много приказки не са нужни. Чехкинята беше много красива.А оня някакъв ръб.Личеше,че е простоват, ама оная изобщо не я бъркаше.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Обаче точно от македонския край са с добра демография. Онези напористи брокери от известната АНИ с евтините костюми са от този регион предимно - мачкат здраво и правят сделки, "млад е, но вече е купил апартамент" и т.н.,
            По принцип не обичам да квалифицирам хората, в зависимост от това къде живеят,щото всеки човек е различен.

Коментар

Викаш люти македонки са от Петрич.Сетих се за един случай,който ми разправя моят кум.Били в една компания с други хора и там имало един мъж, който бил чукал преди години някаква македонка,която също се присъединила към компанията.И той я попитал:"Помниш ли като бяхме заедно?".И оная му отговорила:"Е как да те помня като ни со хуй,ни со паре съм те запомнила'.И оня онемял.Истински случай макар да звучи като виц.
              приятни момичета са, но малко трудно ще се разбират
              препоръка е

Коментар

Викаш люти македонки са от Петрич.Сетих се за един случай,който ми разправя моят кум.Били в една компания с други хора и там имало един мъж, който бил чукал преди години някаква македонка,която също се присъединила към компанията.И той я попитал:"Помниш ли като бяхме заедно?".И оная му отговорила:"Е как да те помня като нито с хуй,нито с паре съм те запомнила'.И оня онемял.Истински случай макар да звучи като виц.
                Обаче точно от македонския край са с добра демография. Онези напористи брокери от известната АНИ с евтините костюми са от този регион предимно - мачкат здраво и правят сделки, "млад е, но вече е купил апартамент" и т.н.,

Коментар

чудесна идея
                  Викаш люти македонки са от Петрич.Сетих се за един случай,който ми разправя моят кум.Били в една компания с други хора и там имало един мъж, който бил чукал преди години някаква македонка,която също се присъединила към компанията.И той я попитал:"Помниш ли като бяхме заедно?".И оная му отговорила:"Е как да те помня като ни со хуй,ни со паре съм те запомнила'.И оня онемял.Истински случай макар да звучи като виц.

Коментар

Парите не са толкова важни,нито тялото. Освен естествено ако не си някой голтак.Ами и тогава пак може да сваляш жени,стига да знаеш как.В Ютуб има предаване на един мъж,който дава съвети как се свалят жени. И разказва една история как докато тренирал във фитнеса ,че при някакъв мъж,който също тренирал там имало постоянно красиви жени.И той решил да се запознае с него, та да разбере каква е тайната на успеха му,щото другият нито хубава фигура имал, нито бил богат.Станали приятели и онзи му разказал,че има няколко приятелки,които го издържат,плюс още няколко други любовници.И нашият човек го попитал как успява да ги свали.И онзи му казал,че не е нищо особено-просто отива при жените и ги заговоря.И решил да му направи показно. Отишли на спирка до метрото и онзи като видел хубава жена отивал при нея и я заговарял. Ако някоя носела чанти й предлагал да й помогне да ги пренесе. И за няколко часа успял да вземе телефонните номера на над 20 жени.И нашия човек решил и той така да ги сваля.Обаче само резачки. И тогава му светнало, че говори с напрежение в гласа. А жените усетят ли притеснения в един мъж и го класират като аутсайдер.
                    Та изводът е,че жени се свалят просто като ги заговориш самоуверено,без притеснения и да покажеш, че имаш интерес към тях. Нищо повече.
                    Та ето ти вариант за сваляне на жени.Отиваш на гарата или автогарата и като видиш жена с куфари или чанти й предлагаш да й помогнеш да ги пренесе.Докато й помагаш я питаш как се казва,след това ти се представяш.След това я питаш откъде е и като ти каже,ти й кажи,че си от София и живееш в еди кой си квартал. И я попитай дали знае къде се намира кварталът.Няма значение дали ще отговори положително или отрицателно,ти й кажи че кварталът е хубав, както и апартамента,в който живееш.Просто да завържеш разговор и да й покажеш, че живееш в собствено жилище. След това й поискай телефона. Нищо сложно няма. Важно е да се завърже разговор и да се държиш самоуверено и спокойно.
                    чудесна идея
                    препоръка е

Коментар

Както казва Миродес жените едно приемат за хубаво, мъжете друго. Жените много не се впечатляват от голям бицепс и плочки, а искат пари.

Най-вече за мен е важно да не е простак - да се държи културно, да не дразни с приказките си, да е спретнат, да е добър приятел.

Иначе като физика мисля, че ръгбистите, плувците и волейболистите са доста добре, високи и стегнати, хубаво тренирани, Много често ходят и на платено, за да могат да бележат на терена.
                      Парите не са толкова важни,нито тялото. Освен естествено ако не си някой голтак.Ами и тогава пак може да сваляш жени,стига да знаеш как.В Ютуб има предаване на един мъж,който дава съвети как се свалят жени. И разказва една история как докато тренирал във фитнеса ,че при някакъв мъж,който също тренирал там имало постоянно красиви жени.И той решил да се запознае с него, та да разбере каква е тайната на успеха му,щото другият нито хубава фигура имал, нито бил богат.Станали приятели и онзи му разказал,че има няколко приятелки,които го издържат,плюс още няколко други любовници.И нашият човек го попитал как успява да ги свали.И онзи му казал,че не е нищо особено-просто отива при жените и ги заговоря.И решил да му направи показно. Отишли на спирка до метрото и онзи като видел хубава жена отивал при нея и я заговарял. Ако някоя носела чанти й предлагал да й помогне да ги пренесе. И за няколко часа успял да вземе телефонните номера на над 20 жени.И нашия човек решил и той така да ги сваля.Обаче само резачки. И тогава му светнало, че говори с напрежение в гласа. А жените усетят ли притеснения в един мъж и го класират като аутсайдер.
                      Та изводът е,че жени се свалят просто като ги заговориш самоуверено,без притеснения и да покажеш, че имаш интерес към тях. Нищо повече.
                      Та ето ти вариант за сваляне на жени.Отиваш на гарата или автогарата и като видиш жена с куфари или чанти й предлагаш да й помогнеш да ги пренесе.Докато й помагаш я питаш как се казва,след това ти се представяш.След това я питаш откъде е и като ти каже,ти й кажи,че си от София и живееш в еди кой си квартал. И я попитай дали знае къде се намира кварталът.Няма значение дали ще отговори положително или отрицателно,ти й кажи че кварталът е хубав, както и апартамента,в който живееш.Просто да завържеш разговор и да й покажеш, че живееш в собствено жилище. След това й поискай телефона. Нищо сложно няма. Важно е да се завърже разговор и да се държиш самоуверено и спокойно.
                      Last edited by Vergil1975; 07.06.2024, 10:43.

Коментар

какви неща?
                        може пък точно те да са важни
                        Както казва Миродес жените едно приемат за хубаво, мъжете друго. Жените много не се впечатляват от голям бицепс и плочки, а искат пари.

Най-вече за мен е важно да не е простак - да се държи културно, да не дразни с приказките си, да е спретнат, да е добър приятел.

Иначе като физика мисля, че ръгбистите, плувците и волейболистите са доста добре, високи и стегнати, хубаво тренирани, . Много често ходят и на платено, за да могат да бележат на терена.
                        Last edited by Evgo; 07.06.2024, 10:59.

Коментар

А пък моите за хубав мъж са 190см/90 кг, готин, културен, с образование, с езици, с хубав гардероб.

Има и още неща, но ще почнат с подигравките. Съдържанието също е важно.

Аз си търся половинка от 29-30 годишен и никога не съм харесвал по-стари от мен жени.
                          какви неща?
                          може пък точно те да са важни
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Нали искаше да прочетеш мнение - бягай надалеч. Гарантирам ти, че не са добре с главата. Във всеки блок има по няколко такива, които късмета все не ги спохожда, пък после се оказва, че си живеят в някаква паралелна вселена.

Много добре си се насочил към активна жена. Когато единия е затворен, другия трябва да е по-отракан, за да стане работата. Отделно, че най-красивите гаджета, които съм имал, ролята на активната страна са били те, а не аз. Така, че не винаги пасивната позиция е губеща. Когато става въпрос за нещо младо и лачено, което получава покани и предложения отвсякъде, ако искаш да го впечатлиш, трябва да го играеш наопаки.
                            Но не каза за девственото момиче,

Коментар

А пък моите за хубав мъж са 190см/90 кг, готин, културен, с образование, с езици, с хубав гардероб.

Мдаа - ако си 189 или 191 см и вече не си готин!

Евтините опити на евго да се саморекламира като готин нещо не фащат дикиш!

Коментар

моето мнение за хубав мъж се припокрива изцяло с македонските критерии при избор на кмет
                                задължително трябва да е;
                                убав, дебел и с мустаки

Аз си търся половинка от 29-30 годишен и никога не съм харесвал по-стари от мен жени.
                                Last edited by Evgo; 06.06.2024, 23:02.

Коментар

Working...
                                X