Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Чак пък всички...
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Аз пък си мисля, че напротив, всички проблеми в съвременното общество идват от прекалената “достъпност” на дамите. Оттам и абсолютното им обезценяване. Една жена не се ли чувства ценена и оценена не губи и грам енергия, ако е нормална. Матрицата е направила добро изказване по-долу за въпросите, които жената си задава - ЗАЩО да е достъпна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Това няма да е моя случай. И в момента имам кандидатка.
Те и в Западна Европа се женят и раждат късно.
И за да е щастлива една връзка, трябва да има 2 неща: секс и пари,
Добави още и: особен вид внимание (поне)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Има такава категория хора. Не са срамежливи, а притежават особен вид взискателност, която нараства с годините.
Преди години имах такъв шеф. Абсолютен ерудит, с 5-6 езици и други таланти. Е, как не го убеждаваха дамите, колко жени влизаха уж случайно...
... когато някоя от многобройните му подчинени му подхвърлеше нещо за задомяване - този самокритично й казваше: за какво ми е жена? Да ми сменя памперса, ли?
Готин човек беше, лека му пръст!
Така си остана, а какви гаджета разчитаха на помощта му...
. племенникът му го наследи......
Те и в Западна Европа се женят и раждат късно.
И за да е щастлива една връзка, трябва да има 2 неща: секс и пари,
Коментар
-
Аз пък си мисля, че напротив, всички проблеми в съвременното общество идват от прекалената “достъпност” на дамите. Оттам и абсолютното им обезценяване. Една жена не се ли чувства ценена и оценена не губи и грам енергия, ако е нормална. Матрицата е направила добро изказване по-долу за въпросите, които жената си задава - ЗАЩО да е достъпна
Разбирам какво казваш и без да се позовавам на "изстраданите "знания"", които се споделят тук...
Все пак, "оценяването" може да бъде имитирано за кратко време, а това е свързано с доста по-голям душевен срив на (някои от) дамите....
Коментар
-
Ето на: дамите винаги прехвърляте топката в нашето поле... Може ли да се очаква друго?
Не му се носеше подобна слава..., а и имах преки наблюдения... По-скоро е имал някакъв стрес след мимолетен контакт с жена...
Как да ти кажа...,ти си го знаеш, де: доста дами сте... непредсказуеми... Нещо се мержелее в мъглявината и ни обсебва...... и после изчезва...
Държа на версията, че трябва да сте по-достъпни..., някои от вас ни... стресират..., сложно е за обяснение...
В хлъзгава материя нагазих посред нощ... , но нали все гледам да няма въпросителни, за да се отпуснат хората в леглото си...
Коментар
-
Може да е харесвал ....
Паметта ми нещо се губи! Обикновено отговарям веднага на постовете (ти), а снощи се получи някаква разлика от час и 44 минути...
Голямо неуважение от моя страна!Извинения, за което! (ето: и словореда объркАх..., нещо не е наред...) ...
Напоследък наистина съм разсеян... Коя е причината? Не ми го побира акъла, Ша знаИш!
(Друга е причината..., за гащички не мога и да си помисля! )
Никакви внушения! Хубав ден!(на всички)
Коментар
-
Може да е харесвал ... мъже. Ерудит, перфекционист ...
Не му се носеше подобна слава..., а и имах преки наблюдения... По-скоро е имал някакъв стрес след мимолетен контакт с жена...
Как да ти кажа...,ти си го знаеш, де: доста дами сте... непредсказуеми... Нещо се мержелее в мъглявината и ни обсебва...... и после изчезва...
Държа на версията, че трябва да сте по-достъпни..., някои от вас ни... стресират..., сложно е за обяснение...
В хлъзгава материя нагазих посред нощ... , но нали все гледам да няма въпросителни, за да се отпуснат хората в леглото си...
Коментар
-
Има такава категория хора. Не са срамежливи, а притежават особен вид взискателност, която нараства с годините.
Преди години имах такъв шеф. Абсолютен ерудит, с 5-6 езици и други таланти. Е, как не го убеждаваха дамите, колко жени влизаха уж случайно...
... когато някоя от многобройните му подчинени му подхвърлеше нещо за задомяване - този самокритично й казваше: за какво ми е жена? Да ми сменя памперса, ли?
- 1 like
Коментар
-
Не съм срамежлив, бе.
Жените в БГ не са стока. Семплички, а искат CEO. Дори мачо типът имат проблеми и не могат да си намерят жени. А на по-зрели години е по-трудно.
Коментар
-
Не съм срамежлив, бе.
Жените в БГ не са стока. Семплички, а искат CEO. Дори мачо типът имат проблеми и не могат да си намерят жени. А на по-зрели години е по-трудно.Last edited by power grid; 16.06.2020, 20:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнение
Евго е готин, но много е срамежлив и стеснителен. Той очаква жената да направи първата стъпка. Евго, жената не тича след мъжа, защото кой е виждал капан да тича след мишка??
THE MATRIX
Жените в БГ не са стока. Семплички, а искат CEO. Дори мачо типът имат проблеми и не могат да си намерят жени. А на по-зрели години е по-трудно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Пич ти си изтръпнал
THE MATRIX
- 3 Харесвания
Коментар
-
XXL, Spice Platinum, Dorsel, Hustler, etc.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар