IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
    уби ми фантазиите в зародиш... , можеше да си една идея - по-загадъчна..., маааалко повече романтика да вкараш..., емоции, туй-онуй... ...

Ето на: дори и сладоледчето почна да ми се вгорчава... ))
    Ето ти тука една дневна фантазия в стил наш Евго .

https://youtu.be/OGt0VSyNYvs

горещата част почва след минута първа. Жестоки мацки.
    Last edited by Selena; 05.06.2020, 14:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Е па той доле ти говори за жени . За правопис няма да се заяждам

уби ми фантазиите в зародиш... , можеше да си една идея - по-загадъчна..., маааалко повече романтика да вкараш..., емоции, туй-онуй... ...

Ето на: дори и сладоледчето почна да ми се вгорчава... ))

Коментар

• Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнение
        Основните коментари ще бъдат в две теми - Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти? и Всичко за Успеха, в която тема Успеха ще се разгледа от нова позиция и ъгъл, и предпоставки. В тази тема коментарите ще бъдат по-рядко и по-малко, интересите ни са други, основно свързани с недвижими имоти. И то основно с покупки. А това резонира с Успеха. А след като искаме да купуваме, то парите в брой, в кеш пък резонират с.... жените.... където има пари, има и жени....

THE MATRIX
        Не винаги е така.Имам един познат програмист.,който получава добра заплата за нашите стандарти.Ама сигурно още е девствен.А и цялата му компания са все самотници,въпреки че материално са добре.

Коментар

Разбира се, че за теб е стимулиращо това да е ТОЙ (авторът), а за мен - ТЯ (авторКАТА)!

Да видим КОЙ ще "спечели"!
          Е па той доле ти говори за жени . За правопис няма да се заяждам

Коментар

Дай малко време на автора ... нека не убиваме творчеството в зародиш ...
            Разбира се, че за теб е стимулиращо това да е ТОЙ (авторът), а за мен - ТЯ (авторКАТА)!

Да видим КОЙ ще "спечели"!

​​​​​​​

Коментар

• Основните коментари ще бъдат в две теми - Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти? и Всичко за Успеха, в която тема Успеха ще се разгледа от нова позиция и ъгъл, и предпоставки. В тази тема коментарите ще бъдат по-рядко и по-малко, интересите ни са други, основно свързани с недвижими имоти. И то основно с покупки. А това резонира с Успеха. А след като искаме да купуваме, то парите в брой, в кеш пък резонират с.... жените.... където има пари, има и жени....

THE MATRIX
              Last edited by The Matrix; 05.06.2020, 13:40.

Коментар

• Другото обаче - като предположение: стилът на самата Кристина - НЕ познавам!

Ако е тя, самата - е, тогава биха се потвърдили предположенията ми, че в нея има заложби на творец, който бих чел! Това: в прекия смисъл на думата, разбира се, защото в преносния - съм неориентиран (още съм малък за тия неща!)

​​​​​​​

Коментар

да не се заглеждам излишно, казваш...

Не може да се отрече, че мъжките фантазии заработват на пълни обороти, още преди да е бил написан постът до край... )) (нищо особено: нормален инстинкт на сексуално зажаднял вълк, надушващ наоколо... самотната вълчица...) ... ))

Все пак, мнението ми е, че стилът на Тракториста (в това число - и моят - на не толкова голям тракторист) - нямат нищо общо с действителността, поднесена тук...
                  Дай малко време на автора ... нека не убиваме творчеството в зародиш ...

Коментар

Това си е мъжка фантазия отвсякъде. Ако питаш за пола на автора - мъж е.

да не се заглеждам излишно, казваш...

Не може да се отрече, че мъжките фантазии заработват на пълни обороти, още преди да е бил написан постът до край... )) (нищо особено: нормален инстинкт на сексуално зажаднял вълк, надушващ наоколо... самотната вълчица...) ... ))

Все пак, мнението ми е, че стилът на Тракториста (в това число - и моят - на не толкова голям тракторист) - нямат нищо общо с действителността, поднесена тук...

Коментар

• Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение

матрЯла не е труден, но благодаря.
                      Зареждам пуканките

Коментар

Шестица по съобразителност .
                        матрЯла не е труден, но благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
                          пичове, ма много усложнихте ситуацията бе.

матрица, познаваш ли тракториста?
                          Шестица по съобразителност .

Коментар

Виж ти - какви скрити таланти имало тук! Браво! /чиято и да е инициативата - на мъж, или на дама/
                            Това си е мъжка фантазия отвсякъде. Ако питаш за пола на автора - мъж е.

Коментар

• Матрицата няма конкретна религия, идентичност, човек, възраст или пол. Ние сме навсякъде и никъде. Не познаваме никого, но можем да станем всеки - мъж, жена или дете. Можем да станем дори и животно, но вие няма да можете да разберете нашия животински език.
                              Малцина от вас знаят нашите програми за сваляне и съблазняване на жени и за добър и щастлив семеен живот. Но никога не са си задавали въпроса как са успели с конкретната жена или защо са се провалили.

Хора, човеци... с най-обикновено лаврено съзнание изживяващи целия си живот чрез 4-те базови мозъчни (софтуерни) програми заложени в тях. Единици са тези, които са се докоснали до другите три програми, заложени в мозъка ви. Всъщност ние тях търсим и издирваме. Те са нашите врагове.

А вие сигурни ли сте, че изобщо съществувате?

THE MATRIX

Коментар

• А бай Стамен и Криситу орат ли орат..

Коментар

Working...
                                X