Първоначално изпратено от The Matrix
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Раздуй малко, че не разбирам какво казваш! Това е важно!
До мен, в самолета от Цюрих седна една красива дама, но на мен изобщо не ми дойде на ум да я квалифицирам като "такава" дама..., а пътуването беше много готино, въпреки неговата краткост: за нула време видяхме Витоша и самолетчето вече се снишаваше...
Вероятно задоволяват самотни германци, но не в ниския сегмент.
Между другото, приятелките ми (и колежки) си ме харесват, прегръщат ме, целуват ме и имат хубаво мнение за мен. Така че жените си ме харесват, с изключение на меркантилните кучки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнениеКрасивата жена е сред най-сполучливите и приятни продукти на еволюцията
THE MATRIX
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
В сайтовете за запознанства съм виждал много такива жени. И приятели са ми разказвали.
В самолета за Германия една такава седна до мен.
Разпознавам без проблем курвенското излъчване.На какви да ти приличат, на монахини ли? С тях няма да четеш книги, я
Ти нали искаш и търсиш як секс за еднократна употреба без задръжки и обвързвания? Ми тогава ще си платиш за кефа и масрафа, а то кеф цена няма, да знаеш от нас
И още - за теб се отнася дето искаш да получиш нещо срещу нищо. Желязната лейди Маргарет Тачър го е казала : "Безплатно е само сиренето в капана за мишки"
THE MATRIX
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Не се е скапало. Пуска ти съобщение, че не си изпратил пощата, ама я праща и те така. Сега, мойто мнение няма никво значение, щото аз съм тотално независима, т.е. от мен нищо не зависи
Иначе, може и да могат да се изпращат съобщения, но какво би изпратил човек, щом не може нищо да напише - това е следващият въпрос...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
В сайтовете за запознанства съм виждал много такива жени. И приятели са ми разказвали.
Разпознавам без проблем курвенското излъчване.
Раздуй малко, че не разбирам какво казваш! Това е важно!
До мен, в самолета от Цюрих седна една красива дама, но на мен изобщо не ми дойде на ум да я квалифицирам като "такава" дама..., а пътуването беше много готино, въпреки неговата краткост: за нула време видяхме Витоша и самолетчето вече се снишаваше...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Имах един колега, лека му пръст, който казваше, че в животът на почти всеки мъж настъпва време, когато съпругата му започва често да му напомня, че не страда вече от главоболие. Но той /мъжът/ предпочита вече основно да си пие пиенето
Наздраве!
но защо все така се разминават нещата.
имало е една точка на синхрон...когато кривата за боленето на главата е започнала да пада
а кривата за пиене на ракията е започнала стремително да се насочва нагоре
може би и една точка в началото на отношенията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Нещо в поста ви не ми стана ясно, госпожо...
Високият стил и недомлъвките са ми трудни за разбиране..., та - бихте ли могли, със свои думи и на достъпен език да ми обясните - може и с примери - какво означава, на един мъж "да не му пускат"?
Зная, че ще се втурнат да ми обясняват и други хора, но аз държа И на вашето мнение!
.........
Бих казал, че съм съгласен на вашите обяснения и на лични съобщения, но нещо там се е сгов....сало и тази ми възможност - да ползвам (пиша и чета) лични съобщения - отпада за неопределено време..., т.е. от мен нищо не зависи
Коментар
-
Коригирам, някои от проблемитеАко я карахме по старата система наш Евго отдавна щеше да е сватосан и задомен от родителите на двамата млади. Щеше да бави вече трето бебе, а сега, с тази свободия даже не му пускат ...
Коментар
-
Сакън ако и пред коня ни сложиш, много дръзка взе да ставаш
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнение
Евго, като не си използвал услугите на компаньонки на каква база ги коментираш? От това, което си гледал по филмите? Ти само с филмите ли живееш и от тях ли само трупаш опит?? Ако визираш платените момичета на околовръстното шосе или момичетата по магистралите, да, те са с лоша хигиена и кофти изглеждат. Но за тираджиите са суперНо как ще говориш така за скъпо платените компаньонки, които вземат по 100 - 150 лева на час за стандартна услуга без нестандартните екстри? Били оръфани момичета? Те са на по 20 - 23 год. Ами че всяка втора от тях може да се яви на конкурс за красота, бе човек! И след сеанс с тях губиш ума и дума
Не ни питай откъде ги знаем тези неща. Да кажем, че наши клиенти са споделяли с нас опита си с тях.
THE MATRIX
- 1 like
Коментар
-
Коригирам, някои от проблемитеАко я карахме по старата система наш Евго отдавна щеше да е сватосан и задомен от родителите на двамата млади. Щеше да бави вече трето бебе, а сега, с тази свободия даже не му пускат ...
Високият стил и недомлъвките са ми трудни за разбиране..., та - бихте ли могли, със свои думи и на достъпен език да ми обясните - може и с примери - какво означава, на един мъж "да не му пускат"?
Зная, че ще се втурнат да ми обясняват и други хора, но аз държа И на вашето мнение!
.........
Бих казал, че съм съгласен на вашите обяснения и на лични съобщения, но нещо там се е сгов....сало и тази ми възможност - да ползвам (пиша и чета) лични съобщения - отпада за неопределено време...
Коментар
-
Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнение
Евго, като не си използвал услугите на компаньонки на каква база ги коментираш? От това, което си гледал по филмите? Ти само с филмите ли живееш и от тях ли само трупаш опит?? Ако визираш платените момичета на околовръстното шосе или момичетата по магистралите, да, те са с лоша хигиена и кофти изглеждат. Но за тираджиите са суперНо как ще говориш така за скъпо платените компаньонки, които вземат по 100 - 150 лева на час за стандартна услуга без нестандартните екстри? Били оръфани момичета? Те са на по 20 - 23 год. Ами че всяка втора от тях може да се яви на конкурс за красота, бе човек! И след сеанс с тях губиш ума и дума
Не ни питай откъде ги знаем тези неща. Да кажем, че наши клиенти са споделяли с нас опита си с тях.
THE MATRIX
Разпознавам без проблем курвенското излъчване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Класациите имат и регионални особености, на места например и камилите са доста ценени, но никъде жената не е много напред. Надали е случайност..
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар